FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2023, 09:30

Nije Azmir javno istupio nego Fukare. Azmir je javno nastupio u smislu fuzije i ne znam zasto neki novinar ne uzme Azmirove rijeci nakon ovog istupa Fukara sinoc !!! Nek se napravi kratak razgovor nek ima zabiljezeno i da se postave konkretna pitanja da li je u pitanju fuzija ili ulazak u Slobodu. Svi se lozimo zbog neke objave na FB ne kazem da nije ali ima 100 nacina da se ta izjava napise i bez znanja kljucnih ljudi tj aktera iste! mozda je neko hakovao profil, mozda su fukare napisale da vrse pritasak na Secera Senada Lugavica etc
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 31 maj 2023, 09:36

Zaboravimo sve sto je bilo, gresio je sigurno, svi grijesimo.
Za dobrobit naseg kluba FK Sloboda pruzimo mu drugu sansu nek udje u klub, posto vidim da postoje opet neke podjele izmedju navijaca. Zaboravimo sto je bilo, okrenimo se malo buducnosti, ode nam vrijeme, zivot, godine gledajuci ovu patnju Slobode.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 09:42

Mi smo toliko puta prevareni , izigrani, lagali su nam sto sta, i kao narod u ovoj drzavi, a i mi kao navijaci Slobode.
Evo opet objavljuju da su Zijaad i Bingo dogovorili, ovamo Fukare uz Azmira. Odjednom se oko Slobode otimaju dva milionera kao da sloboda nije postojala prije mjesec dva .
Ko god dodje u Tuzlu, taman da onaj Elon Musk dodje, sve ce odluciti politicka previranja i političke malverzacije. Nazalost.
Puna podrška i Senadu, i Azmiru i svakome ko ima iskrene namjere.
Ovo da su Fukare nasjele i da nije istina ne vjerujem, vjerujem da su ljudi pricali sa covjekom i dobro je da jesu jer neko nesto mora raditi od nas navijaca, osim pisati po forumu...
Mi moramo svi zajedno na bilo koji nacin uticati na to da se rijesi ovo pitanje Slobode, da se smijene go.vna iz uprave..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

TheWeekndXO
Kontakt:

Post Postao/la TheWeekndXO » 31 maj 2023, 09:45

Off-Topic ali evo Kameleon je objavio upravo za Dzambu i KK. Moguce da je to da se napravi mali pritisak na sadasnju upravu.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 31 maj 2023, 09:47

Ako je u pitanju fuzija, pogotovo ona podvala od fuzije (gašenje Slobode a preimenovanje City hana u Sloboda Tuzla) svi smo ovdje protiv tu nema dileme...
Ako je u pitanju ulazak u UO i želja da se ufati posla, da radi, da upumpa malo svoje love, apsolutna podrška, puno se raspravlja oko prejasnih stvari ovdje...

P.S.: Spominjanje prošlosti neke, kada se Azmiru nešto zamjerilo, od tih zamjerki pola bacite u vodu, tada je SDP izmanipulisao Fukare i okrenuo protiv Azmira, nemojte to zaboraviti, bačen je takav spin da je to nevjerovatno...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 31 maj 2023, 10:00

Senad bi se **** za marku, tako da bolje Azmir nego Senad ako se mora birati.
Otjerat Secera, Dzambu, Bekice, Vranjese, Sabrine i njima slicne.
Smrdi mi kombinacija Zijad i Senad jer znamo koliko je gradu stalo do Slobode, a Senadu do fudbala.
Podrska Fukarama!!!
mosa zlatu mosa bodaslo

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 maj 2023, 10:14

Odakle izlazite gdje ste vi bili ovih godina sada odjednom se javljaju svi 🤣
Sloboda je moja nacija

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 31 maj 2023, 10:15

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
31 maj 2023, 09:47
Ako je u pitanju fuzija, pogotovo ona podvala od fuzije (gašenje Slobode a preimenovanje City hana u Sloboda Tuzla) svi smo ovdje protiv tu nema dileme...
Ako je u pitanju ulazak u UO i želja da se ufati posla, da radi, da upumpa malo svoje love, apsolutna podrška, puno se raspravlja oko prejasnih stvari ovdje...

