Ne znamo detalje i pozadinu priče tako da ne možemo tvrditi. Ali da budi sumnju, kad skontaš da bi taj ulagač koji dođe, tražio da promijeni kompletnu strukturu u klubu i da ubaci svoje ljude od povjerenja na te pozicije. Normalno da nije lagano biti na nekoj funkciji u Želji tako zadnjih par godina, ali kako god, ipak Željo je Željo.Raonffa je napisao/la: ↑31 maj 2023, 15:14Ako ćemo pošteno, biti u upravnoj strukturi Želje i nije neki uspjeh pogotovo zadnjih godina gdje je svaka garnitura otjerana s noge na nogu zbog vlastitog neuspjeha.
Tako da ne vjerujem da je neko od trenutne garniture blokirao dolazak bilo kojeg investitora radi čuvanja vlastitih pozicija.
Čak mislim da bi za njihove privatne karijere mnogo jača referenca bila da su doveli bilo kojeg investitora nego ovako što se motaju po klubu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Naravno da po njemu to nije pravi put jer on želi da se vrati u klub. Sačekaće da se još malo stabilizujemo finansijski pa će onda doći na gotovo, kao što je to uradio prošli put kad je sabotirao Gredića i natjerao ga na ostavku.Hansestadt je napisao/la: ↑31 maj 2023, 14:28Meni je jako cudno, pregovaras sa Diglisicem, i upravo se tad Misimovic oglasava kako nije to pravi put za Zelju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Problem je nestručni štab i omladinski pogon koji upropaste svakog igrača koji ima potencijal. Nemamo lijevog beka godinama, a npr Elvir Durakovic koji je sada interesantan svima kod nas nije dobio ni minutu u prvom timu.
Jedan od razloga zbog kojih je odustao digislic je upravo Misimovic.Takvim ljudima se vise nesmije dozvoliti pristup klubu i njemu i amaru zbog njih dvojice smo danas gdje jesmoVirtu4l je napisao/la: ↑31 maj 2023, 16:04Naravno da po njemu to nije pravi put jer on želi da se vrati u klub. Sačekaće da se još malo stabilizujemo finansijski pa će onda doći na gotovo, kao što je to uradio prošli put kad je sabotirao Gredića i natjerao ga na ostavku.Hansestadt je napisao/la: ↑31 maj 2023, 14:28Meni je jako cudno, pregovaras sa Diglisicem, i upravo se tad Misimovic oglasava kako nije to pravi put za Zelju.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Sinanov portal danas objavio da smo zainteresovani za Haruna Karića
Saznajemo: Jedan od najboljih igrača Tuzla Citya ima brojne ponude, odlazi iz kluba?
Mladi reprezentativac BiH Harun Karić, u ljetnom prijelaznom roku mogao bi napustiti redove Tuzla Citya.
Kariću je praktično istekao ugovor sa Tuzlom, a prema saznanjima portala ****, za njegovim uslugama vlada veliko interesovanje.
Velež i Željezničar pokazali su interes za 20-godišnjim veznjakom, dok je njegove nastupe pratio i Zrinjski. I neki klubovi iz inostranstva zapazili su Karića, pa će narednih nekoliko sedmica biti zanimljivo za ovog fudbalera, koji tek treba donijeti odluku o nastavku karijere.
Harun Karić je u minuloj sezoni odigrao ukupno 28 utakmica za Tuzlu te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑31 maj 2023, 13:28Mi smo leglo uhljeba i mi smo poligon za ljude koji nista ne rade a imaju odlična primanja preko kluba..na razno razne načine.
Nije nikakav problem da ti uzimas pare Al da ulazes, ni pola muke. Spomenuo si Mamica. Covjek napravio takav klub,ulozio pare i normalno da će kasnije uzimati,ko ne bi.
A kod nas daj broj pomozi.ba, uplati navijace u klub. Hajruju oni,hajruje grupa svima dobro. Nema uprava napolje, niti ce biti.
Hulahopka yebem ti pleme od kojeg si nastao. Žvaljo jedan lažljivi , reci vrijeme i mjesto gdje da se nađemo picko pitarska
Admine, kad će te ovoga banovati. Mene je njega strah fakatDobojskiManijak je napisao/la: ↑31 maj 2023, 17:05Hulahopka je napisao/la: ↑31 maj 2023, 13:28Mi smo leglo uhljeba i mi smo poligon za ljude koji nista ne rade a imaju odlična primanja preko kluba..na razno razne načine.
