FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
84
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 164

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 31 maj 2023, 14:07

Pitar6785 je napisao/la:
31 maj 2023, 14:05
Generalno gledajuci..

Sloboda zeljo brotnjo limorad maksima, celik sloboda krupa kozara prijedor sb velez borac

Su klubovi koji su radili i koji rade jos po principu komunizma, tacnije princip tite.. svak se pita milion vlasnika nigdje rezultata ili rezultati savo 30 godina, osim ako nisi iz beograda (jer tito je bio diktator hrvat nije zelio da ga ugroze beigradjani) i tako njima je davao koliko su htjeli i vise nego treba a ovi sto su po 100 km udaljenii ako bi se pobunli trazili da se i njima sta da (nesto sto zeljko radi preciznije PROSENJE) budu ubiveni tleceni **** i baceni na goli otok..

Svi gore klubovi su pogaseni bankrotirani ili pred bankrotom ili zive na infuzi. Ljudi koji ih vide nemaju 2 m maraka bogastvo i nemaju financisku moc da daju svoja stestva vise od 100-300 k km godisnje sto nije dovoljno da se racun za vodu plati..

FK SARAJEVO zrinjski tc doboj kakanj su klubovi gdje je jedan covjek vlasnik doduse zrinjski (ima vlasnika plus federacija plus hdz)

Normalno da i ova opcija ima mana, ISMIR odlucuje u FK SATAJEVU, i moguce je da nekad pogrijesi da dobese odluke koje se nece svidjet navijacima odboru direktoru treneru igracima (npr; dovodjenje mirze, bankrot sto je nam napravio, prodavanje igraca dovidjenje igraca itd))

Ali po mom uvjerenju ova opcija koju mi imamo privatni vlasnik je jedino ispravno i mislim da ce za 10-15 godina svi klubovi u bh i bi vsoj jugi to postat osim mozda ajduka koji moze gurat kumunizam jer imaju velik broj navijaca..

Zrinjski i borac, zrinjski jeste projekat hdz al je privatno vlasnistvo jevreja koji su vlasnici almini, cim hdz vise nebudu potrebni jevreji prebace almini na privatizaciju zrinjski ce dozivit situaciju britnja, isti **** i za borac samo sto je borac 100 % vladnistvo dodiga..

Zeljo ce ispast iz lige u skedecih 5-10 godina doce tip pokupovat ono malo sirotinje sto su naprosili, kupice par drogerada sa juga za par miliona km, koji ce eleminisat protestantete sa metodom gepek i to je to

Mirza axla celo bankrot (nam) i takve stvari jesu problem privatluka i hz pitari moraju to prihvatit.

Takodje trenutna situacija po meni je da ispravimo nase greske i da se pocnemo ponasat u interesu kluba i uspjesima kluba.

Hz trebaju da se vrate podrze klub dokazu da smo naj brojni navijaci u drzavi i ex yugi.

Podrzat klub ne mirzu.

Trenere netreba gledat u tome kakav je karakter vec kakve rezove ima (dinamo da je sluso levate bbb sad bi bio u goroj pozici nego ajduk koji 20 godina nista nije osvoio i koji jos za 40 nista nece osvoit u srednjoj ligi evropi po kvalitetu)

Amaw je kupio titule, nevidim da se cmarevi odricu istih, suju amawu asimu (kazu mogoje pokuvat titule sa manje para)

Mi isto nevracamo titule kupive koje celo baljak muco osvoio dok je vodio klub

Kao ni zrinjski koji svi znamo da je od federaciski para osvoio 90% uspjeha titula itd..

