FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bolje i zeljkovic nego trako invalid
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zeljković je za Martinovića Sergio Ramos
Apsolutno se slazem da je kerusa sramota kluba i da treba da ide. Neznam sta i cime je zasluzila Mirvicevo toliko povjerenje, mislim moze je zigu i kad nije direktorica, ima covjek dovoljno para da kupi dvije takve i neznam sto mu treba da gubi lojalnost i povjerenje vatrenih navijaca zbog nje. Da je ulozio i ulaze to je evidentno, a niko ne zeli ubrizgavati novac u nesto u sta ne vjeruje i da bi ga bacao, nego da napravi nesto od toga pa tako i on. Ockujem da ce se barem malo opametiti po pitanju toga.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 03:10Lako je tudjim k gloginje mlatiti. Na stranu sto sam apsolutno protiv plave keruse,zalizanog i slicnih parazita,al ove igrace da nema Mirvica bi sanjat mogli. Sjecamo se mi dugogodisnjih patnji na svim frontovima,nikad kod nas nije sve bilo savrseno,medjutim kad vidim da ulaze u ligu gdje nece niko marke ulozit ja to postujem. Ne tako davno nismo imali da platimo plate,imali dug,covjek je sve to pokrio. Vjerovatno nije zlatan al mi trenitno nemamo boljeg,valjda se i opameti malo.
U novi boj ...
- belosevic23
- Kontakt:
Ma dobar je Amar Beganovic, domaci mladi igrac, nije sklon povredama, radan, vrijedan i karakteran igrač. Miriše na onu sezonu prije duple krune kad smo poceli dovoditi ozbiljne igrace 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeli li neko sa mnom opkladu po rucak u Parku princeva da ni sljedece sezone necemo biti prvaci?!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da nema Vice, i da se ne stima Borcu i pojedinim klubovima zivotom, te da Vico i krimosi ne kroje tabelu, ja bih prihvatio tu opkladu odmah. Ovako, na jedva regulrano proteklo prvenstvo, tesko da se moze predviti ista za narednu sezonu

U novi boj ...
Zna li se koji igrači definitivno odlaze?
Džafic, Vršajević, Salčin, Tomašević, Aničić.
Po meni rijesiti se 3 stranca: Čirjak, Musa i Avramovski. Mogli bi dva kvalitetna stranca onda dovesti, istina da bi jedan opet na tribine al opet ako se štoper dovede, mogao bi se i Martinovic rotirati za tribine.
Opet 8 igrača OUT po ovom nekom mom vidjenju, dakle najmanje 6 mora doći.
Golman
Štoper
Desni bek
Lijevi bek
Prednji vezni
Centralni vezni
Al opet što je najbitnije okosnica ekipe se neće mjenjati..Uigrati odbranu i tjt
Džafic, Vršajević, Salčin, Tomašević, Aničić.
Po meni rijesiti se 3 stranca: Čirjak, Musa i Avramovski. Mogli bi dva kvalitetna stranca onda dovesti, istina da bi jedan opet na tribine al opet ako se štoper dovede, mogao bi se i Martinovic rotirati za tribine.
Opet 8 igrača OUT po ovom nekom mom vidjenju, dakle najmanje 6 mora doći.
Golman
Štoper
Desni bek
Lijevi bek
Prednji vezni
Centralni vezni
Al opet što je najbitnije okosnica ekipe se neće mjenjati..Uigrati odbranu i tjt
Zrinjski opet neće puno mjenjati, preuigrani, prelako dobijaju ove "manje" ekipe. Borac će se dobro pojačati sve su prilike, imaju odličnog trenera plus da ne spominjem sudije. Al to nista nije opravdanje da se bar dobro ne pofajtamo za to prvo mjesto. Opet mislim da cemo igracki imati najbolju ekipu, al to ne mora ništa da znači..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ado časti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prihvatio bi ti i karadžićapjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:31Prihvatismo sad i Ajlu da zavrsava transfere. Interesantno…
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Evo od mene 50 KM za pomozi.ba. ja kazem da hocemo. 

- belosevic23
- Kontakt:
Još kad pođu plesti po novom terenu bijelog brijega...bice tesko, a tegeltija isto najavljuje neka pojačanjanokee je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:26Zrinjski opet neće puno mjenjati, preuigrani, prelako dobijaju ove "manje" ekipe. Borac će se dobro pojačati sve su prilike, imaju odličnog trenera plus da ne spominjem sudije. Al to nista nije opravdanje da se bar dobro ne pofajtamo za to prvo mjesto. Opet mislim da cemo igracki imati najbolju ekipu, al to ne mora ništa da znači..
Zaboravio sam jos nesto i to glavno. Mi bez TRENERA nemamo sta traziti ni u ligi ni u Evropi.
Mene vise brine Vico, sudijski krimosi i politika preko Tegeltije nego heklanje Zrinje, al et..belosevic23 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:38Još kad pođu plesti po novom terenu bijelog brijega...bice tesko, a tegeltija isto najavljuje neka pojačanjanokee je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:26Zrinjski opet neće puno mjenjati, preuigrani, prelako dobijaju ove "manje" ekipe. Borac će se dobro pojačati sve su prilike, imaju odličnog trenera plus da ne spominjem sudije. Al to nista nije opravdanje da se bar dobro ne pofajtamo za to prvo mjesto. Opet mislim da cemo igracki imati najbolju ekipu, al to ne mora ništa da znači..
U novi boj ...
Hoce li se raditi na Kosevu šta, vidio sam klip iz gostujuće svlačionice, skinut je onaj “plafon”, a i neko je spominjao klupe za rezervne igrače da bi se trebale mijenjati?
Puno ocekujete od covjeka koje je klub dao u ruke osobi koja mu daje picke par dana kada dodje u Sarajevo.
kakav se dernek sprema veceras sefu.
FC United Of Manchester !