FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LaBombonera88
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la LaBombonera88 » 31 maj 2023, 12:30

Mislim da ce sad isplivati sva *ovna na povrsinu kad se objavi koji je lopovluk bio prisutan i pranje/izvlacenje para.

Apelujem na navijace, tj.grupe starije i ove mladje, da se svi ujedine u interesu kluba, ostavite politiku i politicke interese vise molim Vas !!!

Ovo nam je sansa da sve preokrenemo konacno na zdrave noge i krenemo naprijed jace nego ikad.

Ako propustimo ove dvije sanse Senada i/ili Azmira bojim se da ce ljudima sve ohladiti i da ce se izmaci od Slobode.

Kako ste organizovali sastanak sa Azmirom treba isto uraditi i sa Senadom ako je moguce doci do covjeka, da se dogovore Fukare ko ide na sastanak, da ne bude isli jedni bez znanja drugih nisu nas pitali jel se slazemo i sl jer vidim da je prisutno nekakvo kolebanje na fb od pojedinih starijih navijaca Fukare.

Kad se obave svi potrebni razgovori i prikaze jasan plan i program, sta planira u prvoj godini rada, drugoj, trecoj onda donijeti najbolju odluku za klub i nase navijace.
Zadnja izmjena: LaBombonera88, dana/u 31 maj 2023, 12:34, ukupno mijenjano 2 puta.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 31 maj 2023, 12:31

DamirT je napisao/la:
31 maj 2023, 12:28
I ovo za policiju mi bas smrdi. Sad kad se lomi sudbina kluba, oni skontaju joj mogli smo im malo cesljati knjige. Ne bi me cudilo da ih ni ne taknu, vec hoce da odbiju ove ulagace. Njima dopizdi cekat i odustanu od kluba, ovi vrate knjige eto sve je uredu. I SDP opet uvali nekog svog potrcka
Policija nije sigurno došla slučajno, neko je policiju poslao. Pitanje je čiji je interes da sad policija rovi po klubu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2023, 12:32

LaBombonera88 je napisao/la:
31 maj 2023, 12:30
Mislim da ce sad isplivati sva *ovna na povrsinu kad se objavi koji je lopovluk bio prisutan i pranje/izvlacenje para.

Apelujem na navijace, tj.grupe starije i ove mladje, da sve svi ujedine u interesu kluba, ostavite politiku i politicke interese vise molim Vas !!!

Ovo nam je sansa da sve preokrenemo konacno na zdrave noge i krenemo naprijed jace nego ikad.

Ako propustimo ove dvije sanse Senada i/ili Azmira bojim se da ce ljudima sve ohladiti i da ce se izmaci od Slobode.

Kako ste organizovali sastanak sa Azmirom treba isto uraditi i sa Senadom ako je moguce doci do covjeka, da se dogovore Fukare ko ide na sastanak, da ne bude isli jedni bez znanja drugih nisu nas pitali jel se slazemo i sl jer vidim da je prisutno nekakvo kolebanja na fb od pojedinih starijih navijaca Fukare.

Kad se obave svi potrebni razgovori i prikaze jasan plan i program, sta planira u prvoj godini rada, drugoj, trecoj onda donijeti najbolju odluku za klub i nase navijace.
:thumbup: :thumbup: :clap: :clap:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 31 maj 2023, 12:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:
31 maj 2023, 12:23
TuzlanskaFukara2702 je napisao/la:
31 maj 2023, 11:21
Znači, čitam tvoje postove i konstantno prozivaš ljude koji rade u klubu, a koji nemaju nikakvogudjela u trenutnom UO. Evo, ja znam čovjeka koji je 3,5 godine radio u Slobodi na volonterskoj osnovi, bez da je ikada naplatio i jednu KM od te iste Slobode. Radio je to iz razloga što voli klub i što mu je ideja da bi mogao pomoći klubu da se stabilizuje u to vrijeme izledala odlično. Onog momenta kada je shvatio da to više nije to, otišao je iz kluba. Ja znam da ste Mramor i ti udaljeni iz kluba od strane trenutne "vladajuće" garniture. Razlog ne znam, niti me zanima, to je između vas. Stavljati sve uposlenike u isti koš sa drugima (pojedincima) nije u redu. Većina trenutnih uposlenika je ispratila 3,4 pa čak i 5 uprava. I isto tako znam, što je činjenica, da ste i ti i Mramor, radili pod Ugovorom o djelu sa Slobodom (što znači da ste i sami bili "sendvičari" sve do ove uprave), uredno naplaćivali svoje usluge i ono što nije bilo uredno naplaćivano dok ste bili angažovani, naplatili ste od trenutne uprave post factum.