Mi smo BOSANSKI DINAMO po svim stvarima osim sto stelamo u titula, a sigurno za 3-4 titule mogli jos uzet da smo bili uz klub recimo ko sto su hajdukovcu

Ostete igraci generalni sponzori broj navijaca (30k ljudi bude kad se titula slavi evropa iznad 2 predkoladerbi 15 k ko sale 10 k ko sale imalo jaca utakmica od znacaja)

Najbolje plate najbolju akademiju izviz uvoz akademija trans

Najbogatije vkadnike a sa SDA SDP NIPOM I OSTALIM POLITICARIMA HEMAMO VEZE NI 5%

Mirza je pokazao neko znanje, nije stavio nikog prije kluba cak ni svije djete (gdje mogo jer mali je nakraju kad se sve sabere pokazao da je medju 2-3 nakbolja igraca, dao je naj bitnije golove u cjeloj sezoni)

Nije puco penale itd

Mirza je javno prozvao prijatelje nije povukao sto je rekao vidjecemo hocel ovi tuzit itd

Uradio je neke stvari sti nijedan trener FK SARAJEVA nije od rata

Husref cala nisu smjeli reci oni sto je rekao mirza za skolu fudbala za vicu za sudjenje javno
prije nego umrem volio bi sa tobom kafu popiti. Brati si najveci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Neutralan77
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan77 » 31 maj 2023, 14:07

Alii je napisao/la:
31 maj 2023, 12:11
MortemHz je napisao/la:
31 maj 2023, 11:17
Durakovića moramo što prije dovesti dok nisu reagovali neki Turci i sl.
Sve je gotovo on je nas igrač kao i Delac.
Za sada 4 100%transfera.
Vrančić
Balta
Delac
Duraković
A ostala imena sto se spominju to se ceka jos
Zeljkovic ti je zavrsen. Za koji dan ide objava

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 31 maj 2023, 14:13

Ovaj mali spanac 10ka zapratio Aylahh... Djeluje nakav mlohav ovo sto sam pogledo

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 maj 2023, 14:15

Neutralan77 je napisao/la:
31 maj 2023, 14:07
Alii je napisao/la:
31 maj 2023, 12:11
MortemHz je napisao/la:
31 maj 2023, 11:17
Durakovića moramo što prije dovesti dok nisu reagovali neki Turci i sl.
Sve je gotovo on je nas igrač kao i Delac.
Za sada 4 100%transfera.
Vrančić
Balta
Delac
Duraković
A ostala imena sto se spominju to se ceka jos
Zeljkovic ti je zavrsen. Za koji dan ide objava
nije lose + Durakovic. :bih: za cudo Bozije se igracka krizaljka pocela ispunjavati na vrijeme sto Morto veli. To je pokazatelj da ipak nesto i radimo ispravno.
Kad god iskoci neki clanak, neko zainteresovan.. znam da samo moze biti FK Sarajevo. ostala bagra mora cekati da im interesantnim igracima propadnu ama bas sve opcije, da bi se s njima uopste poceli dogovarati.
V
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 31 maj 2023, 14:16

FCUM je napisao/la:
31 maj 2023, 14:07
Pitar6785 je napisao/la:
31 maj 2023, 14:05
Generalno gledajuci..

Sloboda zeljo brotnjo limorad maksima, celik sloboda krupa kozara prijedor sb velez borac

Su klubovi koji su radili i koji rade jos po principu komunizma, tacnije princip tite.. svak se pita milion vlasnika nigdje rezultata ili rezultati savo 30 godina, osim ako nisi iz beograda (jer tito je bio diktator hrvat nije zelio da ga ugroze beigradjani) i tako njima je davao koliko su htjeli i vise nego treba a ovi sto su po 100 km udaljenii ako bi se pobunli trazili da se i njima sta da (nesto sto zeljko radi preciznije PROSENJE) budu ubiveni tleceni **** i baceni na goli otok..

Svi gore klubovi su pogaseni bankrotirani ili pred bankrotom ili zive na infuzi. Ljudi koji ih vide nemaju 2 m maraka bogastvo i nemaju financisku moc da daju svoja stestva vise od 100-300 k km godisnje sto nije dovoljno da se racun za vodu plati..

FK SARAJEVO zrinjski tc doboj kakanj su klubovi gdje je jedan covjek vlasnik doduse zrinjski (ima vlasnika plus federacija plus hdz)

Normalno da i ova opcija ima mana, ISMIR odlucuje u FK SATAJEVU, i moguce je da nekad pogrijesi da dobese odluke koje se nece svidjet navijacima odboru direktoru treneru igracima (npr; dovodjenje mirze, bankrot sto je nam napravio, prodavanje igraca dovidjenje igraca itd))

Ali po mom uvjerenju ova opcija koju mi imamo privatni vlasnik je jedino ispravno i mislim da ce za 10-15 godina svi klubovi u bh i bi vsoj jugi to postat osim mozda ajduka koji moze gurat kumunizam jer imaju velik broj navijaca..

