FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

Hulahopka

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 10:37

To što si ti dao pare niko te nije tjerao. Ne znam kako možeš sebe porediti s igračem koji je odigrao 300 utakmica, otjeran jednom na pravdi Boga. Došao drugi put da radi dzaba I opet napravio odličan rezultat kako nam klub funkcionise.

Ma jok ti si legenda, nije Mulalic. Dao si po utakmici 7 maraka za kartu. Vi ste legende, kakav Ivica, Mulalic, Bekric sve levati.

Došli smo toga dan uprava ne ide na godišnjicu Ivice Osima kojeg poštuje čitav svijet, samo kod nas papak ne dodje a nešto je u klubu. Takvi su nama sad legemde. Legenda su nam kad dodju u klub potroše 5 miliona ..to su danas legende nažalost.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 31 maj 2023, 10:48

Nadam se da će Bašiću ponuditi ugovor na tri godine. Frajer je pokazao da nam trebaju ljudi sa znanjem i vizijom. Nije samo dovoljno biti "ratnik" kluba. Također uprava radi odličan posao, a jedan od najboljih poteza je bio otkaz Mulaliću. Sreća pa je dobio otkaz inače bi sad bili na šestom mjestu.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 31 maj 2023, 11:07

Armin ledzero Hodzic ako ostane sljedece sezone ce biti najbolji igrac lige. Sa takvim igracem treba imati strpljenja dok poslozi sve u glavi jer je imao bolan raskid u privatnom zivotu....

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 11:36

Ostavila ga koka..

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 31 maj 2023, 11:40

Hulahopka je napisao/la:
31 maj 2023, 11:36
Ostavila ga koka..
Dobro je @pjankesarajevo **** ti majku

ManIng
Kontakt:

Post Postao/la ManIng » 31 maj 2023, 11:41

Zar nije Hodzic Jr. trebao biti na spisku rep?

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 11:46

Pa valjda na širem spisku je Armin..

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 31 maj 2023, 11:54

Semper je napisao/la:
31 maj 2023, 11:07
Armin ledzero Hodzic ako ostane sljedece sezone ce biti najbolji igrac lige. Sa takvim igracem treba imati strpljenja dok poslozi sve u glavi jer je imao bolan raskid u privatnom zivotu....
Admine dokad ces dozvoljavati da ovaj pitarski propali abortus pise na nasoj temi pa jbt upozorio si ga ima pola godine , milion prijava otislo i nista majmun i dalje pise

ManIng
Kontakt:

Post Postao/la ManIng » 31 maj 2023, 12:20

Hulahopka je napisao/la:
31 maj 2023, 11:46
Pa valjda na širem spisku je Armin..

Nisam vidio, hvala na info 😃

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 maj 2023, 12:28

Robust je napisao/la:
31 maj 2023, 11:54
Semper je napisao/la:
Admine dokad ces dozvoljavati da ovaj pitarski propali abortus pise na nasoj temi pa jbt upozorio si ga ima pola godine , milion prijava otislo i nista majmun i dalje pise
obojicu stavite na ignore listu. Pisat ce sve dok im replicirate i dajete im paznju. kod mene su obojica vec duze na ignoru.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 31 maj 2023, 13:18

Jedan sam od onih koji nema neko misljenje o ovoj upravi. Nesto znam od ranije,nesto sam cuo i nedavno. Mi smo toliko komplikovani,da covjek vise ne zna kome da vjeruje. Kod nas su toliko upleteni interesi,da meni niko vise nije cist. A ne pricam price sa foruma.
Ali hajde da ostavimo to po strani.
Evo citam o Azmiru,pa citam o onom iz Binga u vezi kosarkaskog kluba.
Sa ovakvom navijackom bazom,fascinantno mi je da samo mi imamo problem da u klub udje neko jak.
Ocito je da su opstrukcije i ovih sto sad vode i nekih od prije.
Drzavu i nase politicare ne zelim ni pominjati.
Svi dobro znamo kako su i zasto jaki Borac i Zrinjski.
To je poraz Bosne i Hercegovine kao drzave i dokaz da vladajuci Bosnjacki korpus je gledao samo vlastite interese.
Ovim su Zrinjski i Borac aparat rusenja drzave i podgrijavanja nacionalnih klubova,preko kojih osporavaju sve u vezi BIH.
Nagomilan dugom,isfrustrirani dugim postom,nemamo vise ni zivaca ni strpljenja za neke periode stabilizacije.
Nazalost postali smo 5 opcija u ligi.
Klub koji zivi od ljubavi i tradicije navijaca.
Najbolji klub u drzavi spada da bude opet kao u YU ligi iza neke velike 4.
Mi moramo nesto uraditi po pitanju ili investitora ili vlasnika.
Mi jesmo radnicki klub ali sigurno ima radnika koji su jaci od vecine ovih sto ulazu u BH fudbal. Ja mislim da je ovo do nas,niko ne valja ili se svi ugradjuju da bi tudje pare trosili.
Ja se nesto ne mogu oteti dojmu da neko ponudi Mamicu da od Zelje pravi Dinamo,da bi pristao.
Nije on lik koji dugo moze nista da ne radi.
U Hrvatsku tesko da ce ikad otici.
Samo nagadjam,jer ponavljam ja mislim da je dosta do nasih pregovaraca,jer sve mi drugo nema smisla. Uz naravno malo politickih igrica.
Zrinjski,Borac,Sloboda,Velez da budu interesantniji nego Zeljo.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 13:28

Mi smo leglo uhljeba i mi smo poligon za ljude koji nista ne rade a imaju odlična primanja preko kluba..na razno razne načine.

