Sumnjam da ce ti momci ostati upravo zbog te nepravde, kako god sretno im gdje god da se našli sigurno ce im biti bolje nego ovdje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:29Kenina i malog Saleta ako je ikako moguće zadrzati. Momci za koje mislim da su pretrpili veliku nepravdu, a itekako mogu bit od pomoci.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Top prijedlog.TzBulevar87 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 15:47Evo jednog konstruktivnog prijedloga, bez obzira ko bio na čelu Kluba, Šećer, Senad Bingo ili glogovski tigar... Vec sutra postaviti Darku Vojvodića za šefa stručnog štaba i dati mu odrijesene ruke u sastavljanju ekipe. Čovjek ima najviše titula u 1. Ligi FBiH.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
I ja sumnjam, al eto, vrijedi pokusat.Pashoni je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:36Sumnjam da ce ti momci ostati upravo zbog te nepravde, kako god sretno im gdje god da se našli sigurno ce im biti bolje nego ovdje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:29Kenina i malog Saleta ako je ikako moguće zadrzati. Momci za koje mislim da su pretrpili veliku nepravdu, a itekako mogu bit od pomoci.
Mozda znaju Amer i Sabrina ko ce ostat, jer su oni uz svoje miljenike menadžere vjerovatno i diktirali ko ce igrat.
Pa sad mi placamo rezultat njihovog sranja i eksperimentisanja.
Ne znam koga prije treba otjerati, ovo dvoje idiota ili upravu.
Podjednako krivi za sve ovo.
I jos, onog malog smrada Amera B. isto otjerat iz kluba.
Pravi se frajer, pa on bi kao da ignorise navijace. A u Slobodu je dolazio samo kad nema gdje drugo.
Volim tebe, više od sebe
Hvala. Iskreno sam pozelio puno srece. Ali balavac nezna jos citati izgleda....LaBombonera88 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:33Nemojte vrijedjati ljudi nema potrebe.
Nije momak @Hazre nikoga uvrijedio.
Karakter i kultura se pokazuje u najtežoj situaciji, budimo ljudi insani.
Ma otjerati sve u kompletu jer su oni glavni krivci za ovaj scenarij, njihov ostanak u klubu moze samo rezultirati tome da potonemo jos dublje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:43I ja sumnjam, al eto, vrijedi pokusat.Pashoni je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:36Sumnjam da ce ti momci ostati upravo zbog te nepravde, kako god sretno im gdje god da se našli sigurno ce im biti bolje nego ovdje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:29Kenina i malog Saleta ako je ikako moguće zadrzati. Momci za koje mislim da su pretrpili veliku nepravdu, a itekako mogu bit od pomoci.
Mozda znaju Amer i Sabrina ko ce ostat, jer su oni uz svoje miljenike menadžere vjerovatno i diktirali ko ce igrat.
Pa sad mi placamo rezultat njihovog sranja i eksperimentisanja.
Ne znam koga prije treba otjerati, ovo dvoje idiota ili upravu.
Podjednako krivi za sve ovo.
I jos, onog malog smrada Amera B. isto otjerat iz kluba.
Pravi se frajer, pa on bi kao da ignorise navijace. A u Slobodu je dolazio samo kad nema gdje drugo.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Daj nam Senade ponovo Ditu i jaku Slobodu u fudbalu, pa da te ko kralja kroz grad nosimo.
Ako je ovo istina, nije se onda moglo nista bolje desiti.
Volim tebe, više od sebe
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma ona njegova epizoda u Lukavcu je bila mrlja, ali ja mu ne zamjerim nista, znam da je to bilo vise iz revolta prema garnituri ljudi koji su vodili Klub. Vojvoda je Slobodas od glave do pete. Odes u Focu kazes da si iz Tuzle, ljudi te prvo pitaju za Vojvodu. Ja ga postujem i gotivim!klasik je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:34Vjeruj me i je to prvo palo na pamet, da nam treba trener koji je uvodio klubove u PL.TzBulevar87 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 15:47Evo jednog konstruktivnog prijedloga, bez obzira ko bio na čelu Kluba, Šećer, Senad Bingo ili glogovski tigar... Vec sutra postaviti Darku Vojvodića za šefa stručnog štaba i dati mu odrijesene ruke u sastavljanju ekipe. Čovjek ima najviše titula u 1. Ligi FBiH.
