FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TheWeekndXO
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la TheWeekndXO » 30 maj 2023, 22:28

Najbolje bi bilo da gospodin iz price prijasnje uzme OKK, a Azmir FK. Sport bi se vratio definitivno

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 30 maj 2023, 22:29

Ja mijenjanje nick-a ne bih podnio :nene: :nene:
Volim tebe, više od sebe

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2023, 22:34

crvenocrnitz je napisao/la:
29 maj 2023, 21:41
harry_90 je napisao/la:
29 maj 2023, 16:30
Onaj ko hoce da vodi Slobodu,prvo mora imati clansku od sdp,pa tek onda ostalo..

Sto je malo cudno,sinoc secer poslao pismo da je sve raspusteno,samo on ostao,jadnicak sve sam,a danas odma ko grom iz vedra neba javlja se Husic o mogucoj fuziji :hmmmmm:

Ionako je u zadnje vrijeme sa kadrovima sdp-a,nije mu vise sda primamljiva stranka..

Kako god sve njih zaboli jaje,a jedino se navijaci nerviraju.
Jesi dosadan sa SDP-om u pm, ni jedan komentar nemas da ne spominjes njih, al haj docekao si i ti svojih 5 min, kad dodju rezultati i ti ces u rupu opet
Pa jesu oni krivi ili ja?? Ja sam tu i kad su rezultati i kad nisu,samo sto sam ja ovo pricao davno,samo ste se sad osvjestili,poletili na pricu o 10 najboljih igraca lige u Slobodi itd..

Kakav obrt fukara i Husica :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 maj 2023, 22:36

Trenutna

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 maj 2023, 22:36

Joj ne bih ovaj klub mijenjao ni za jedan na svijetu. Španske sapunice i starogrčke drame su ništa za ovo😂

Pa ovo nigdje na svijetu nema, hvala ti Bože na ovom klubu.😍

A navijači najveći ludaci na svijetu. Volim vas sve ovako lude i nenormalne hahaha.

Kakvi obrati, kakve priče, kakve teme, a ispali iz lige prekjučer hahaha.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 30 maj 2023, 22:37

Tek bi se sad moglo zakuhati kad Azmir ima podršku Fukara, on i Senad u UO bi bili nenad j ebiv tandem.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 maj 2023, 22:38

antisisoja1919 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:29
Ma ko te je.be, može Svetinja i bez tebe.
šala brat moj najljepši😍 :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 30 maj 2023, 22:38

TheWeekndXO je napisao/la:
30 maj 2023, 22:28
Najbolje bi bilo da gospodin iz price prijasnje uzme OKK, a Azmir FK. Sport bi se vratio definitivno
Makar na noc to da zamisljamo. Zamislite navijackog ludila i euforije u gradu. :beba:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 30 maj 2023, 22:39

Sky9 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:36
Joj ne bih ovaj klub mijenjao ni za jedan na svijetu. Španske sapunice i starogrčke drame su ništa za ovo😂

Pa ovo nigdje na svijetu nema, hvala ti Bože na ovom klubu.😍

A navijači najveći ludaci na svijetu. Volim vas sve ovako lude i nenormalne hahaha.

Kakvi obrati, kakve priče, kakve teme, a ispali iz lige prekjučer hahaha.
Ooj hahahaha
Ne znam jel ovo za plakat ili smijat se
Al si upravu ovo ispali iz lige prekjuce a ovoliko desavanja :urnebes:
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 30 maj 2023, 22:39

Ja mu se naheba svega zbog fuzije,a lik se vraća.
Ovu sam info imao ranije i ipak se ispostavila tačnom.
Ako je ovo tačno,onda se ovo spremalo duže vremena,samo mi nije jasno što smo ispali iz lige,jer bila je priča da ispadne TC i da se pripoje Slobodi.Nidje veze sad sve ovo 🤔
Opet više volim vidjeti Azmira takvog kakav je na čelu FK Sloboda nego ove uhljupe.
Također za Senada i KK Dita veliki lajk.Ipak je Senad vlasnik Dite,vratio fabriku,vratio brend,proizvodnju,vraća i marketing.
Čini mi se da je Dita nekada davno 800.000 KM plaćala godišnje KK Sloboda Diti.

