Izvinjavam se na upadu, što se tiče Mehmedovića, on ima ponudu iz Njemačke i klub bi trebao dobiti finu sumu novca, iako to još nije gotovo 100%, vrlo je vjerovatno da će se i ostvariti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izvinjavam se na upadu, što se tiče Mehmedovića, on ima ponudu iz Njemačke i klub bi trebao dobiti finu sumu novca, iako to još nije gotovo 100%, vrlo je vjerovatno da će se i ostvariti.
Brate nisam rekao da je bolji al da je Ramos za Zeljkovica nije.
Moje misljenje. Bolje dovesti njega ili nekog jos malo mladjeg golmana iz nase lige kao rezervu. Dovoditi Delaca da uzima mjesto, a imas dva U-21 golmana (Sahinovic i Sutkovic), kosi se sa zdravim razumom. Pritome on nece igrati za nimalo male pare.
Tacno tako. Ja evo ko iz topa bez razmisljanja mi pada na pamet gol širokog na koševu, onaj pas kad su tuzli ponistili cist gol, gol krpica za 2-2, u tuzli protiv slobode katastrofalan. Jedan par cipela je ovo pisanje moze Besim bolje, drugi par cipela je da mi primamo golova kao leotar doduse nije to samo do njega ali je debelo ucestvovo u tome.jurisicduska je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:59Serbecic se ponaša i igra Ko Harry McGuire. Svi pričaju da je dobar samo da ga krene a mi svako kolo go primimo zbog njeg
I ima 3 kardinalne greške.
A i pored njeg igrač je los a i ovaj s klupe je los. Imamo 3 stopera ne zna se koji je gori vrlo je teško ocijeniti. Bekovi su druga priča ali i oni lošije izgledaju zbog paničnih stopera koji se nisu u stanju okrenut glavom prema protivničkom golu nit držat loptu 5 sekundi.
Trrba uzeti u obzir da nam je cijela odbrana nova i da na golu nema normalnog golmana koji koriguje razgovara upozorava sto je za stabilnost odbrane jako bitno.
Nemamo ni defanzivni blok koji omogucava stoperima disanje. Nama je svaki protivnički napad u krilu stopera.
Ali pričati da je Serbecic dobar a ovo otkako je došao je na nivou Dupovca u najgorim trenucima. Pružao je on nekad dobre partije ali ovo sto sad pruža je jednostavno loše. I on i Ilija i Trako.
Kakvo svrsavanje na rezerni spisak na kojem je cak i kloc Hodzic iz zeljkana
Trenutno korisnika/ca: Galantni, Haksss, muhamedhulk, nebeskasila, Posejdon, Rule_hz, SHZ82, zagorski i 83 gosta.