Iskreno kao igraca sam ga bas volio (Vojvodu), onako djecacki dok sam navijac bio, kasnije kad sam ga upoznao i nisam bas fan njegovog lika i djela ali covjek je znao uvest klub u PL

075
FK izgleda da nije opcija...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:34Daj nam Senade ponovo Ditu i jaku Slobodu u fudbalu, pa da te ko kralja kroz grad nosimo.
Kako saznajemo, Senad Džambić je pregovarao i sa čelnicima F.K. Sloboda oko eventualnog angažmana u klubu, čak je bio prisutan na nekoliko posljednjih utakmica Slobode, ali za sada navedena opcija još uvijek nije realna, obzirom da se odlučio posvetiti projektu košarkaškog kluba.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ako je istina i ako ovi uhljebi iz OKK budu kocili moramo izaci na ulice. Ako ne izadjemo nek nam pogase svaki sportski klub u gradu jer bolje ne zasluzujemo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- TuzlanskaFukara2702
- Kontakt:
Tako je. Apsolutno se slažem...
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
-
- Kontakt:
Aid Berbić je glavni u OKK, Senad nije baraba koja će pumpati pare negdje gdje se neko drugi pita, a mislim da će se čak prije dogovoriti i sa FK, nego sa Aidom. A što da ne i 2 kluba?
Još 2 3 sedmice prije ispadanja sam ovdje napisao kako na kraju sezone ide sastanak sa ozbiljnim čovjekom, tako da ta priča traje već duže vrijeme, eto potvrdi se i ono što sam rekao da je bio na utakmicama. Ono što je važno je da su razgovori bili, ali ne ide to tako, on i mi čekamo da trenutna garnitura ljudi (Šećer, GU i ko već njihov) odluči šta, ko i kako, a onda ide sastanak sa Senadom da mu se nešto ponudi pa da vidimo hoće li reći to konačno "da". A mislim, m i s l i m, da bi trebao nakon tih nekih prvih razgovora i nakon što nas je gledao 3 zadnje utakmice.
Još 2 3 sedmice prije ispadanja sam ovdje napisao kako na kraju sezone ide sastanak sa ozbiljnim čovjekom, tako da ta priča traje već duže vrijeme, eto potvrdi se i ono što sam rekao da je bio na utakmicama. Ono što je važno je da su razgovori bili, ali ne ide to tako, on i mi čekamo da trenutna garnitura ljudi (Šećer, GU i ko već njihov) odluči šta, ko i kako, a onda ide sastanak sa Senadom da mu se nešto ponudi pa da vidimo hoće li reći to konačno "da". A mislim, m i s l i m, da bi trebao nakon tih nekih prvih razgovora i nakon što nas je gledao 3 zadnje utakmice.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Valjda budemo te sreće da preuzme FK, još bolje i FK i KK, pa da krenemo starim stazama slave... 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Što se tiče Vojvode, njegova volja da preuzme je neupitna, dalje je sve na upravi.
Tvoje da nećemo ispasti se nije potvrdilo, a rijetko si pogodio šta, zato ne prognoziraj po ovom pitanju, živ bio. Ako ćeš pravo, njemu i ne treba Aidov blagoslov. Može čovjek ići usporedo sa KK, Aid neka pumpa plastiku, pa će vidjet dokle će. Ipak ne vjerujem u taj scenario. Sa milion uložen u košarku može svašta uraditi, najmanje biti konkurent u FIBA Challenge Cupu, a milion u fudbalu može samo bacitisimonknows je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:11Aid Berbić je glavni u OKK, Senad nije baraba koja će pumpati pare negdje gdje se neko drugi pita, a mislim da će se čak prije dogovoriti i sa FK, nego sa Aidom. A što da ne i 2 kluba?
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Aid je nakon ovog samo dokazao da je OKK privatna prcija. Tako da odmah moze da leti iz RSD.