Možemo ga voljeti ili ne voljeti,ali je ovo idealno rješenje.
Ova dva čovjeka će definitivno garantujem životom vratiti sport i atmosferu u grad!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 30 maj 2023, 22:45, ukupno mijenjano 3 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 30 maj 2023, 22:40

mk1008 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:22
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Navijačka skupina FUKARE TUZLA ovim putem želi da izda saopštenje za javnost.

Povodom medijskih naslova u kojima se spominje bivši predsjednik UO Azmir Husić i moguća fuzija za FK Tuzla City, danas u 18:00 je održan sastanak između predstavnika navijačke skupine i gospodina Azmira Husića.

Nakon trosatnog razgovora nam je objašnjena cjelokupna situacija koja je dovela do ponovnog povezivanja bivšeg predsjednika sa FK Sloboda. Medijski spinovi koji su unijeli turbulencije kako među simpatizere tako i među članove naše grupe, nisu u potpunosti tačni sa realnom situacijom i prijedlogom gospodina Husića.
Gospodin Husić je spreman, kao privatnik i pojedinac, a ne kao predstavnik FK Tuzla City, ponovno ući u UO FK Sloboda Tuzla, te kao njen predsjednik ekspresno vratiti klub tamo gdje i pripada. Gospodin Husić je predstavnicima naše skupine objasnio i način rada trenutne Uprave, te ukazao na greške koje su oni pravili. Raznorazni spinovi trenutnog rukovodstva UO FK Sloboda Tuzla doveli su do negativne atmosfere u i oko Stadiona Tušanj koja nas je u konačnici i odvela u drugu ligu.

Mišljenja smo da je trenutno rukovodstvo dobilo najviše vremena da pokaže šta "zna" i "umije", te da su svi dosadašnji sastanci i obećanja bili pusti. Zahtjevamo od trenutnog UPRAVNOG ODBORA FK SLOBODA TUZLA kolektivne ostavke na čelu sa predsjednikom gospodinom Šećerbegovićem. Trenutna struktura kluba je izgubila svu podršku nas kao grupe, te želimo naglasiti da njihove spinove NE ŽELIMO više slušati i tolerisati.

Ovim saopštenjem navijačka skupina FUKARE TUZLA izražava punu podršku gospodinu Azmiru Husiću, te ovim putem pozivamo Gradsko vijeće, Gradsku upravu, kao i gospodina gradonačelnika Lugavića da u što skorijem periodu sazovu sjednicu gradskog vijeća i da na dnevnom redu uvrste tačku "UO FK Sloboda Tuzla". Ovim putem pozivamo sve vijećnike da spase FK Sloboda Tuzla od daljeg ponora, te podrže kandidaturu gospodina Husića kao novog predsjednika Upravnog odbora.

Pozivamo i sve navijače, simpatizere, one koji istinski vole FK Sloboda da podrže ovu odluku, te još jednom naglašavamo :
" Nema govora o fuziji sa mlađim tuzlanskim premijerligašem, nastavljamo našu tradiciju dugu preko 100 godina. "

FUKARE TUZLA 1987
zatečen sam :?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 maj 2023, 22:41

Madal je napisao/la:
30 maj 2023, 22:38
TheWeekndXO je napisao/la:
30 maj 2023, 22:28
Makar na noc to da zamisljamo. Zamislite navijackog ludila i euforije u gradu. :beba:
Dite kad se sjetim suze mi na oči idu same, evo dok pišem :( . Kad bi se vratila, rodio bih se ponovo. :ljepota:
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 30 maj 2023, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 30 maj 2023, 22:42

Ovo je nesto drugo za razliku od fuzije i prvobitnog prijedloga Azmira Husića. Kao sto sam i ranije rekao ima milion drugih nacina ulaska u FK Sloboda a ovo je jedan od tih, naravno ukoliko ima ciste namjere.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 maj 2023, 22:42

montolivo18 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:40
mk1008 je napisao/la:
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Povodom medijskih naslova u kojima se spominje bivši predsjednik UO Azmir Husić i moguća fuzija za FK Tuzla City, danas u 18:00 je održan sastanak između predstavnika navijačke skupine i gospodina Azmira Husića.

