Lako ti je na tudji dizajn lijepit logo sponzora, napravi svoj dres ako znas pa onda lijepi sta hoces
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma voli Senad biti u prisustvu Secerka. Kaze ima napretka narednih godinu dana poslije jednog vidjenja s njim.Sunderland je napisao/la: ↑31 maj 2023, 17:48Senad se javio raportua na fudbal dolazio zbog borbe i dobre lopte
Isto bio danas kod Gradonačelnika onako na kafi![]()
Nije uopste zbog Slobode dolazio na utakmice (ovo je insajderska

Volim tebe, više od sebe
Pa hajde reci nam zbog cega je dolazio na utakmicu, haman mu pravo dosadno etantisisoja1919 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 18:39Ma voli Senad biti u prisustvu Secerka. Kaze ima napretka narednih godinu dana poslije jednog vidjenja s njim.Sunderland je napisao/la: ↑31 maj 2023, 17:48Senad se javio raportua na fudbal dolazio zbog borbe i dobre lopte
Nije uopste zbog Slobode dolazio na utakmice (ovo je insajderska![]()
)

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Procitaj jos jednom sta sam napisao. Mislim da sam jasno objasniofukara87 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 18:46Pa hajde reci nam zbog cega je dolazio na utakmicu, haman mu pravo dosadno etantisisoja1919 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 18:39Ma voli Senad biti u prisustvu Secerka. Kaze ima napretka narednih godinu dana poslije jednog vidjenja s njim.Sunderland je napisao/la: ↑31 maj 2023, 17:48Senad se javio raportua na fudbal dolazio zbog borbe i dobre lopte
)
![]()

Volim tebe, više od sebe
Ma drug meni je puna glava previse informacija, tako da ce nam trebati tablete za smirenje...antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 18:48Procitaj jos jednom sta sam napisao. Mislim da sam jasno objasniofukara87 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 18:46Pa hajde reci nam zbog cega je dolazio na utakmicu, haman mu pravo dosadno etantisisoja1919 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 18:39
Ma voli Senad biti u prisustvu Secerka. Kaze ima napretka narednih godinu dana poslije jednog vidjenja s njim.
)
![]()
![]()
Jedinu informaciju koju ja imam je ta da je Pranjic uhvatio maglu i to da je platio 50.000€ Seceru da vodi Slobodu zbog licence, preko ograde se bjezi vjeruj mi
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dobro smo mi normalni kakve su sve budale klub vodile
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da i ja nesto kazem poslije izvjesnog vremena od jedno 6 godina pauze
ko se sjeca pozdrav od nesvrstanog (koji je zaboravio lozinku pa kasnjije pisao pod ovim nickom) za cjelokupnu ekipu sa ovog napacenog i psihicki istrosenog podforuma…
Kada mislis da gore ne moze desi se ovo, ispadanje i 2 liga. Iako samo se potajno nadao opstanku, mislim da je ovo najbolja stvar za nas, jer bi se iduce godine i vjerovatno iducih 5-10-100 vrtili vjerovatno na istom. Sport je u Tuzli, htjeli mi to priznati ili ne, povezan sa politikom, samo sto je za razliku od drugih sredina kod nas dozivio pravi fijasko. Fudbal izuzev 2-3 godine lijepih prica u dubiozi, a o kosarci da i ne govorim. Gasenje Dite i kasnije pokusaj i propali mega projekat i privatna zajebancija Aida Berbica zvana OKK koju prati jos samo njegova uza familija jer je sina postavio za trenera.
Ovogodisnja igra i organizacija FK mozda u najboljoj mjeri oslikava/opisuje i cjelokupno stanje u gradu a to je amaterizam, raspad, prosjecnost koja je bliza ispodprosjecnom nego vrhunskom, prodavanje magle itd.