Zrinjski i borac, zrinjski jeste projekat hdz al je privatno vlasnistvo jevreja koji su vlasnici almini, cim hdz vise nebudu potrebni jevreji prebace almini na privatizaciju zrinjski ce dozivit situaciju britnja, isti **** i za borac samo sto je borac 100 % vladnistvo dodiga..

Zeljo ce ispast iz lige u skedecih 5-10 godina doce tip pokupovat ono malo sirotinje sto su naprosili, kupice par drogerada sa juga za par miliona km, koji ce eleminisat protestantete sa metodom gepek i to je to

Mirza axla celo bankrot (nam) i takve stvari jesu problem privatluka i hz pitari moraju to prihvatit.

Takodje trenutna situacija po meni je da ispravimo nase greske i da se pocnemo ponasat u interesu kluba i uspjesima kluba.

Hz trebaju da se vrate podrze klub dokazu da smo naj brojni navijaci u drzavi i ex yugi.

Podrzat klub ne mirzu.

Trenere netreba gledat u tome kakav je karakter vec kakve rezove ima (dinamo da je sluso levate bbb sad bi bio u goroj pozici nego ajduk koji 20 godina nista nije osvoio i koji jos za 40 nista nece osvoit u srednjoj ligi evropi po kvalitetu)

Amaw je kupio titule, nevidim da se cmarevi odricu istih, suju amawu asimu (kazu mogoje pokuvat titule sa manje para)

Mi isto nevracamo titule kupive koje celo baljak muco osvoio dok je vodio klub

Kao ni zrinjski koji svi znamo da je od federaciski para osvoio 90% uspjeha titula itd..

Mi smo BOSANSKI DINAMO po svim stvarima osim sto stelamo u titula, a sigurno za 3-4 titule mogli jos uzet da smo bili uz klub recimo ko sto su hajdukovcu

Ostete igraci generalni sponzori broj navijaca (30k ljudi bude kad se titula slavi evropa iznad 2 predkoladerbi 15 k ko sale 10 k ko sale imalo jaca utakmica od znacaja)

Najbolje plate najbolju akademiju izviz uvoz akademija trans

Najbogatije vkadnike a sa SDA SDP NIPOM I OSTALIM POLITICARIMA HEMAMO VEZE NI 5%

Mirza je pokazao neko znanje, nije stavio nikog prije kluba cak ni svije djete (gdje mogo jer mali je nakraju kad se sve sabere pokazao da je medju 2-3 nakbolja igraca, dao je naj bitnije golove u cjeloj sezoni)

Nije puco penale itd

Mirza je javno prozvao prijatelje nije povukao sto je rekao vidjecemo hocel ovi tuzit itd

Uradio je neke stvari sti nijedan trener FK SARAJEVA nije od rata

Husref cala nisu smjeli reci oni sto je rekao mirza za skolu fudbala za vicu za sudjenje javno
prije nego umrem volio bi sa tobom kafu popiti. Brati si najveci
Slagali bi se vas dvojica
Tu ste na intelektualnom nivou

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 maj 2023, 14:16

keli je napisao/la:
31 maj 2023, 14:13
Ovaj mali spanac 10ka zapratio Aylahh... Djeluje nakav mlohav ovo sto sam pogledo
mlohav ali kad je opusten :urnebes:
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 maj 2023, 14:19