I zbog toga što ste tada dobili pedalu, zbog povrijeđenog ega, sada sve uposlenike Slobode pod trenutnom upravom, nazivaš "sendvičarima"?

Ne lobiram ni za jednu garnituru, iskreno me i zaboli ko je Predsjednik UO i ko će biti Predsjednik UO, dokle god je moja Sloboda jaka i stabilna, ali ako išta mrzim, mrzim dvoličnost kod ljudi...

U Slobodi trenutno ima ljudi koji bi dušu svoju dali za klub...to što ti pričaš, ni malo nije lijepo...
ti si ocito neki novi na forumu, a mozda i oko Slobode.
ja se vec umorio od objasnjavanja. Ljudi koji su ovdje na forumu vec 15 godina znaju da nije bilo veceg kriticara Azmira od mene, dalje da ne idemo
I ovo je stvarno posljednji put da nekom objasanjavam i pisem. Ko treba da zna zna, i znaju ljudi koji su ovdje s nama toliko godina.
ako se budemo objasnjavali svakom novom nicku koji dodje sa novom upravom...

znam da je vama mnogima nepojmljivo da ima neko ko voli Slobodu i cije interese ne mozete naci i dokuciti pa pokusavate da povezete u svojim glavama kako vam se cini logicno.
a ima tamo postenih ljudi, koji vole klub i ginu za njega, uvijek je i bilo. Njima ce i ove optuznice napakovati kako stvari stoje. I to se slazemo nije bitno ko je predsjednik i UO dok je Sloboda stabilna, kad ja mogu progutati Azmira i polizati sve sto sam pricao, mozemo svi, ako je u interesu kluba.
ovi, tj ocito VI, niste u interesu kluba!!!

nego i ovaj tajming ulaska krim policije ni malo nije dobar za klub, kratkorocno.
Dugorocno uredu, ali sad ces otjerati sve koji zele da uzmu klub. Jos jedan pokusaj da se postojeci zadrze
Što se tiče ulaska krim policije, slažem se, nije dobar timing. To je trebalo uraditi ili prije, ili pustiti novoj upravi da o tome odlučuje. Trenutno sada, i pored toga što već odavno nikome nismo zanimljivi, sada ćemo biti još manje zanimljiviji.

Što se tiče mog staža na forumu i oko Slobode, ne bih ti to objašnjavao, recimo samo da ga imam i više nego dovoljno da si dam za pravo da mogu da napišem bilo kakav komentar.

Mislim da nisi shvatio poentu mog posta. Nisam ja protiv Azmira, nisam ni protiv Senada, nisam ni protiv tebe, ako misliš da imaš kapacitet da nas izvučeš iz trenutnih govana. Ono što sam htio da kažem, jedino, jeste da u Slobodi trenutno rade ljudi, koji su edukovani, a rade za mizerne plate i od tih plata hrane svoje porodice..., a ti i ja znamo kolike su plate u Slobodi za administraciju i stručni trenerski kadar. Nazivati te ljude "sendvičarima" i generalizovati, nije u redu i to je ono što mi je najviše zaparalo uši i što mi je zasmetalo. U većini ostalih stvari koje pišeš, obično su maksimalno korektne...

Isto tako, da ima ljudi koje treba udaljiti što dalje od kluba, ima definitivno...apsolutno!
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 31 maj 2023, 12:33

Joj... :wtf:
Ide odjava da foruma do daljnjeg.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 31 maj 2023, 12:47

DamirT je napisao/la:
31 maj 2023, 12:28
I ovo za policiju mi bas smrdi. Sad kad se lomi sudbina kluba, oni skontaju joj mogli smo im malo cesljati knjige. Ne bi me cudilo da ih ni ne taknu, vec hoce da odbiju ove ulagace. Njima dopizdi cekat i odustanu od kluba, ovi vrate knjige eto sve je uredu. I SDP opet uvali nekog svog potrcka
Sa tobom se mogu oko ovoga 100% složiti, ali ja sam nekako optimističan pa sam mišljenja da je ovo dobro, možda upravo se čisti situacija za nekoga, npr. Senada Binga, da uđe na čistu aituaciju i da razvaljuje, baš kao i u svom biznisu, on je previše pažljiv čovjek i po meni je to ok, zato i jeste to što jeste...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 31 maj 2023, 12:48