Nije nikakav problem da ti uzimas pare Al da ulazes, ni pola muke. Spomenuo si Mamica. Covjek napravio takav klub,ulozio pare i normalno da će kasnije uzimati,ko ne bi.

A kod nas daj broj pomozi.ba, uplati navijace u klub. Hajruju oni,hajruje grupa svima dobro. Nema uprava napolje, niti ce biti.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 maj 2023, 13:36

Nema investitora zato sto ljudi u sustini ne zele investitora nego sponzora/donatora, a takvog jako tesko naci. I onda vagaju da je bolje ovako ziviti gdje se sve pitas a nije lahko, nego pustiti investitora, gdje nebi imao kontrolu na bitnim stvarima, i nebi se nista pitao. Jednostavno ne moze obadvoje i ljudi ne zele da se pomire sa tim.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 13:58

Ulagati se može. To je priča za malu djecu. Ne moze kupiti klub, al ulagati itekako na razno razne načine..

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 maj 2023, 14:08

TMovac je napisao/la:
31 maj 2023, 12:28
Robust je napisao/la:
31 maj 2023, 11:54
Semper je napisao/la:
obojicu stavite na ignore listu. Pisat ce sve dok im replicirate i dajete im paznju. kod mene su obojica vec duze na ignoru.
@Semper je dokazani troll i mislim da on to i ne spori, ali lazi caraparskog bota koje kontinuirano ozbiljan pise moraju da se demantuju. Neko ko konstantno pljuje klub i grupu i sve dobro sto se tu radi ne moze biti ni dobronamjeran niti bi smio pisati ovdje, dzaba @Robust trazi pomoc administratora jer zna i on kao i ti i ja i svi ostali da istu nece dobiti.

Pitanje za botinu: kako grupa hajruje od tzv. pomozi.ba broja i cemu umanjivanje truda i koristi od broja s tim nazivom?
Ovo je pitanje cisto retoricko obzirom da odgovor od nekog ko je pisao da navijaci s juga “urlaju” i ko konstantno botuje znam da necu dobiti, nego ce mi se post obrisati i to neka ide na obraz onom ko ga prijavi i obrise
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 31 maj 2023, 14:11

Hoćemo puno, nudimo malo. Kratka priča o ulagačima i ulaganjima.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 maj 2023, 14:28

1921boy je napisao/la:
31 maj 2023, 14:11
Hoćemo puno, nudimo malo. Kratka priča o ulagačima i ulaganjima.
Meni je jako cudno, pregovaras sa Diglisicem, i upravo se tad Misimovic oglasava kako nije to pravi put za Zelju.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 31 maj 2023, 14:57

Hansestadt je napisao/la:
31 maj 2023, 14:28
Meni je jako cudno, pregovaras sa Diglisicem, i upravo se tad Misimovic oglasava kako nije to pravi put za Zelju.
Čudna je kompletna situacija po pitanju tih ponuda i ulagača. Istinu vjerovatno nećemo saznati nikada, ni o njemu ni o drugom potencijalnom ulagaču, hajd oko drugog razumijem, raja je napričala puno toga, brat je od onog, smetaju Nijaz i Zuban (mada ne vidim ni jedan jedini razlog sporan tu, Nijaz i Zuban su nam valjali kao malo ko a opet ima raje koja ih ne cijeni), čak i priča da hoće Amara vratiti, vraća ljude iz starijih garnitura, braća došla da se igraju, hoće da nas ugasi i tako dalje. A ko je imalo upućen zna ko je bio garancija za njega.

A što se tiče Senada i tu je puno upitnika, tajming pred derbi, tajming pred utakmicu sa Slobodom. Po meni je jasna računica, ako se hoćeš vratiti, dođi u klub i ponudi nešto. Od šuplje priče nema ništa, te ja bi uradio to, ja bi uradio to. Dođi, ponudi konkretan plan i kreni u realizaciju istog.

U cijelom moru informacija, kod Bahe, Radmilo Mihajlović izjavi kako je on bio našao nekog ulagača i ponudio ga ljudima u klubu, kako su i njega odbili jer su kao pregovori sa Diglisićem pri samom kraju. Čovjek rekao dobro i otišao u neki klub u Srbiji. A baš u tom momentu počinje priča po gradu i ovdje po forumu kako je Diglisić neodlučan, hoće-neće, hoće-neće i tako dalje.

Želim samo da vjerujem da nas nisu lagali i da te prilike nisu prodali zbog svojih pozicija u Klubu.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 maj 2023, 15:14

Ako ćemo pošteno, biti u upravnoj strukturi Želje i nije neki uspjeh pogotovo zadnjih godina gdje je svaka garnitura otjerana s noge na nogu zbog vlastitog neuspjeha.

Tako da ne vjerujem da je neko od trenutne garniture blokirao dolazak bilo kojeg investitora radi čuvanja vlastitih pozicija.

Čak mislim da bi za njihove privatne karijere mnogo jača referenca bila da su doveli bilo kojeg investitora nego ovako što se motaju po klubu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 15:16

Diglisica su počeli sabotirati kad je vidio kakav je lopovluk bio za vrijeme Misimovica. Odmah se znalo da od toga nema ništa. A uprava s namjerom lagala navijace. Čekamo, sutra, prekosutra..

Logicno da je tražio reviziju. I onda zamisli posudba Misimovica da se isplati Amar. Pa to da si retardiran,skontao bi o čemu se radi.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 31 maj 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Levin, Orvel i 46 gostiju.