napoleon72 je napisao/la:
31 maj 2023, 13:53
amypitar je napisao/la:
31 maj 2023, 13:32
Dal je odlican igrac I siguran sam da ce imati odlicnu karijeru.Ovde da dodje Ronaldo,posle loseg centarsuta spominjala bi mu se familia.
Kakav je pritisak imao posle par losih utakmica ,da sve ovo sto je izdrzao zasluzuje Nobelovu nagradu.
Interesantno branimo mlade igrace za kikseve Mulalica,Ramica,Sahinovica treba istrpiti mladi,a slicnih su godina to za Dala nije vazilo.
Ne branim nikog ,ali kriteri nam nisi ni slicni.
A sta je to on trpio sto drugi nisu, i mnogo vise od njega? Piskaranja na forumu, na stadionu se prozivao minimalno u odnosu na Bekica, Rustema, Bilbiju, Hebiba, Velkoskog... Jarane pisete kao da ga je neko tukao svaki dan, zvizdalo mu mozda 10 ljudi na tribinama u Zenici gdje dodje ukupno 1000 ljudi. Prosle sezone nije bio prozivan, pod Vasoskim je bio u najmanju ruku solidan. Sad otkad smo se vratili na Kosevo takodje nije bio prozivan na stadionu. Nista on nije "izdrzao", tribine ga nisu psovale, mediji su ga cak i gurali.
Dal vise nije mlad igrac, Dal iza sebe ima dvije i po sezone seniorskog fudbala, ima Liverpulovu akademiju, ima Dinamo. Taj CV bi mu bio teret svugdje u ligi a ne samo kod nas. Uostalom, otac trener - sin fudbaler pljuju i mnogo vece sredine, West Hamovi navijaci su jednog Lamparda ispljuvali, Hrvati Kranjcara, Srbi medijski razapeli Dusana Petkovica jer je svog sina poveo na SP2006, pa i nasi mediji za TSSa i poziv u Brazil. Dzaba je, da je najbolji na svijetu, otac na klupi donosi poseban teret. E za taj teret mu se moze odat priznanje, al s navijacima su mnogi drugi imali 100 puta vecih problema, gorih uvreda, skandiranja...
bas tako brate. Ispade skandirao mu citav stadion a Dal svaki put ispracen aplauzima. Forum i vise nego relevantan ispade :kafa:
- 1 9 4 6 -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 maj 2023, 14:20

keli je napisao/la:
I meni, djeluje mi ko Rijad Kobiljar, jeste da je 20godina. Onaj iz Holandije AM sto se pominjao, puno ozbiljnije djeluje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 maj 2023, 14:25

Kahva moze ..

PUN MI JE **** TIPOVA KOJI SE UVJEK NESTO ZALE, nesto im smeta..

Pucace Daljan penale danabije statistiku, davace minutazu Dalkanu da bi mogo Mulalica izbacit (pravilo u21)

Avramoski Leo Mesi za dalkana, igrace ne uhranjen spermic fa se nebi vidjelo koliko je dobar leo STAKLO mesi

Izgubice evropu
Nikog nije vidio 12 godina
Doveo puno stranaca sjedenje na trbinama pojedinaca ce mu razjebat svlacionicu

Reko 12 igrac (NAJVECA GRESKA TREBA GA S I L O V A T za to sa tribina parolama psovkama posle utakmice slazem se)

Ono sto je mahnito sa ponedeljkom to je dokaz njegove budalastinje i ljudi koji su tad klub vodili sto ga nisu odma istjerali

Klub uspjeh kluba hz
Ne hz klub uspjeh kluba

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 maj 2023, 14:30

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 maj 2023, 14:19

bas tako brate. Ispade skandirao mu citav stadion a Dal svaki put ispracen aplauzima. Forum i vise nego relevantan ispade :kafa:
Ma forum je najmanje relevantan od svega. Stadion, mediji, drustvene mreze, pa 10 praznih mjesta, pa tek onda komentari na forumu. Ovdje sigurno ima i strumfova, i ljudi koji imaju 7-8 accounta, i trollova koje boli qrac za klubom nego samo podyebaju, a sigurno da ima i botova. Ne mozes smatrat ovo relevantnim kad je moguce da iza 15 profila koji pisu "Dal yebem ti mrtve" stoji mozda jedan frajer koji sjedi na kafi i samo prebacuje accounte i prca. Ne kazem da nema i pravih profila, ja prvi sam ga prozivao, al sta mu znaci komentar nekog Napoleona na tamo nekom forumu? Koga anonimni komentari mogu u glavi poremetit taj nije mentalno spreman za ovog sporta a kamoli za kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 maj 2023, 14:33

keli je napisao/la:
Ja bi radje onog sa googlea ima bolji ubačaj :cool:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 maj 2023, 14:38

napoleon72 je napisao/la:
31 maj 2023, 14:30
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 maj 2023, 14:19