Beduin je napisao/la:
31 maj 2023, 08:57
slatina87 je napisao/la:
31 maj 2023, 00:21
Nevjerovatno kako brzo sve zaboravljamo. Šta ima veze što sam "moro" na svom Tušnju sjedit gdje mi domaćin kaže? Šta ima veze što se htio , iz lože, obračunavat s našim navijačima? Šta ima veze što su gostujući navijači bili smješteni na sjeveru (o čemu se i parola dizala ako se ne varam), dođe čovjek i objasni značenje riječi fuzija i sve je ok.
Na koji način vi uopšte razmišljate o tome ko je bolji čovjek za UO Senad ili Azmir? Kako znate koga treba podržat kad ljudi nisu napravili nikakav plan i program? Pretpostavljam da gledate ko ima više keša il ko je reko da će više uložit. Pa ova uprava je mogla 10 miliona uložit i opet bi ispala iz lige. Kako mislite kontrolisat tokove u Klubu? Hoće li vam smetat npr Husić Jr. ko SD jer eto čovjek daje svoje pare pa ima pravo da bira ko će šta radit?
Jesul nam finansije najveći problem u Klubu? Ili je možda to način na koji Klub funkcioniše? Jel rješenje da se primijeni isti model poslovanja, a da se izvor prihoda promijeni?
Ludi ste ako mislite da Sloboda donosi neke političke bodove u Tuzli, jbt čovjek ugasio sve što ima veze sa Slobodom i opet 20 godina na vlasti..
I ti druze vazda neke upite imas, a nigdje konkretnog odgovora, prijedloga. Uletis sa pridikom kako ovdje niko ne zna nabrojati ni clanove UO ili Skupstine, a nisi ih ti nabrojao kad su pojedinci pitali za imena istih. Sad ipet trilion upita, a nigdje licnog/subjektivnog misljenja, prijedloga, osvrta... daj nam sta konkretno, osim ismijavanja i pridikovanja, daj prijedloge, daj rjesenja potencijalna...
Ovo je na žalost osnovni problem koji smo detektovli već odavno, ali emocije su većinu skrenuli s tog razmišljanja.
stvar oko Šećera vjerovatno je jasna da nemože on samo tako izaći i otići, već mora ostati kako i ostali koje je otpustio ali na dužnosti kao VD, dok se ne izaberu drugi. neće sve stati odnednom niti smije, a ne može niko drugi tek tako ući umjesto njih, neko ih mora imenovati.
pošto se ovdje kod nas sve to oteže, ovi što predlažu proteste su upravu, ali to trebaju biti usmjerene inicijative od strane udruženja prema odgovornim institucijama kao što su GV i ostale da održe sastanke sa zainteresovanim stranama u vezi Slobode i da se što prije odluče i krenu raditi na novoj sezoni koja samo što nije.
primjer mogu biti Fukare, koje su već odradile sastanak sa jednom stranom, a vjerovatno će i sa drugom. Na potezu za isto su pravi vlasnici kluba GU.

Vezano za policiju, zar ste stvarno toliko naivni da je policija došla prije 2 3 dana izuzela OBIMNU dokumentaciju, za tako kratko vrijeme je proučila, sastavila izvještaj i poslali na Tužilaštvo. Pa drugari ne radi se o slikovnici, to su stotine papira uglavnom pretpistavljam finansijske prirode, što nije prosto štivo. Garant je to odrađeno ranije i držano u ladici korumpiranih tužilaca, za ovakve potrebe kao sada (čitaj obračune iz lične koristi), umjesto da je procesuirano čim se pronašlo nešto protiv nekoga.

ko god dođe nprm od ove dvojice, džaba je ako ne bude imao plan poslovanja i dobre ljude koji znaju upravljati velikim društvima i novcima.
ovi ljudi imaju novac ali moraju imati plan, moraju imati dobr stručne savjetnike iz reda sporta koji znaju prepoznati igrački kadar te imenovati drgi sportski kadar u klub, tako i ekonomski pravni i administrativni, a ne interesdžije i menedžere koji to rade.
primjer naka bude Zrinjski ili Široki kako se to radi.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2023, 12:53

31 maj 2023, 12:32

Što se tiče ulaska krim policije, slažem se, nije dobar timing. To je trebalo uraditi ili prije, ili pustiti novoj upravi da o tome odlučuje. Trenutno sada, i pored toga što već odavno nikome nismo zanimljivi, sada ćemo biti još manje zanimljiviji.