SDP vodi grad koji se zadnjih godina bukvalno raspada, pricam o centru koji lici na neku siromasnu cetvrt, u klub je instalirao ljude koji veze nemaju i realno boli ih briga za FK, tu su da dobiju parce zemljista kako bi mogli napraviti zgradu i uzeti milione. Mislim ako je to cijena koju svi mi placamo da neki biznismen vodi klub onda uredu, ali vodi ga da bude u vrhu jer ispast svako od nas moze. Istva stvar je bila i sa Azmirom da oprosti potrazivanja od FK, a znamo za koliko je dobio plac gdje je sada toranj. I dok se neki gradovi i kolektivi uzdizu mi iz godine u godinu idemo ka statusu kasabe. Generalno ne postoji ni neka masa/krug ljudi koji bi mogao organizovati neke masovnije prosteste da se nesto sprijeci ili promjeni. Dita je zivi primjer, kada su je ugasili nije se ni trepnulo. Ako ste se kad pitali zasto ni na jednom tuzlanskom portalu nema nikada kritike i prozivke na odgovornost sto je okk vec pet godina na dnu lige koja je kvalitetom trenutno takva da je bilo jacih basketa na slatini, ni za stanje fk, ni za bespravnu gradnju, ni sto je trava u elitnim naseljima metar ili sto hodajuci centrom rizikujes da ti padne zgrada na glavu, razlog je jednostavan a on glasi da grad i sva jp placaju mjesecno fine novce za objavljivanje servisnih informacija i generalno dogadjaja.
Iskreno nisam za povratak Azmira ukoliko bi se radile iste stvari kao u TC u vezi poreza i plata. Izgleda da je tanka linija izmedju debeli sisoje i azmire ljudino podrinjska spasavaj, a vidim da i medju fukarama ne vlada jedinstvo u vezi toga.
Koliko ja znam, tacno je da postoji interes za preuzimanje FK od strane Binga odnosno Senada, i da je na tu temu obavljen razgovor sa Lugavicem. Iskreno se nadam da ce pronaci zajednicki jezik i sve potrebne kompromise i ustupke pa makar bingo kajmak otisao na 12km. Ovo sa raporta samo budala moze povjerovati da je istina, direktor jedne kompanije da daje ovakve odgovore, ne vjerujem.
Sto se tice OKK sa ovakvom infrastrukturom, logistikom i budzetom koji prelazi milion u najmanju ruku su trebali igrati svaki put finale sa igokeom, a oni petu godinu zarednom fijasko dozivjeli i nikom nista. OKK kao i panonska jezera klasican subjekt za izvlacenje i pranje para.
Nadam se boljim vremenima i za fudbal i za kosarku, i grad opcenito, kao i za nase zdravlje…

Kada mislis da gore ne moze desi se ovo, ispadanje i 2 liga. Iako samo se potajno nadao opstanku, mislim da je ovo najbolja stvar za nas, jer bi se iduce godine i vjerovatno iducih 5-10-100 vrtili vjerovatno na istom. Sport je u Tuzli, htjeli mi to priznati ili ne, povezan sa politikom, samo sto je za razliku od drugih sredina kod nas dozivio pravi fijasko. Fudbal izuzev 2-3 godine lijepih prica u dubiozi, a o kosarci da i ne govorim. Gasenje Dite i kasnije pokusaj i propali mega projekat i privatna zajebancija Aida Berbica zvana OKK koju prati jos samo njegova uza familija jer je sina postavio za trenera.
Ovogodisnja igra i organizacija FK mozda u najboljoj mjeri oslikava/opisuje i cjelokupno stanje u gradu a to je amaterizam, raspad, prosjecnost koja je bliza ispodprosjecnom nego vrhunskom, prodavanje magle itd.