Ma forum je najmanje relevantan od svega. Stadion, mediji, drustvene mreze, pa 10 praznih mjesta, pa tek onda komentari na forumu. Ovdje sigurno ima i strumfova, i ljudi koji imaju 7-8 accounta, i trollova koje boli qrac za klubom nego samo podyebaju, a sigurno da ima i botova. Ne mozes smatrat ovo relevantnim kad je moguce da iza 15 profila koji pisu "Dal yebem ti mrtve" stoji mozda jedan frajer koji sjedi na kafi i samo prebacuje accounte i prca. Ne kazem da nema i pravih profila, ja prvi sam ga prozivao, al sta mu znaci komentar nekog Napoleona na tamo nekom forumu? Koga anonimni komentari mogu u glavi poremetit taj nije mentalno spreman za ovog sporta a kamoli za kluba.
Ija se slazem da ovde pisu 30% cmarevi.. ali forum oslikava 60% minimu stanja na tribinama..

Evo hz bojkotuju ne dolaze na domace utakmice, cak su i javno izlazili u javnost o formaci ekipe o kako ovaj igrac igra ovu poziciju kako mirza nema znanje da vodi FK SARAJEVO, postavljanje mirvicu uslova (na kraju ispalo da su krivi pod svim tackama plus ostetili klub sa 30-40 k km ulaznice kupivina dresova itd

Forum je 60-70% relevantan nek prica ko sta hoce

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 31 maj 2023, 14:41

FCUM je napisao/la:
31 maj 2023, 14:04
nokee je napisao/la:
31 maj 2023, 13:04
FCUM je napisao/la:
31 maj 2023, 12:41
Ako Dala sad ne prodamo za 2 miliona nula smo
FCUM je napisao/la:
19 maj 2022, 21:52
Dal' da bog da nogu slomio. Kud si se oporavio onda ,kud ti i drugu ne slomi
deaktiviraj profil
ja ne poznajem osobu koja mu nije psovala i tjerala ga iz kluba. Na kraju se svima po nama popisao i neka je :silent:
Nije lijepo lagati. Evo ovako brzinski @samozdravlje,Mortem,Noke ga nisu psovali. Nisam ni ja,najgore sto sam rekao o njemu je da je prosjek a i to sam se izvinio. Jos kamara forumasa mu nije psovala,nego je postavala misljenje struke,svih nasih trenera,da je mali talenat i potencijal.
A osim toga,kritika,lose misljenje,negativan stav su u redu a psovanje,kletve,uvrede su nesto sasvim drugo,nesto neljudski i neprihvatljivo i takvih koji su se spustali na taj nivo je na ovom forumu manjina.
A sto se tice RL ,tu su psovaci i kletvasi jos u vecoj manjini. Jer u RL moras ipak koristiti i mozak prije jezika.
Zato sto neko govori,da Dalu ,nije stadion psovao,pa normalno da nije,jer vecina nasih navijaca u RL,gleda na Dala ,kao na naseg igraca i nase dijete i ima i ljubavi i strpljenja.
Psuju ga manjina ,u nekom svom bolesnom licnom ratu,protiv porodice Varesanovic. Agresivna manjina,kojom svojom djelatnoscu po drustvenim mrezama ,pokusavaju nametnuti svoj stav,svoju borbu protiv vjetrenjaca.
Iz mraka i sjene svojih soba,sire mrznju i negativu,jer za bolje nisu sposobni ,ni svjesni !!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 31 maj 2023, 14:54

Dosta ponuda ima iz vana, tesko da ce Durakovic kod nas doci.

Što se tiče Premijer lige i ponuda, tu su FK Sarajevo i FK Borac, a ostalo je inostranstvo. Ima ponuda iz Hrvatske, Slovenije, Turske, Srbije, Austrije, Slovačke... Ima i nekih koje nisam ni otvorio, tek sam završio sezonu. Jutros su mi stigle poruke i za klub iz Portugala....“.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2023, 14:56

“Kada si slobodan i kada imaš dobru sezonu iza sebe poziva ima. Nude ljudi svašta nešto, ali želim odmoriti par dana, pa onda vidjeti šta i kako. Kako je došao poziv u reprezntaciju, sigurno će biti još više interesovanja. Sinoć na na telefonu proveo tri sata, ne znam više ni ko me zvao...