Što se tiče mog staža na forumu i oko Slobode, ne bih ti to objašnjavao, recimo samo da ga imam i više nego dovoljno da si dam za pravo da mogu da napišem bilo kakav komentar.

Mislim da nisi shvatio poentu mog posta. Nisam ja protiv Azmira, nisam ni protiv Senada, nisam ni protiv tebe, ako misliš da imaš kapacitet da nas izvučeš iz trenutnih govana. Ono što sam htio da kažem, jedino, jeste da u Slobodi trenutno rade ljudi, koji su edukovani, a rade za mizerne plate i od tih plata hrane svoje porodice..., a ti i ja znamo kolike su plate u Slobodi za administraciju i stručni trenerski kadar. Nazivati te ljude "sendvičarima" i generalizovati, nije u redu i to je ono što mi je najviše zaparalo uši i što mi je zasmetalo. U većini ostalih stvari koje pišeš, obično su maksimalno korektne...

Isto tako, da ima ljudi koje treba udaljiti što dalje od kluba, ima definitivno...apsolutno!
haha nazalost nemam ja tih finansijskih kapaciteta, a nemaju vise ni ovi s kojim sam ja suradjivao 2007.,2008, 2009. A iskreno nisu bas ni pozeljni vise u klubu

a moji komentari se uvijek odnose na kolovodje i one koji se stvarno pitaju, ne na ljude koji rade tu. Ne pitaju se oni puno. Ne pitaju se direktori, a kamo li radnici. Ako si u tome , znas to bolje od mene. Ali isto tako ako si u tome znas i da ima i ovih sto za dres ili 50 KM pisu po portalima sta god im se kaze

ono sto se moze zamjeriti ljudima u klubu je ako su sutili i gledali sta Secer i ekipa rade i nisu upozorili gdje to vodi.
Jer ako su sutili onda ili ne znaju ili imaju interes. U oba slucaja im nije mjesto u klubu.

Ne moze neko ko zna, voli klub i nema interes sjediti mirno i gledati sta su ljudi radili pa makar i po cijenu da vise ne bude dio toga.

on topic: upravo tako, ne treba gledati dalje od Zrinjskog kako se ovdje pravi klub. Sa svim dobrim i losim stranama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 maj 2023, 12:56

31 maj 2023, 11:21
ultrasstyle_tz je napisao/la:
31 maj 2023, 11:03
zasto nakon Fukara i UG ne sjede sa Azmirom, kao zainteresovanom stranom, pa i sa Senadom ako treba i da nam i oni daju saopstenje

eto ne vjerujemo Fukarama, vjerujemo UG-u

jedino su Fukare za sad pokazale da ne vagaju i ne tvrde pazar, ne gledaju gdje im je veca koristi. I da gledaju prvi su poduzeli nesto. Svi ostali sjede i sute, cekaju ko ce im sta ponuditi
i onda imas ove sendvicare sto lobiraju za trenutnu garnituru jer u oba slucaja ostaju bez posla
Znači, čitam tvoje postove i konstantno prozivaš ljude koji rade u klubu, a koji nemaju nikakvogudjela u trenutnom UO. Evo, ja znam čovjeka koji je 3,5 godine radio u Slobodi na volonterskoj osnovi, bez da je ikada naplatio i jednu KM od te iste Slobode. Radio je to iz razloga što voli klub i što mu je ideja da bi mogao pomoći klubu da se stabilizuje u to vrijeme izledala odlično. Onog momenta kada je shvatio da to više nije to, otišao je iz kluba. Ja znam da ste Mramor i ti udaljeni iz kluba od strane trenutne "vladajuće" garniture. Razlog ne znam, niti me zanima, to je između vas. Stavljati sve uposlenike u isti koš sa drugima (pojedincima) nije u redu. Većina trenutnih uposlenika je ispratila 3,4 pa čak i 5 uprava. I isto tako znam, što je činjenica, da ste i ti i Mramor, radili pod Ugovorom o djelu sa Slobodom (što znači da ste i sami bili "sendvičari" sve do ove uprave), uredno naplaćivali svoje usluge i ono što nije bilo uredno naplaćivano dok ste bili angažovani, naplatili ste od trenutne uprave post factum.

