Oj Gusinje daj mi tu đevoooojkuuu, od osamnest ljeeetaaaaa.Puma je napisao/la:Sta ima momci, sta se radi ??
sto se tice Ekrema, ima on citav album, zar niste slusali![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
jbg nisam baš na ex YU prostorima svirao od 97Emir_ZENICA je napisao/la:Uglavnom svaka castNavratis li kad do Zenice
www.ulicni-muzicar.****
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
stvarno mu je to jedina pesma?BANovici je napisao/la:Pa on (Gdin Ekrem, Amerikanac) i nema nego jednu pjesmu.......hahhahahaah...A koliko smo mi na Balkanu prosvijetljeni ljudi, govori cinjenica da je on sa jednom tom usranom pjesmom zapalio cijeli Balkan i sve top liste, govorim u globalu naravno...Ulični Muzičar je napisao/la:može ovde, ovo je chatadis.p je napisao/la:Nemoj ba covjeka za'ebavat...![]()
Čuo sam onu jednu pesmu (dva-tri puta), al' nisam probao da je "skidam"
(to Banoviću odgovaram)
ja sam malo izvan toga... ne gledam tv, više sam na netu, pa sam tu čuo za njega
Ima i ona verzija na engleskom
www.ulicni-muzicar.****
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
@Ulični Muzičar
Sjeo sam maloprije i citam ove tvoje tekstove,dosao sam do RAMBO AMADEUS I KAFIĆ ZA SVAKU PRILIKU ,raja nije htjela napolje,i ja se bacim na citanje,skuham kafu i lagano..svaka cast jos jednom
Sjeo sam maloprije i citam ove tvoje tekstove,dosao sam do RAMBO AMADEUS I KAFIĆ ZA SVAKU PRILIKU ,raja nije htjela napolje,i ja se bacim na citanje,skuham kafu i lagano..svaka cast jos jednom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ulicni Muzicar dobrodosao u nasu zajednicu (sportsku).
Citao sam te i prije na drugim forumima. Neki osporavaju, vecina ne, ja sam u ovoj vecini.
Bilo bi dobro kad bi imao neki jutjub klip svog sviranja, tek onako.
Citao sam te i prije na drugim forumima. Neki osporavaju, vecina ne, ja sam u ovoj vecini.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ulični Muzičar je napisao/la:inače, sutra pišem oproštajno pismo 2
pre podne nije tu admin...
Svaka cast na ovim tekstovima drug. Neg nije mi jasno zasto je admin zakljucao temu kad lijepo pise ovo:
Diskusije
Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderator/ica: MinistaR
admin je napisao/la:
Ovo je forum koji se bavi diskusijama o sportu.
ako te interesuju samo neke druge teme, predlazem da potrazis neki opšti forum.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
hajte haxbalaaaaaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
napravi sobulegenda reala je napisao/la:hajte haxbalaaaaaa
De biži legenda...nebi me dobio da ti dam 3 gola prednosti 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
šta ti je ti samo imaš sreće inače slabo igrašRaul_64 je napisao/la:De biži legenda...nebi me dobio da ti dam 3 gola prednosti
legenda roms
1234
hajde ulazite
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nema sobe da ga hebešlegenda reala je napisao/la:šta ti je ti samo imaš sreće inače slabo igrašRaul_64 je napisao/la:De biži legenda...nebi me dobio da ti dam 3 gola prednosti![]()
![]()
legenda roms
1234
kuzle
djomla
matrix
konjs
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lahka i duga noć prijatelji.
- legenda reala
- Kontakt:
ima osvježi pa probaj naći ,evo igramo miRaul_64 je napisao/la:nema sobe da ga hebešlegenda reala je napisao/la:šta ti je ti samo imaš sreće inače slabo igrašRaul_64 je napisao/la:De biži legenda...nebi me dobio da ti dam 3 gola prednosti![]()
![]()
legenda roms
1234![]()
kuzle
djomla
matrix
konjs
eto i mene haxa 
edit:ako ima mjesta ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
hajdeharry_90 je napisao/la:eto i mene haxa
..Sabahajrullah radni narode

MOLE SE STUDENTI DA INDEKSE DOSTAVE U ČETVRTAK 03.03.2011., U VREMENSKOM TERMINU OD 10 - 12. STUDENTI KOJI IMAJU ISTI DAN USMENI IZ KRIVIČNOG PRAVA INDEKSE SU OBAVEZNI DOSTAVITI U PETAK U VREMENSKOM TERMINU OD 9 - 10 SATI.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa danas imaš usmeni iz krivičnog na koji izlaziš sa indeksom(naravno), a oni koji nisu obavezni izaći na usmeni će danas predati indekse. Ne znam šta ti tu nije jasno(osim ukoliko se i predaja indeksa ne odnosi isključivo na predmet "Krivično pravo").
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.