Pitam se sta ce nam ovaj put ukinuti i kako cemo zavrsiti donji?
Mozda nam ovaj put ukinu ton.
Pitam se sta ce nam ovaj put ukinuti i kako cemo zavrsiti donji?
Uf jel to idu napokon nasi komentatori pa necemo morati slusati velikosrpske izjave svako malo?
Kakve veze Face ima sa prenosima na Areni i MYTV?ZutiFKS je napisao/la: ↑01 jun 2023, 00:00Ploču angažira FaceTV, a ne ArenaRaonffa je napisao/la: ↑31 maj 2023, 23:57Ma mi i nemamo dovoljno komentatora za sportske događaje koje prikazuje Arena taman da ih sve dovuku kod sebe.
A realno Spaho, Kristić, Majer i Šuko na državnoj sisi boli ih qita, Baho i Moke na Novoj itd... Ovo ostalo nije vrijedno spomena.
Zamisli stave ove levate što prenose našu ligu da rade i ostale lige... Pločo radi El Clasico![]()
![]()
Navodno bi naši trebali raditi finale LP uz poseban studio za nas u BiH![]()
koji naši, nadam se da mislis na kadar sa BHT (osim Dzankovica)ZutiFKS je napisao/la: ↑01 jun 2023, 00:00Ploču angažira FaceTV, a ne ArenaRaonffa je napisao/la: ↑31 maj 2023, 23:57Ma mi i nemamo dovoljno komentatora za sportske događaje koje prikazuje Arena taman da ih sve dovuku kod sebe.
A realno Spaho, Kristić, Majer i Šuko na državnoj sisi boli ih qita, Baho i Moke na Novoj itd... Ovo ostalo nije vrijedno spomena.
Zamisli stave ove levate što prenose našu ligu da rade i ostale lige... Pločo radi El Clasico![]()
![]()
Navodno bi naši trebali raditi finale LP uz poseban studio za nas u BiH![]()
Ma pojma nemam, nisam to nikad doživio da ti pravo kažem.
Ja imam Novu sport, ali mi je smiješno da utakmicu Bundeslige stave na taj kanal, kojeg mnogi ljudi nemaju. A jedino kvalitetno od sporta što im je ostalo je Bundesliga i euroliga. Žalosno je šta bi od onog Sportkluba od prije 5-10 godina.
Strašno šta rade Vučićevi dupelisci i potpuni luđaci.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2023, 20:10https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/ka ... polovljen/.
![]()
![]()
Kad krenu otkazi ugovora radi neplaćanja.
Pa nebitno odakle je članak, ovo su zvanični podaci svima dostupni.
Teško. Ne mogu 2,3 igrača toliko uticati na njihovu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.