I zbog toga što ste tada dobili pedalu, zbog povrijeđenog ega, sada sve uposlenike Slobode pod trenutnom upravom, nazivaš "sendvičarima"?

Ne lobiram ni za jednu garnituru, iskreno me i zaboli ko je Predsjednik UO i ko će biti Predsjednik UO, dokle god je moja Sloboda jaka i stabilna, ali ako išta mrzim, mrzim dvoličnost kod ljudi...

U Slobodi trenutno ima ljudi koji bi dušu svoju dali za klub...to što ti pričaš, ni malo nije lijepo...
Ja sam jednom prilikom rekao da jedina stvar koju neću dopustiti jeste da mene neko proziva i blati bez razloga i dokaza, kada je to prestalo i ja sam manje-više se povukao sa foruma skroz, klub pratim, a neznanje ovih pokemona u upravi me ne interesuje. Većina zna ko sam imenom i prezimenom i da ne krijem ništa, jer nemam potrebe, moj obraz je čist. Oko Slobode apsolutno nemam i nikada nisam imao nikakav interes, da jesam ne bi tako olako napustio klub, moj jedini interes je bio da klub funkcioniše normalno u segmentu za koji sam zadužen, da ima dobre rezultate, da igra Evropu.
Pišem kao navijač, dolazim na utakmice kao navijač, svoju sposobnost sam dokazao više puta nakon Slobode u ligama u kojima 99% kluba samo može sanjati pod da čisti, a ne da radi ozbiljne poslove. U ligama u koijima je jedan klub skuplji od 90% pa i cijele naše lige kombinovano. Znam i da znaš apsolutno sve vezano za klub od 2018. otprilike ako se ne varam i znam da znaš cijelu priču oko mene.
Znao sam ja i tri-četiri posla na dan utakmice raditi, tuđa, pa je tako jedan od "volontera" počesto uzimao dnevnicu za semafor iz lože ili od kuće dok sam ja radio i to, jer sam budala, uz fotografisanje utakmice i ostalo.
Što se mojih ugovora o djelu tiče (a nudim evo da postavim i fotografije ovdje, jer ne krijem ništa, a vi svi dajte svoje), imam tri potpisana ugovora sa klubom, i to jedan na godinu dana za 600KM (govorimo o cijelom iznosu, ne o mjesečnoj naknadi, koji nikad nije ni isplaćen, pa me niste čuli da se žalim), pa potpisanu izjavu 30.6.2020. da klub nema dugovanja prema meni (jer je neko vjerovao valjda da ću ja tužit klub, a ja se te siće najnormalnije odreknem), pa jedan ugovor od 1.7.2020.-31.9.2020. za 200 KM (opet govorimo o cijelom iznosu, ne o mjesečnoj naknadi) i na kraju od 1.10.2020. do 31.12.2020 za 200 KM (opet govorimo o cijelom iznosu, ne o mjesečnoj naknadi). To je sve što sam ja ikad potpisao sa klubom. Samo na troškove puta, a svi ovi stariji na forumu znaju od kad sam bio tu, sam potrošio sigurno 3-4x više, o opremi koju sam lično nabavljao (naravno sebi, ali da klub može funkcionisati normalno) i ostalim troškovima da ne pričam.
Na kraju, vrlo dobro znam kakvi su projekti iza mene i moje ekipe, kakvi pregovori sa sponzorima, potpisani sponzori i sve je dostupno, svako ko hoće da vidi neke stvari nek se javi slobodno. A šta je iza ove garniture ostalo vidjet ćemo svakako brzo. Ja sam sinoć mirno spavao, i večeras ću, možda malo problema zbog ispadanja imam, ali to je sve.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 31 maj 2023, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 31 maj 2023, 13:08