P.S.: Spominjanje prošlosti neke, kada se Azmiru nešto zamjerilo, od tih zamjerki pola bacite u vodu, tada je SDP izmanipulisao Fukare i okrenuo protiv Azmira, nemojte to zaboraviti, bačen je takav spin da je to nevjerovatno...
Ma ja ba, spin je da kamaru igraca koje je htjela Sloboda, uzeo on, spin je da je pricao da je jedina njegova stranka Sloboda pa osvanu u PDA a kasnije SDA, spin je i da je rekao da ce ako bude napustao najaviti to ranije pa da se klub pripremi za to, pa spin je i da su duple pare igraci uzimali (od njega pa tuzbom od kluba) itd itd, samo kazem sve je to super ako su ciste namjere a neke osvete i sl nek zajebe, 16 ociju s njim treba otvoriti
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 31 maj 2023, 10:18

Sunderland je napisao/la:
31 maj 2023, 10:14
Pa poznato je da imamo dobar broj Azmir navijaca koji se interesuju za Slobodu samo kad se i on interesuje. Nemam ja nista protiv nego eto pojasnjenja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

TheWeekndXO
Kontakt:

Post Postao/la TheWeekndXO » 31 maj 2023, 10:19

Citao sam samo nisam pisao :D

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 maj 2023, 10:23

Madal je napisao/la:
31 maj 2023, 10:18
Pa poznato je da imamo dobar broj Azmir navijaca koji se interesuju za Slobodu samo kad se i on interesuje. Nemam ja nista protiv nego eto pojasnjenja.
Må svih ovih godina niko nema mišljenja, odjednom sada svi su tu glavni.

Nemam ni ja ništa protiv iskreno
Zadnja izmjena: Sunderland, dana/u 31 maj 2023, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda je moja nacija

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 31 maj 2023, 10:23

žžžzžžžžžžžžžž,,,,,aaaa,,,aaa,,,,aaa,,,aaa,,, aaaa,,,,aaa,,,oooooooooooooooo,,,,, ooo aaaaaaaa,,,,aaaa,,,aaaaa

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 maj 2023, 10:24

TheWeekndXO je napisao/la:
31 maj 2023, 10:19
Citao sam samo nisam pisao :D
Nisam drug na tebe mislio, svakako svi su dobro došli. Nego ovi što ih svih ovih godina nema sada oni pišu da bi nekog tjerali i srali 🤣
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 maj 2023, 10:30

Najgore od svega sto smo mi kao navijaci ponovno podijeljeni, a to nije dobro nikako.
Ishitrena odluka 100%. Morao se napravit sastanak sa ljudima koji su oformili grupu, drzali je u najgorim vremenima i sa istom dostigli vrhunac. A svi ti ljudi su protiv ovog sto je uradjeno jucer/sinoc.
Olako se zaboravlja sta je taj isti Azmir radio
Volim tebe, više od sebe

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2023, 10:30

Ma botovi cisti dodju samo da podrze neke struje a kad njih nema nema nikog
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 maj 2023, 10:32

Slobodas je napisao/la:
31 maj 2023, 10:30
Ma botovi cisti dodju samo da podrze neke struje a kad njih nema nema nikog
Ti si brat ti makar si protiv svih i svima ne ostanes dužan ali tu si 🤣
Sloboda je moja nacija

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 31 maj 2023, 10:43

Kako ja kontam,Fukare (ili veći dio navijača) žele Azmira,a osobe bliske GU se protive tom prijedlogu.
Odjednom se pojavljuje Senad od strane GU i kojeg žele navijači koji nisu simpatizeri Azmira.

Očito da je ponovo došlo do podjela.

Oba prijedloga su po meni rješenje,pitanje je samo kakve su to sad sve šeme i gdje su bili do sada?
Mislim da je politika ovdje dobro umješala prste.

Najbolje bi bilo da obojica uđu (da se ne svađaju) ako imaju iskrene namjere.

Ponovo ponavljam,mislim da je ovo sve već ranije skrojeno i klupko se polako odmotava,ali dolazi do neočekivanog obrata situacije.
Pratimo razvoj događaja.Ovdje se mi ne pitamo,ali velika je odgovornost na tome koga želimo.