A Senade, slobodno dva kluba, cisto da ova prcija vidi gdje joj je mjesto.
Svakako bi se ugasili nakon mjesec dana kad bi vidjeli kakvu podrsku imaju, tj nikakvu. Ne bi ih 20 ljudi gledalo.
A ako Senad hoce da ima ugled kakav niko zadugo u gradu nije imao, dovoljno je samo da uradi ove dvije stvari sa kojima se povezuje.
A ako iz GU sta zaseru, a mi i to preustimo i predajemo preko toga, onda ugasit sve moguce od sporta u gradu, jer ga nismo ni zasluzili.
A Senade, slobodno dva kluba, cisto da ova prcija vidi gdje joj je mjesto.
Svakako bi se ugasili nakon mjesec dana kad bi vidjeli kakvu podrsku imaju, tj nikakvu. Ne bi ih 20 ljudi gledalo.
A ako Senad hoce da ima ugled kakav niko zadugo u gradu nije imao, dovoljno je samo da uradi ove dvije stvari sa kojima se povezuje.
A ako iz GU sta zaseru, a mi i to preustimo i predajemo preko toga, onda ugasit sve moguce od sporta u gradu, jer ga nismo ni zasluzili.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pa ništa, vi onda odma recite da ćemo ispasti i iz federalne... Istupite iz lige.Power10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:24Tvoje da nećemo ispasti se nije potvrdilo, a rijetko si pogodio šta, zato ne prognoziraj po ovom pitanju, živ bio. Ako ćeš pravo, njemu i ne treba Aidov blagoslov. Može čovjek ići usporedo sa KK, Aid neka pumpa plastiku, pa će vidjet dokle će. Ipak ne vjerujem u taj scenario. Sa milion uložen u košarku može svašta uraditi, najmanje biti konkurent u FIBA Challenge Cupu, a milion u fudbalu može samo bacitisimonknows je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:11Aid Berbić je glavni u OKK, Senad nije baraba koja će pumpati pare negdje gdje se neko drugi pita, a mislim da će se čak prije dogovoriti i sa FK, nego sa Aidom. A što da ne i 2 kluba?

Ne daj Bože reći da vjeruješ u opstanak, odma si neprijatelj kluba

Hadžić
Gürbüz
Dragutinović
odlazak Žižovića
dolazak Spahića
Delić
Mujarić
Komazec
Vošnjak
2 igrača u septembru (Vranješ i Bekić)
pregovori sa Denkovićem
Pranjić
čak sam i gol Vranješa iz penala protiv Širokog pogodio

Plus ko je ovdje prvi spomenuo ove pregovore još prije mjesec skoro

Da nastavim dalje? Vi stvarno ili ne znate ili nećete da čitate.
-
- Kontakt:
Stvarno ste smorili s tim nabadanjem na nosu covjeku.Power10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:24Tvoje da nećemo ispasti se nije potvrdilo, a rijetko si pogodio šta, zato ne prognoziraj po ovom pitanju, živ bio. Ako ćeš pravo, njemu i ne treba Aidov blagoslov. Može čovjek ići usporedo sa KK, Aid neka pumpa plastiku, pa će vidjet dokle će. Ipak ne vjerujem u taj scenario. Sa milion uložen u košarku može svašta uraditi, najmanje biti konkurent u FIBA Challenge Cupu, a milion u fudbalu može samo bacitisimonknows je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:11Aid Berbić je glavni u OKK, Senad nije baraba koja će pumpati pare negdje gdje se neko drugi pita, a mislim da će se čak prije dogovoriti i sa FK, nego sa Aidom. A što da ne i 2 kluba?
Red je da propustite malo. Covjek je prenosio sto je mislio da je tako, ko i svi mi ostali.