Beduin je napisao/la:
31 maj 2023, 08:57
I ti druze vazda neke upite imas, a nigdje konkretnog odgovora, prijedloga. Uletis sa pridikom kako ovdje niko ne zna nabrojati ni clanove UO ili Skupstine, a nisi ih ti nabrojao kad su pojedinci pitali za imena istih. Sad ipet trilion upita, a nigdje licnog/subjektivnog misljenja, prijedloga, osvrta... daj nam sta konkretno, osim ismijavanja i pridikovanja, daj prijedloge, daj rjesenja potencijalna...
Pa evo odmah sam podržao ideju što je dao Skojevska da se organizujemo ispred UG ovog ili nekog novog nebitno je.
Ne mogu ja dat konkretan prijedlog kad nemam dovoljno znanja o pravu ni o menadžmentu. Vi ste ovdje duže i znate se između sebe i puno lakše se vi možete dogovorit da se nađemo negdje i probamo nešto uradit (ne kažem da samo ti to trebaš al ćeš lakše taj dio odradit ti ili neko drugi s foruma koga ljudi znaju).
Meni nije rješenje da bilo ko dođe u Klub ako će model funkcionisanja ostat isti. Rješenje je da se udružimo, i preko plaćanja članarine omogućimo makar 1 našeg čovjeka u Skupštini. Pa da npr Mramora (za kojeg vi sami kažete da je top momak i da je puno odradio za Klub) ne može bilo ko iz grada il Azmir otjerat tek tako iz Kluba.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 13:16

Ne trebamo se mi svadjati, raspravljati međusobno.
Ovdje ima navijaca Slobode mladjih, starijih..
Svako nesto zna,svako nesto cuje, svako na svoj nacin radi sto misli da je dobro za klub.
Ja licno pripadam mladjoj populaciji i jedno vrijeme sam povjerova u propagandu i pricu SDP o izdvajanju, davanju u slobodu, dok mi stariji od mene i sva situacija koja se desava oko Slobode nisu otvorili oci . Danas mi to nikad vise ne bi naumpalo, SDP i Jasmin su grobari sporta u gradu, koliko su toga popravili, uljepsali u gradu toliko su sport ukopali, a kao neko koga briga za panonsko i njihove galerije, umjetnost, imam veliku dozu ogorcenosti prema njima...
Tako da niko ovdje od nas nije da brani nikoga svi mi sa svoje strane gledamo sta je dobro za klub, i mozda nekad imamo i razlicita misljenja ali svi smo tu s istim ciljem.
A to je da volimo, branimo nasu Slobodu i niko to nece uradit umjesto nas.
Protesti su jedino rješenje koje mi kao navijaci mozemo uraditi.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 31 maj 2023, 13:32

Ljudi hajmo ovako,prestanimo se nervirati i kidati sebi živce.Biće kako su se dogovorili,tj.kako odluči gradonačelnik i GU.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 25 avg 2024, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2023, 13:35

Yebo te, u svakom normalnom gradu bi dali sve da im klub preuzme neki veliki privrednik. Samo u Tuzli ih tjeraju sto dalje od sporta i ulaganja u sport...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 31 maj 2023, 13:50

Sta se ovdje valja iza brda i muti Allah dragi samo zna.
Pustimo da vidimo sta ce gradonacelnik reci jel mu stalo do Slobode il ce nastaviti Jasminovim koracima.

Ne bi valjalo da se ovo sad sve razvuce jos nekoliko sedmica pa da izgubimo i vrijeme i krompir na kraju dobijemo.

Samo me cudi zasto gradonačelnik Grada nece uopšte da se oglasi i jasno kaze i on svoje misljenje, jel zeli bolju jacu Slobodu il Slobodu u kantonalnoj ligi da smo nacisto svi bez pretvaranja.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2023, 13:51

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 13:54

Ima li neko da se razumije u pravne stvari, postoji li neki crni scenrario da kao klub budemo kaznjeni zbog ovih svih petljanja i muljanja, ili ce odgovarati samo pojedinci za stetu ucinjenu klubu ?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/finan ... /190426092

Boze isti scenario i nama...
Valjda izadje ovo sve na dobro.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2023, 14:06

Zadnja 24 h prosjecnog Slobodasa kolorizovano

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2023, 14:08

Slobodas je napisao/la:
31 maj 2023, 14:06

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 31 maj 2023, 14:15

Slobodas je napisao/la:

slika
:bow:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 31 maj 2023, 14:16

Slobodas je napisao/la:

slika
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Pomutise nam mozak totalno.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.