FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
26
15%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 168

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2023, 20:17

To je ono sto sam pisao,slavimo nocima te 2 utakmice u evropi ali sta poslije,mi vise nikoga nismo u stanju zadrzati od igraca,stanje ce nazalost bez investitora postati opet alarmantno,nekako imam utisak da se mi samo vrtimo u krug bez ikakvog cilja i strategije..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 maj 2023, 20:25

Raonffa je napisao/la:
31 maj 2023, 19:07
Gledaj menadžera :mrgreen:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tacno sramota sto nismo nasli nacin da produzimo sa santosom.
Eto njega vrlo brzo nazad, voli on potegnuti napitak.
Nista od njega.
Vise bi mi bilo zao da mladji Armin ode za 0 nego Santos.
Iako los potez uprave da nisu nasli mogucnost da ovo zavrse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 maj 2023, 20:48

delinjo je napisao/la:
31 maj 2023, 20:17
To je ono sto sam pisao,slavimo nocima te 2 utakmice u evropi ali sta poslije,mi vise nikoga nismo u stanju zadrzati od igraca,stanje ce nazalost bez investitora postati opet alarmantno,nekako imam utisak da se mi samo vrtimo u krug bez ikakvog cilja i strategije..
I treba da slavimo ovo je veliki uspjeh za klub koji je prije 15 mjeseci bio polumrtav.
Mi i kad smo najjaci bili nismo mogli zadržati nikoga, od Jasmina Hurica 1998 preko Mire Stevanovica do Santosa i ne samo mi, mnogo bogatiji klubovi od nas to nisu i stanju.
Mi bez investitora cemo se grcevito boriti za evropu to je godinama jasno.
Mi se trebamo orjentisati na proizvodnju igraca i kroz plasman u evropu dizati im cijenu a ne dovoditi isluzene oyebine bez motiva, Santos, Amoah i Hodzic su putokaz.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 31 maj 2023, 20:50

Jel istina da ide u dansku drugu ligu :crazy:
Pročepit će negdje.

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 31 maj 2023, 20:54

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 31 maj 2023, 20:55

braco je napisao/la:
31 maj 2023, 16:53
Sinanov portal danas objavio da smo zainteresovani za Haruna Karića
Saznajemo: Jedan od najboljih igrača Tuzla Citya ima brojne ponude, odlazi iz kluba?

Mladi reprezentativac BiH Harun Karić, u ljetnom prijelaznom roku mogao bi napustiti redove Tuzla Citya.

Kariću je praktično istekao ugovor sa Tuzlom, a prema saznanjima portala ****, za njegovim uslugama vlada veliko interesovanje.

Velež i Željezničar pokazali su interes za 20-godišnjim veznjakom, dok je njegove nastupe pratio i Zrinjski. I neki klubovi iz inostranstva zapazili su Karića, pa će narednih nekoliko sedmica biti zanimljivo za ovog fudbalera, koji tek treba donijeti odluku o nastavku karijere.

Harun Karić je u minuloj sezoni odigrao ukupno 28 utakmica za Tuzlu te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.
Evo maloprije i Oslobođenje objavilo da "saznaje" da nam je Karić interesantan.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 31 maj 2023, 20:58

Cude se sto Santos ide, pa otici ce svako normalan i da zna lopte da igra, realno koji ce qurac ovdje

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 21:06

Rekao sam. Ako ne rastjeramo ove uhljebi iz kluba i neradnike, probisvijete najebali smo. A vi se kreveljite.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 31 maj 2023, 21:19

delinjo je napisao/la:
31 maj 2023, 20:17
Izvini, koliko ti je godina? Pa kakav investitor bez Zakona o sportu!? Dajte prestanite s time. Kad nije Diglisic mogao doci a takav Zeljin navijac, zar mislis da ce drugi tek tako upasti nezasticen u milionsku investiciju? Okanite se te price jer je nerealna.
Imamo dobru sansu da ovu godinu okoncamo pozitivno, vratimo nesto od dugova a druge dogovorno reprogramiramo kao i sto radi vecina klubova a neki iskorak ocekivati naredne godine.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 31 maj 2023, 21:19

Otkud sada da mu je ovaj idiot manager? Zar nije Etto i oni iz Zagreba?
Usrećit' će se s ovom budalom pravo.
Željezničar za život cijeli!

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 31 maj 2023, 21:33

SudoHusika je napisao/la:
31 maj 2023, 21:19
Otkud sada da mu je ovaj idiot manager? Zar nije Etto i oni iz Zagreba?
Usrećit' će se s ovom budalom pravo.
Na ovom se vidi da je riječ o punoglavcu…

Bolji Husara od njeg
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 maj 2023, 21:46

Ma od Santosa nema nista. Steta je što mi imamo degenerike u klubu. Koji nemaju nikakav plan, niti ih boli tuki za zadrže nekog igrača. Letve samo kažu nemamo para i jbga. A imaju para za svoje plate i talove..
Nebitan je Santos. Danas on, sutra neko drugi.