Nije nikakav problem da ti uzimas pare Al da ulazes, ni pola muke. Spomenuo si Mamica. Covjek napravio takav klub,ulozio pare i normalno da će kasnije uzimati,ko ne bi.
A kod nas daj broj pomozi.ba, uplati navijace u klub. Hajruju oni,hajruje grupa svima dobro. Nema uprava napolje, niti ce biti.
Hulahopka yebem ti pleme od kojeg si nastao. Žvaljo jedan lažljivi , reci vrijeme i mjesto gdje da se nađemo picko pitarska

Prebit će me
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 31 maj 2023, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se, Željo je Željo i dobra je reklama za privatnu karijeru ljudi koji su se nalazili u klubu, ali ja ipak mislim da im u zadnjih par godina referenca da su bili u Želji može samo naštetiti imidžu (ako ga i imaju).1921boy je napisao/la: ↑31 maj 2023, 15:32Ne znamo detalje i pozadinu priče tako da ne možemo tvrditi. Ali da budi sumnju, kad skontaš da bi taj ulagač koji dođe, tražio da promijeni kompletnu strukturu u klubu i da ubaci svoje ljude od povjerenja na te pozicije. Normalno da nije lagano biti na nekoj funkciji u Želji tako zadnjih par godina, ali kako god, ipak Željo je Željo.Raonffa je napisao/la: ↑31 maj 2023, 15:14Ako ćemo pošteno, biti u upravnoj strukturi Želje i nije neki uspjeh pogotovo zadnjih godina gdje je svaka garnitura otjerana s noge na nogu zbog vlastitog neuspjeha.
Tako da ne vjerujem da je neko od trenutne garniture blokirao dolazak bilo kojeg investitora radi čuvanja vlastitih pozicija.
Čak mislim da bi za njihove privatne karijere mnogo jača referenca bila da su doveli bilo kojeg investitora nego ovako što se motaju po klubu.
Naravno to nije kritika za klub kao klub, nego za ljude koji su ga vodili i samim tim srozali ugled kluba čak i na taj način.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nek se osisa i bujrum
Menadžer otkrio Santosovu sudbinu: Olimpija je bila zainteresirana, ide u inostranstvo
https://sportsport.ba/fudbal/menadzer-o ... tvo/451800
https://sportsport.ba/fudbal/menadzer-o ... tvo/451800
Santos će se još brže vratiti nego što misli…
Fanimo je bio i bolji igrač pa zna se kako je završilo jer je trčao pred rudu.
Bez obzira hvala mu na svemu i nek mu je sretno, ali žuri previše
Fanimo je bio i bolji igrač pa zna se kako je završilo jer je trčao pred rudu.
Bez obzira hvala mu na svemu i nek mu je sretno, ali žuri previše
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Ali kakva je ovo prikaza od menadzera, sta je ovo Boze sacuvaj, taman za nekog hodze da mu nesto prouci.
Gledaj menadžera 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kako god veoma tesko cemo nadoknaditi santosa i hodzica, gotovo nemoguce da potrefimo opet tako 2 igraca koja prave razliku na terenu, bez njih smo sigurno slabiji 40% al sta je tu je u takvoj smo situaciji, moramo se skupiti jos vise i zadrzati ovo zajednistvo i kad bude tesko.
Dok ste mlatili da ide u Sarajevo i Zrinjski, i dok lažete, ja vam napisah da ide u Sloveniju. Za razliku od vas, ja ne lupam, eto i dokaz.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Fanimo vec bio u godinama kad je igrao u nasoj ligi, a Santosu tek 21 godina. Ako izabere klub gdje ce imati solidnu minutazu, dobra karijera je pred njim
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Moze se on fino uklopiti u Bodø/Glimt sto se spominjalo, igraju bas brz fudbal.
Da, Santos ako pogodi sad sa klubom može napraviti finu karijeru.
Brzinu ima, radnu etiku ima (na osnovu Mekićevih komentara) i to je već dobra baza za jednog igrača. Ja mu želim uspjeh iako mi je baš krivo što neće ostati.
Brzinu ima, radnu etiku ima (na osnovu Mekićevih komentara) i to je već dobra baza za jednog igrača. Ja mu želim uspjeh iako mi je baš krivo što neće ostati.