SDP vodi grad koji se zadnjih godina bukvalno raspada, pricam o centru koji lici na neku siromasnu cetvrt, u klub je instalirao ljude koji veze nemaju i realno boli ih briga za FK, tu su da dobiju parce zemljista kako bi mogli napraviti zgradu i uzeti milione. Mislim ako je to cijena koju svi mi placamo da neki biznismen vodi klub onda uredu, ali vodi ga da bude u vrhu jer ispast svako od nas moze. Istva stvar je bila i sa Azmirom da oprosti potrazivanja od FK, a znamo za koliko je dobio plac gdje je sada toranj. I dok se neki gradovi i kolektivi uzdizu mi iz godine u godinu idemo ka statusu kasabe. Generalno ne postoji ni neka masa/krug ljudi koji bi mogao organizovati neke masovnije prosteste da se nesto sprijeci ili promjeni. Dita je zivi primjer, kada su je ugasili nije se ni trepnulo. Ako ste se kad pitali zasto ni na jednom tuzlanskom portalu nema nikada kritike i prozivke na odgovornost sto je okk vec pet godina na dnu lige koja je kvalitetom trenutno takva da je bilo jacih basketa na slatini, ni za stanje fk, ni za bespravnu gradnju, ni sto je trava u elitnim naseljima metar ili sto hodajuci centrom rizikujes da ti padne zgrada na glavu, razlog je jednostavan a on glasi da grad i sva jp placaju mjesecno fine novce za objavljivanje servisnih informacija i generalno dogadjaja.
Iskreno nisam za povratak Azmira ukoliko bi se radile iste stvari kao u TC u vezi poreza i plata. Izgleda da je tanka linija izmedju debeli sisoje i azmire ljudino podrinjska spasavaj, a vidim da i medju fukarama ne vlada jedinstvo u vezi toga.
Koliko ja znam, tacno je da postoji interes za preuzimanje FK od strane Binga odnosno Senada, i da je na tu temu obavljen razgovor sa Lugavicem. Iskreno se nadam da ce pronaci zajednicki jezik i sve potrebne kompromise i ustupke pa makar bingo kajmak otisao na 12km. Ovo sa raporta samo budala moze povjerovati da je istina, direktor jedne kompanije da daje ovakve odgovore, ne vjerujem.
Sto se tice OKK sa ovakvom infrastrukturom, logistikom i budzetom koji prelazi milion u najmanju ruku su trebali igrati svaki put finale sa igokeom, a oni petu godinu zarednom fijasko dozivjeli i nikom nista. OKK kao i panonska jezera klasican subjekt za izvlacenje i pranje para.
Nadam se boljim vremenima i za fudbal i za kosarku, i grad opcenito, kao i za nase zdravlje…
Stvarno svaka ti je na mjestu sve si rekao kako treba..fukare987 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 19:07Da i ja nesto kazem poslije izvjesnog vremena od jedno 6 godina pauzeko se sjeca pozdrav od nesvrstanog (koji je zaboravio lozinku pa kasnjije pisao pod ovim nickom) za cjelokupnu ekipu sa ovog napacenog i psihicki istrosenog podforuma…
Ali ova recenica se mora promijeniti. Promjena pocinje od nas samih, vjerujem da bismo uspjeli neku solidnu grupu ljudi skupiti kad bi odlucili na ove proteste .
Ne mozemo uticati na vlast, na politiku direktno ali mozemo pokusati na ovaj nacin.
A ne da sjedimo i da gledamo, neka nam Dita bude lekcija i jedna vrsta poraza za nas navijace Slobode koji nismo ni pokusali to sprijeciti.
Ipak koliko god je Dita bila dobra vise ljudi prati FK i ne bi im to proslo tek tako..
Kritična masa koju mozemo probuditi ako bude potrebe, protestima moze uraditi nesto sigurno.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Hoćemo dresove na štraftne!!!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da si mi živ i zdrav...

-
- Kontakt:
Šta se ovo sad dešava? Jel preuzima Senad ili Azmir? Jel to Senad demantovao da će ući u UO? Jel ovo dobro ili nije što je ušla policija u klub da izuzmemo dokumentaciju?
Opet danas sam slabo stigao ispratiti pa ako može neko da mi odgovori na ova pitanja. Hvala!
Opet danas sam slabo stigao ispratiti pa ako može neko da mi odgovori na ova pitanja. Hvala!
Ma isto sve ko jucer. Senad kao dao intervju nekakvom Raportu (nikad cuo za njih) u kojem demantuje da hoce da udje u Slobodu. Bio je danas na sastanku kod Lugavica. I to je ono sto se desavalo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 maj 2023, 19:38Šta se ovo sad dešava? Jel preuzima Senad ili Azmir? Jel to Senad demantovao da će ući u UO? Jel ovo dobro ili nije što je ušla policija u klub da izuzmemo dokumentaciju?