Nisam advokat niciji, al picite po zivcima. Pogotovo vi koji se javite jednom u mjesecu.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 30 maj 2023, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe
+100000antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:30Stvarno ste smirili s tim nabadanjem na nosu covjeku.Power10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:24Tvoje da nećemo ispasti se nije potvrdilo, a rijetko si pogodio šta, zato ne prognoziraj po ovom pitanju, živ bio. Ako ćeš pravo, njemu i ne treba Aidov blagoslov. Može čovjek ići usporedo sa KK, Aid neka pumpa plastiku, pa će vidjet dokle će. Ipak ne vjerujem u taj scenario. Sa milion uložen u košarku može svašta uraditi, najmanje biti konkurent u FIBA Challenge Cupu, a milion u fudbalu može samo bacitisimonknows je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:11Aid Berbić je glavni u OKK, Senad nije baraba koja će pumpati pare negdje gdje se neko drugi pita, a mislim da će se čak prije dogovoriti i sa FK, nego sa Aidom. A što da ne i 2 kluba?
Red je da propustite malo. Covjek je prenosio sto je mislio da je tako, ko i svi mi ostali.
Nisam advokat noviji, al picite po zivcima. Pogotovo vi koji se javite jednom u mjesecu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne kažem da nisi imao neke insajderske informacije, ali budimo realni, samo si tvrdio ono što se dalo naslutiti. Osim toga sa takvim žarom govoriti o ostanku je pretjerano. Procitaj malo i ti sta si pisao.simonknows je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:28Pa ništa, vi onda odma recite da ćemo ispasti i iz federalne... Istupite iz lige.Power10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:24Tvoje da nećemo ispasti se nije potvrdilo, a rijetko si pogodio šta, zato ne prognoziraj po ovom pitanju, živ bio. Ako ćeš pravo, njemu i ne treba Aidov blagoslov. Može čovjek ići usporedo sa KK, Aid neka pumpa plastiku, pa će vidjet dokle će. Ipak ne vjerujem u taj scenario. Sa milion uložen u košarku može svašta uraditi, najmanje biti konkurent u FIBA Challenge Cupu, a milion u fudbalu može samo bacitisimonknows je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:11Aid Berbić je glavni u OKK, Senad nije baraba koja će pumpati pare negdje gdje se neko drugi pita, a mislim da će se čak prije dogovoriti i sa FK, nego sa Aidom. A što da ne i 2 kluba?
Još 2 3 sedmice prije ispadanja sam ovdje napisao kako na kraju sezone ide sastanak sa ozbiljnim čovjekom, tako da ta priča traje već duže vrijeme, eto potvrdi se i ono što sam rekao da je bio na utakmicama. Ono što je važno je da su razgovori bili, ali ne ide to tako, on i mi čekamo da trenutna garnitura ljudi (Šećer, GU i ko već njihov) odluči šta, ko i kako, a onda ide sastanak sa Senadom da mu se nešto ponudi pa da vidimo hoće li reći to konačno "da". A mislim, m i s l i m, da bi trebao nakon tih nekih prvih razgovora i nakon što nas je gledao 3 zadnje utakmice.![]()
Ne daj Bože reći da vjeruješ u opstanak, odma si neprijatelj klubai onda se čudimo luzerskom mentalitetu u klubu
Hadžić
Gürbüz
Dragutinović
odlazak Žižovića
dolazak Spahića
Delić
Mujarić
Komazec
Vošnjak
2 igrača u septembru (Vranješ i Bekić)
pregovori sa Denkovićem
Pranjić
čak sam i gol Vranješa iz penala protiv Širokog pogodio![]()
Plus ko je ovdje prvi spomenuo ove pregovore još prije mjesec skoro
Da nastavim dalje? Vi stvarno ili ne znate ili nećete da čitate.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Ne dirajte čovjeka ba 
Slobodno može iznijeti svoje mišljenje, ali uz činjenice. Njihov jedini argument je "ispali smo". Pa hajde da milion puta nisam i prije i poslije toga rekao da to nije info nego moj lični stav. A vi i vaši stavovi "ispast ćemo" od starta... I kaže igrači mentalni patuljci

Slobodno može iznijeti svoje mišljenje, ali uz činjenice. Njihov jedini argument je "ispali smo". Pa hajde da milion puta nisam i prije i poslije toga rekao da to nije info nego moj lični stav. A vi i vaši stavovi "ispast ćemo" od starta... I kaže igrači mentalni patuljci