Nakon trosatnog razgovora nam je objašnjena cjelokupna situacija koja je dovela do ponovnog povezivanja bivšeg predsjednika sa FK Sloboda. Medijski spinovi koji su unijeli turbulencije kako među simpatizere tako i među članove naše grupe, nisu u potpunosti tačni sa realnom situacijom i prijedlogom gospodina Husića.
Gospodin Husić je spreman, kao privatnik i pojedinac, a ne kao predstavnik FK Tuzla City, ponovno ući u UO FK Sloboda Tuzla, te kao njen predsjednik ekspresno vratiti klub tamo gdje i pripada. Gospodin Husić je predstavnicima naše skupine objasnio i način rada trenutne Uprave, te ukazao na greške koje su oni pravili. Raznorazni spinovi trenutnog rukovodstva UO FK Sloboda Tuzla doveli su do negativne atmosfere u i oko Stadiona Tušanj koja nas je u konačnici i odvela u drugu ligu.

Mišljenja smo da je trenutno rukovodstvo dobilo najviše vremena da pokaže šta "zna" i "umije", te da su svi dosadašnji sastanci i obećanja bili pusti. Zahtjevamo od trenutnog UPRAVNOG ODBORA FK SLOBODA TUZLA kolektivne ostavke na čelu sa predsjednikom gospodinom Šećerbegovićem. Trenutna struktura kluba je izgubila svu podršku nas kao grupe, te želimo naglasiti da njihove spinove NE ŽELIMO više slušati i tolerisati.

Ovim saopštenjem navijačka skupina FUKARE TUZLA izražava punu podršku gospodinu Azmiru Husiću, te ovim putem pozivamo Gradsko vijeće, Gradsku upravu, kao i gospodina gradonačelnika Lugavića da u što skorijem periodu sazovu sjednicu gradskog vijeća i da na dnevnom redu uvrste tačku "UO FK Sloboda Tuzla". Ovim putem pozivamo sve vijećnike da spase FK Sloboda Tuzla od daljeg ponora, te podrže kandidaturu gospodina Husića kao novog predsjednika Upravnog odbora.

Pozivamo i sve navijače, simpatizere, one koji istinski vole FK Sloboda da podrže ovu odluku, te još jednom naglašavamo :
" Nema govora o fuziji sa mlađim tuzlanskim premijerligašem, nastavljamo našu tradiciju dugu preko 100 godina. "

FUKARE TUZLA 1987
Ovo se ne može ni izrežirati :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 30 maj 2023, 22:43

Sky9 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:38
antisisoja1919 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:29
Ma ko te je.be, može Svetinja i bez tebe.
šala brat moj najljepši😍 :D
Hahaha ma brate ovo je totalna ludnica.
Ne znam vise ni sta mislit, ni kome vjerovat.
Volim tebe, više od sebe

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 30 maj 2023, 22:45

Ujedinjeni moramo biti vise nego ikad.
Pustimo vise price Azmir ovakav il onakav, prodao Drini ili nije, pustite vise te price, bilo proslo, valja nam gledati na buducnost i ono sto je pred nama.
Covjek nam zeli pomoci, sam se javlja, evo ako su Fukare razgovarale svaka im cast, to je pravi put, razgovarati, razmotriti sve moguce opcije naci najbolje rjesenje da obje strane budu zadovoljne.
Sad treba izvrsiti pritisak na Grad i aktuelnog gradonacelnika da ne rastezu sa ovim previse.
Bio Azmir ili Senad nije bitno, samo da se krene u neke ljepse price i trenutke.
Secerbegovic da odstupi obavezno, i ne javlja se vise, ne daje saopstenja, dosta nam je tog sr.anja tvog, dobio si i previse vremena, idi nadji sebi dr posao, zanimaciju, zaboravi Slobodu !!
Zadnja izmjena: LaBombonera88, dana/u 30 maj 2023, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 30 maj 2023, 22:45

Sky9 je napisao/la:
30 maj 2023, 22:42
30 maj 2023, 22:40
mk1008 je napisao/la:
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

FUKARE TUZLA 1987
Ovo se ne može ni izrežirati :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
hahahaha alii bukvalno

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 maj 2023, 22:46

30 maj 2023, 22:43
slika
Ni ti ne bi imao ništa protiv? :D :D :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 30 maj 2023, 22:47

Šećeru danas legla tranša iz Grada.Čekao pare da legnu,da ih rastali i da onda ode.
Neki su viđeni i u podmiri večeras 😁
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 30 maj 2023, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.