A za dokumentaciju je lose jer bi moglo usporiti ulagace u klub, a dobra stvar je da se mozda dokumentacija ceslja radi njegovog ulaska u klub.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hvala, znači sve isto jedni jedno pišu drugi drugo, jedni daju jedne izjave, drugi druge i ništa konkretno.DamirT je napisao/la: ↑31 maj 2023, 19:53Ma isto sve ko jucer. Senad kao dao intervju nekakvom Raportu (nikad cuo za njih) u kojem demantuje da hoce da udje u Slobodu. Bio je danas na sastanku kod Lugavica. I to je ono sto se desavalo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 maj 2023, 19:38Šta se ovo sad dešava? Jel preuzima Senad ili Azmir? Jel to Senad demantovao da će ući u UO? Jel ovo dobro ili nije što je ušla policija u klub da izuzmemo dokumentaciju?
A za dokumentaciju je lose jer bi moglo usporiti ulagace u klub, a dobra stvar je da se mozda dokumentacija ceslja radi njegovog ulaska u klub.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cetvrti dan - nista.
Namjerno ovo rade kako bi se zaboravilo ispadanje. I ovi uleti Binga i Azmira. Kao da su ispali sa akademije lazi Aleksandra Vucica.
Namjerno ovo rade kako bi se zaboravilo ispadanje. I ovi uleti Binga i Azmira. Kao da su ispali sa akademije lazi Aleksandra Vucica.
Ko god je doso zavalio nas je, ali daleko najbolje rezultste smo imali sa sabovicima i azmirom… ko se sjeca rahmetli sokove igre 1:0-0:1 sa marijanom i postavkom odbrane iz ograde.. joldic mikelini prodanovic cejvanovic said tosun tare buco
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Dok navijacima ne dopizdi, pa ih krenu trazit po gradu. A dopizdit ce sigurno ako se nastavi ovaj nerad i nebriga za klubomtuzlak1987 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 20:17Cetvrti dan - nista.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bingo, znači košarka DA fudbalski klub NE to je situacija tačna i konačna...!
Istog sam misljenja.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 20:17Cetvrti dan - nista.
Jos sam aktivirao profil na fb reko da vidim komentare na objavi FKR, ko su ovi ljudi sto komentarisu, ko gdje, odakle..
-
- Kontakt:
Saznajemo: Usvojena ostavka Elmira Šećerbegovića
Nakon što je FK Sloboda takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine okončala na posljednjem mjestu te samim tim preselila u niži rang takmičenja predsjednik UO FK Sloboda Elmir Šećerbegović je potpisao raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, generalnim direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice, koja je svojim radom, odnosno neradom aktivno doprinosila ovakvom stanju. Šećerbegović je također i svoj mandat kao predsjednik UO FK Sloboda stavio na raspolaganje klupskoj skupštini koja je na večerašnjem sastanku prihvatila njegovu ostavku. Kako nezvanično saznajemo FK Sloboda će u narednom periodu objaviti Javni poziv za poziciju novog predsjednika kluba, a od kandidata će biti zahtjevano da dostave detaljan plan i program rada.
Nakon što je FK Sloboda takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine okončala na posljednjem mjestu te samim tim preselila u niži rang takmičenja predsjednik UO FK Sloboda Elmir Šećerbegović je potpisao raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, generalnim direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice, koja je svojim radom, odnosno neradom aktivno doprinosila ovakvom stanju. Šećerbegović je također i svoj mandat kao predsjednik UO FK Sloboda stavio na raspolaganje klupskoj skupštini koja je na večerašnjem sastanku prihvatila njegovu ostavku. Kako nezvanično saznajemo FK Sloboda će u narednom periodu objaviti Javni poziv za poziciju novog predsjednika kluba, a od kandidata će biti zahtjevano da dostave detaljan plan i program rada.
Re: FK Sloboda Tuzla
UO usvojio ostavku Secerbegovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.