Uprava se treba što prije rastjerati..

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 31 maj 2023, 22:12

Hulahopka je napisao/la:
31 maj 2023, 21:46
Ma od Santosa nema nista. Steta je što mi imamo degenerike u klubu. Koji nemaju nikakav plan, niti ih boli tuki za zadrže nekog igrača. Letve samo kažu nemamo para i jbga. A imaju para za svoje plate i talove..

Rastjeraj svoju upravu u Sarajevu a pusti nas, u postu gore si napisao i da grupa hajruje sa upravom za pare koji debil
A admin nek mi brise postove slobodno

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 31 maj 2023, 22:37

Tolika frtutma oko Evrope, eto izborila se uzet ce se sugavih 100 milja necega i sta onda!? Zeljo je žaba koja se krcka lagano, Celik i Sloboda su odavno karinaski klubovi, normala da su kantonalci niko se po quzici ne pocese, evo ovdje se raduju Evropi, sa tendencijom da se slavi opstanak

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 31 maj 2023, 22:50

Hulahopka je napisao/la:

Ako ne produžimo sa Santosom i Hodžom,ispustili smo miniamalno preko 1.5 miliona KM,sa obzirom da ćemo uspjeti ispoštovati porezni dug i otpisavanje kamata,mogli bi biti u nekoj normalnoj priči što se tiče iduće sezone.
Nadam se da će bar jedan produžiti.
Brohra ribo se...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 maj 2023, 23:02

Santos je nas jos sluzbeno 58 minuta :mrgreen:

Edit:
Nije više naš. Hvala kralju na ovih godinu dana magije na terenu, publika je to brzo prepoznala, ostaćeš upamćen kao jedan od unikatnijih igrača koji su nosili plavi dres. Sretno dalje u karijeri :salut:
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 01 jun 2023, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 31 maj 2023, 23:21

gegenpressing je napisao/la:
31 maj 2023, 22:50
Ako ne produžimo sa Santosom i Hodžom,ispustili smo miniamalno preko 1.5 miliona KM,sa obzirom da ćemo uspjeti ispoštovati porezni dug i otpisavanje kamata,mogli bi biti u nekoj normalnoj priči što se tiče iduće sezone.
Nadam se da će bar jedan produžiti.
Bilo bi dobro da Hodžić produži, a nešto kontam da bi i mogao.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 jun 2023, 09:43

Moramo se malo spustiti na zemlju. Koji je to klub ovdje u stanju zadrzati mladog, perspektivnog igraca, jos kad mu ugovor istice? Svi jedva cekaju da se ispale. Mislim, on bi mozda produzio da smo mu dali neku X cifru ranije, ali nije ni to realno. Osvojiti trece mjesto je ogroman uspjeh za nas u ovom stanju, i nema navijaca da to ne bi potpisao na pocetku sezone. Santos je tu odigrao bitnu ulogu, hvala mu i sretno.
1921

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 01 jun 2023, 09:57

Hulahopka je napisao/la:

ne mgu biti veći degenerici od tebe.

Napokon znamo identitet Hulahopke odnosno Ramiz Max Prijeko Brdo koji voli ovce a i poneku kozu :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2023, 10:30

NerminFatic je napisao/la:
31 maj 2023, 21:19
Izvini, koliko ti je godina? Pa kakav investitor bez Zakona o sportu!? Dajte prestanite s time. Kad nije Diglisic mogao doci a takav Zeljin navijac, zar mislis da ce drugi tek tako upasti nezasticen u milionsku investiciju? Okanite se te price jer je nerealna.
Deset godina ja to ponavljam kao papagaj, ali džaba, ne ide im u glavu pa ne ide. Ljudi bukvalno ne čitaju ono što piše.

Imamo Sarajevo kao primjer šta se desi kada se pokuša zaobići Zakon i bukalno silom preuzeti klub sa nekim "upravljačkim pravima". Tan pet godina ne zna šta ća se klubom, a uloženo nikad neće vratiti. Investitor sa ovim Zakonima niti može vratiti investiciju niti je može zaštititi, i ono najbitnije - ne može legalno ući u klub.

Da se danas pojavi čovjek sa 15 miliona maraka, on svoju investiciju ne može početi vraćati ni za 5-7 godina. Dok se ne oporavi omladinski pogon i ne počnu prodavati igrači, a taj novac je smiješan za iskorak u Evropi, odnosno grupe.

Ljudi gledaju Chelsea, City, PSG i misle dođe čovjek sa parama, uloži, idemo u grupe i ludilo. Pitari su tako mislili pa su danas iza nas kokuza na tabeli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, xFrAg i 18 gostiju.