Što se tiče Premijer lige i ponuda, tu su FK Sarajevo i FK Borac, a ostalo je inostranstvo. Ima ponuda iz Hrvatske, Slovenije, Turske, Srbije, Austrije, Slovačke... Ima i nekih koje nisam ni otvorio, tek sam završio sezonu. Jutros su mi stigle poruke i za klub iz Portugala....“.

Pitali smo ga da li smatra da treba sada napustiti Premijer ligu ili bar još jednu sezonu odigrati za neki tim iz samog vrha tabele.

“Sa ovom statiskom idealna je prilika da idem u inostranstvo. Treba opet biti realan i kada ideš u inostranstvo. Neka ozbiljna liga, ozbiljan klub u kojem ću dodatno rasti.

Što se tiče Igmana, moram se javiti i Zajki Zebi koji mi je baš poslao poruku. Realno, teško je da ću ostati u Igmanu. Već sada imam ponuda koje mogu danas potpisati, a koje su mnogo, mnogo bolje i jače u odnosu na uslove koje imam u Igmanu“, dodao je Elvir Duraković na kraju razgovora za SportSport.ba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 maj 2023, 14:57

Aduka87 je napisao/la:
31 maj 2023, 14:54

Nek dode kod nas sad za ljeto, dobro odigrana evropa i sezona i pljas ide u lige petice.
PS: Može li neko poslati video highlights ove 10ke španca ako ima

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 31 maj 2023, 14:59

MortemHz je napisao/la:
31 maj 2023, 14:56
“Kada si slobodan i kada imaš dobru sezonu iza sebe poziva ima. Nude ljudi svašta nešto, ali želim odmoriti par dana, pa onda vidjeti šta i kako. Kako je došao poziv u reprezntaciju, sigurno će biti još više interesovanja. Sinoć na na telefonu proveo tri sata, ne znam više ni ko me zvao...

Pitali smo ga da li smatra da treba sada napustiti Premijer ligu ili bar još jednu sezonu odigrati za neki tim iz samog vrha tabele.

“Sa ovom statiskom idealna je prilika da idem u inostranstvo. Treba opet biti realan i kada ideš u inostranstvo. Neka ozbiljna liga, ozbiljan klub u kojem ću dodatno rasti.

Što se tiče Igmana, moram se javiti i Zajki Zebi koji mi je baš poslao poruku. Realno, teško je da ću ostati u Igmanu. Već sada imam ponuda koje mogu danas potpisati, a koje su mnogo, mnogo bolje i jače u odnosu na uslove koje imam u Igmanu“, dodao je Elvir Duraković na kraju razgovora za SportSport.ba.
Nista od njega

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 maj 2023, 15:02

spezial je napisao/la:
31 maj 2023, 14:59
MortemHz je napisao/la:
31 maj 2023, 14:56

Nista od njega

samo jak pregovarac, ne treba decko da zuri pa da jos brze sleti. Idealno i po njega i po nas da sarnemo na obostrano zadovoljstvo
- 1 9 4 6 -

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 31 maj 2023, 15:02

bordobijelisampion je napisao/la:
31 maj 2023, 14:57
Aduka87 je napisao/la:
31 maj 2023, 14:54

Nek dode kod nas sad za ljeto, dobro odigrana evropa i sezona i pljas ide u lige petice.
PS: Može li neko poslati video highlights ove 10ke španca ako ima
Ukucaj mu ime na xnxx, ima od zadnjih par sezona highlightsi

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2023, 15:04

Preko ss.ba dize sebi cijenu nista drugo. "Sa ovom statiskom idealna je prilika da idem u inostranstvo"? :rol: i on nije u glavi nesto dobar. jedna dobra sezona u Igmanu.

da je to istinia nebi on pricao za nama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Dave, juka55, mnon46, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic i 92 gosta.