i zavrsi ko Nermin Suarez Hadzic.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
E cuj dobio poziv u reprezentaciju
Nije ni cudo y kakvom smo q
Nije ni cudo y kakvom smo q
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Ako fkt misli nakon Igmana direktno negdje vani, onda je poglup. Nije naucio nista iz primjera Nedima Suareza, Husejinovica, Sadikua i jos bruku talenata ove lige. Korak po korak, prosjecna sezona u Sarajevu te moze lansirat vise nego da si igrac sezone u Igmanu.
A i da ne dodje pishaj ga, otvorit ce se vise prostora za Jovasevica. Kad bismo imali lijevo Radovica i Jovasevica a desno Beganovica i Mulalica, to bi bio strasan posao. Ne treba djecu gusit tamo gdje za tim nema potrebe.
A i da ne dodje pishaj ga, otvorit ce se vise prostora za Jovasevica. Kad bismo imali lijevo Radovica i Jovasevica a desno Beganovica i Mulalica, to bi bio strasan posao. Ne treba djecu gusit tamo gdje za tim nema potrebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Elvise Durakovicu, **** te zajko zeba, picko zavrsices ko suarez
100.000 € je bez veze cijena za njega. ide sigurno jos neki %. ali ako je istina to je super posao.
Beganovic i Zeljkovic završen, mada ne znam sto će nam Zeljkovic nije neki igrač da kazes da je pojačanje. Nažalost od Durakovica ništa…
Na desnom beku smo znaci bas sigurni, Mulalic i Beganovic iskreno konkurencija jedna drugom.
Zeljkovic top ako je 3./4. opcija, al nasi papiri tako da sasvim OK nista vise od toga.
Na lijevom beku ostajemo na Radovicu i na malom Jovasevicu koji se vraca sa posudbe, sto opet nije ni toliko lose, al osjeti se propuh malo, i bilo bi idealno da se tu Durakovic doveo ali eto izgleda nista od toga.
Sto se tice veze, top je da su nam tu Balta i Vrancic al sem njih dvojice mi nemamo na toj poziciji nikog konkretnog, Mustafic se doduse par puta gurao tu i ako nije njegova primarna pozicija i pored njega jedino akademce mozemo gurat.
Sto se napadackih pozicija tice tu smo top popunjeni, jos da je ugabit neku yebenu destku top bi bilo, podrzavam da se dovede onaj mali iz Spanije ili onaj Al Hajj.
Zeljkovic top ako je 3./4. opcija, al nasi papiri tako da sasvim OK nista vise od toga.
Na lijevom beku ostajemo na Radovicu i na malom Jovasevicu koji se vraca sa posudbe, sto opet nije ni toliko lose, al osjeti se propuh malo, i bilo bi idealno da se tu Durakovic doveo ali eto izgleda nista od toga.
Sto se tice veze, top je da su nam tu Balta i Vrancic al sem njih dvojice mi nemamo na toj poziciji nikog konkretnog, Mustafic se doduse par puta gurao tu i ako nije njegova primarna pozicija i pored njega jedino akademce mozemo gurat.
Sto se napadackih pozicija tice tu smo top popunjeni, jos da je ugabit neku yebenu destku top bi bilo, podrzavam da se dovede onaj mali iz Spanije ili onaj Al Hajj.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sam pao sam se ubiospezial je napisao/la: ↑31 maj 2023, 14:59Nista od njegaMortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2023, 14:56“Kada si slobodan i kada imaš dobru sezonu iza sebe poziva ima. Nude ljudi svašta nešto, ali želim odmoriti par dana, pa onda vidjeti šta i kako. Kako je došao poziv u reprezntaciju, sigurno će biti još više interesovanja. Sinoć na na telefonu proveo tri sata, ne znam više ni ko me zvao...
Što se tiče Premijer lige i ponuda, tu su FK Sarajevo i FK Borac, a ostalo je inostranstvo. Ima ponuda iz Hrvatske, Slovenije, Turske, Srbije, Austrije, Slovačke... Ima i nekih koje nisam ni otvorio, tek sam završio sezonu. Jutros su mi stigle poruke i za klub iz Portugala....“.
Pitali smo ga da li smatra da treba sada napustiti Premijer ligu ili bar još jednu sezonu odigrati za neki tim iz samog vrha tabele.
“Sa ovom statiskom idealna je prilika da idem u inostranstvo. Treba opet biti realan i kada ideš u inostranstvo. Neka ozbiljna liga, ozbiljan klub u kojem ću dodatno rasti.
Što se tiče Igmana, moram se javiti i Zajki Zebi koji mi je baš poslao poruku. Realno, teško je da ću ostati u Igmanu. Već sada imam ponuda koje mogu danas potpisati, a koje su mnogo, mnogo bolje i jače u odnosu na uslove koje imam u Igmanu“, dodao je Elvir Duraković na kraju razgovora za SportSport.ba.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma realno svi mi pretjeramo nekim izjavama i ja prvi i vrijeđanjem al to se treba promijeniti i zabraniti ovakav govor na forumu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Niko nije imun na ugovor od pet sezona i godisnju placu od 250k eura.napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 15:24Ako fkt misli nakon Igmana direktno negdje vani, onda je poglup. Nije naucio nista iz primjera Nedima Suareza, Husejinovica, Sadikua i jos bruku talenata ove lige. Korak po korak, prosjecna sezona u Sarajevu te moze lansirat vise nego da si igrac sezone u Igmanu.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Ne znam dal ga sad prekrizit jjebo majku gladnu, nadao sam se ovom Durakovicu...
Prosle godine jel ono fulismo Alica pa sad ovog papka, da je nac nekog ala Zoran Beli!
Prosle godine jel ono fulismo Alica pa sad ovog papka, da je nac nekog ala Zoran Beli!
Kuprešak iz Širokog nije ništa lošija opcija od Durakovića, naprotiv
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duraković ima mnogo više asistencija za lijevog beka ali mogu se složiti da je Kuprešak dosta solidan igrač
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dolazak Beganovica po meni znaci Sahinovic prva opcija. Jer ne vidim gdje bi to mogli uglaviti U21 igraca, sem eventualno Mehmedovica al opet mora jedan 90 min biti u igri a to je najlakse sa golmanom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Borjsnu saopšteno da će se novi golman tražiti. Ismire molim lijepo
Mislim da bi nam Durakovic toliko dobro sjeo kao i Eldar Mehmedovic na 10tci mislim da bi se dobro dobro kod nas pokazali uz ovaj kostur ekipi još mladi, Al eto šteta ako ne dođu kod nas poletili odma za parama i vani.. mada i mi bi im sigurno dali dobre pare..
Izadje Mehmedovic udje Mulalic umjesto njega i odradjeno pravilo.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 maj 2023, 16:20Dolazak Beganovica po meni znaci Sahinovic prva opcija. Jer ne vidim gdje bi to mogli uglaviti U21 igraca, sem eventualno Mehmedovica al opet mora jedan 90 min biti u igri a to je najlakse sa golmanom
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: alacious, nedimmmm1337, Velo6 i 19 gostiju.