U svakom slučaju je bolje bilo ko,nego niko,velika sreća je da su u pitanju multimilioner i milijarder,samo da sve prođe na dobro...

Samo Sloboda!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 31 maj 2023, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 10:52

superior1982 je napisao/la:
31 maj 2023, 10:43
Kako ja kontam,Fukare (ili veći dio navijača) žele Azmira,a osobe bliske GU se protive tom prijedlogu.
Odjednom se pojavljuje Senad od strane GU i kojeg žele navijači koji nisu simpatizeri Azmira.

Oba prijedloga su po meni rješenje,pitanje je samo kakve su to sad sve šeme i gdje su bili do sada?

Ponovo ponavljam,mislim da je ovo sve već ranije skrojeno i klupko se polako odmotava,ali dolazi do neočekivanog obrata situacije.
Pratimo razvoj događaja.Ovdje se mi ne pitamo,ali velika je odgovornost na tome koga želimo.

U svakom slučaju je bolje bilo ko,nego niko i da još dublje potonemo.

Samo Sloboda!
Ljudi u GU nemaju veze s vezom. Njima da ovi kazu hej hajmo otvorit kakvu galeriju oni ce svi dici ruke, a za sport nista.
A izvlace se kako daju najvise para sto mozda i jeste istina ali kome daju te pare to oni ne brinu...
Sve mi mirise na to da se oni nece moci dogovoriti ni sa Azmirom ni sa Bingom, i da cemo ostat kao i sad prepusteni milosti politike..
Celik je organizovao proteste kojima su Gv i Fuada pritisnuli da potpise neke dokumente, a mi ako dodje do tog da nas syebu trebamo isto uradit
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 31 maj 2023, 10:55

mk1008 je napisao/la:
31 maj 2023, 10:52
superior1982 je napisao/la:
31 maj 2023, 10:43

U svakom slučaju je bolje bilo ko,nego niko i da još dublje potonemo.

Samo Sloboda!
Ljudi u GU nemaju veze s vezom. Njima da ovi kazu hej hajmo otvorit kakvu galeriju oni ce svi dici ruke, a za sport nista.
A izvlace se kako daju najvise para sto mozda i jeste istina ali kome daju te pare to oni ne brinu...
Sve mi mirise na to da se oni nece moci dogovoriti ni sa Azmirom ni sa Bingom, i da cemo ostat kao i sad prepusteni milosti politike..
Celik je organizovao proteste kojima su Gv i Fuada pritisnuli da potpise neke dokumente, a mi ako dodje do tog da nas syebu trebamo isto uradit
i ja se toga bojim.
Kost je bačena MORAMO BITI SLOŽNI!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 31 maj 2023, 10:57

Jedan od najbogatijih Bosanaca i Hercegovaca, vlasnik kompanije Bingo Senad Džambić, spreman je ujediniti tuzlanski sport, saznaje Faktor.

Džambić je zainteresovan da preuzme i pomognje dva kluba u rodnom gradu – Košarkaški klub Sloboda i Fudbalski klub Sloboda.

Vlasnik kompanije Bingo obavio je razgovore s gradonačelnikom Tuzle Zijadom Lugavićem, rekao nam je naš izvor.

On namjerava da upravlja ovim klubovima na način da svoje saradnike i kooperante “instalira” u upravljačke strukture.

– U slučaju da dođe do saradnje, košarkaši i fudbaleri Slobode imali bi zajedničkog generalnog sponzora – kompaniju Dita koja je u vlasništvu Džambićevog “konglomerata” – ispričao nam je sagovornik.

Upravo je Džambić nekadašnjeg posrnulog giganta podigao iz pepela. Isto namjerava uraditi i s tuzlanskim klubovima koji su godinama na ivici ponora.

Fudbalski klub Sloboda nedavno je ispao iz Premijer lige Bosne i Hercegovine. Džambić je iz svečane lože pratio nekoliko posljednjih utakmica na Tušnju i tako vjerovatno ispitivao puls.

Košarkaši Slobode od gašenja proslavljene Sloboda Dite igraju sporednu ulogu u bh. košarci.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 6 gostiju.