Nemoj sumnjati ni sekunde da je Azmir sebe zaštitio i da će neki direktorčići najebati jer su oni u tom trenutu bili odgovorna lica koja su potpisivala dokumente.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeb o nas i hanovce, gledaj Sloge iz Doboja plate 200 maraka
Jel ko procitao ovo
Plate za godinu 72 000 maraka
Azmire pokrij se usima ovi su prekucali

Jel ko procitao ovo

Plate za godinu 72 000 maraka

Azmire pokrij se usima ovi su prekucali
Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 01 jun 2023, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mozda je mislio da smo glupi, da nece niko skontati da ne placa porez. Ne placanja poreza je tesko krivicno djelo,udaljice ga od sporta,od 2017 su trazili plate,nisam ja sigurno vodio u tom periodu Slobodu i TC. Ima za oba kluba da ga oderu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:45TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:27Pod jedan : Nisi ni drzava ni tuzilastvo, ne bitni su tvoji zakljucci.
Pod dva: Azmir Husic nema nikakvu funkciju u klubu, ne potpisuje ugovore, ne radi sa papirima![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ma RS je vlasnistvo kriminalca Dodika. Kod njih nema zakona,nema kontrola,narodu tamo je super,oni placaju poreze i ne bune se dok drugi ne placaju. Kod nas barem hapse masovno,u RS ruze cvjetaju,narod zadovoljan i svi sretni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao i po običaju, sve što si napisao ovdje je bukvalno suprotno.Argentina je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:41Ne priznaje Savez titulu, nego UEFA. Savez salje upit. Niko tu ne poklanja nista.
To je kao 'vasa titula iz '99', doslo kod UEFA-e i nisu je priznali, zato niste ni igrali Evropu nakon nje, jer nije zavrseno prvenstvo, nije se igrao play off. Vrijedi isto kao Celikove ratne titule ili titule iste te godine u ligi RSa ili HBe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+1Hajdeee je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:50Argentina je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:38100%Hajdeee je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:17Vakat je i da se Husicu stane u kraj.
Kad ta seljacina ne zna, niti zeli, diskretnije raditi tu pljacku, ako je vec radi. Veliki vjernik i hadzija, sa srebrenickim cvijetom na grbu kojeg blati na taj nacin. Bas je uvjerljivo, prijavljivali igrace na 500-600-900KM.
Dosta je vise.
Ne placa nikakav porez, sve na crno, klasicno pranje para, a imas klubova koji imaju haos problema da isplate sve.
Na kraju krajeva, to je kriminal. Ko podrzava, nek pomisli samo kako bi mu na poslu bilo mu je takva situacija.
Drzava treba ultimativna zabraniti da takav jedan lik koristi i zloupotrebljava srebenicki cvjet. Simbol cistoce zrtava i genocida nad tim narodom.
Evo i moj Zeljo ima dugova na te poreze. Svaki klub u drzavi je u jednom trenutku imao ogromna dugovanja poreznoj. Poenta je da je jedna stvar dugovati, a totalno druga utajiti. Azmiru od srca zelim prdekanu i da dugo vremena u njoj provede. Kad mi obicni i normalni gradjani moramo placati porez, moras i ti milioneru. Dugo se i cekalo da se ovo uradi. U zadnje 3 4 godine finansijski izvjestaji pravnih lica koji imaju veze sa njim su predmeti sprdancije.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
U Sarajevu su padali mnogo jaki ljudi zbog utsje poreza,dupla kasa ili kako se zvala akcija. Dnevno neki objekti drmali 70 hiljada prijavljivali neku mizeriju,dok si ti kao vlasnik piljare bio odran porezom. Zamisli koliko mogu biti dobri da pocnu FK Sarajevu da zmire,da prijavimo da su nam plate recimo 500 ili da budemo velikodusni 100 kermi. Zamisli koji kes bi Sarajevo imalo i da bi tako mogli davat 3 puta vece plate.mk1008 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:09Hajd sto nas cesljaju to kontam, svasta nesto se tu radilo godinama, na kraju smo ispali zbog politike i loseg vodjenja. Ali sto njega diraju nije mi jasno, mislim jasno mi je sa zakonske strane ali ovako, oni svi mogu bit dobri finu svotu novca da zazmire na ove stvari...Virtu4l je napisao/la: ↑01 jun 2023, 17:46https://www.klix.ba/sport/nogomet/pokre ... /230601147
Ove će izbaciti u kantonalnu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ovakva pretresanja su nemoguća u RS. To je jednostavno mali Meksiko sto se tice kriminala i utaje poreza.
-
- Kontakt:
Isto kao sto je popusio na sudu u aferi punac. Sad se zaigrao,svuda je porez i utaja istog hebena stvar,moguce da ce klavir svirat ako Bog da.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:18Samo cesljaj, tako i treba...A ti sacekaj rezultat istrage, pa onda donosi zakljucke.Hajdeee je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:17Vakat je i da se Husicu stane u kraj.
Kad ta seljacina ne zna, niti zeli, diskretnije raditi tu pljacku, ako je vec radi. Veliki vjernik i hadzija, sa srebrenickim cvijetom na grbu kojeg blati na taj nacin. Bas je uvjerljivo, prijavljivali igrace na 500-600-900KM.
Dosta je vise.
-
- Kontakt:
Super,drago mi je da su sretni i zadovoljni,nek narod placa poreze.RollingPaper je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:01Ovakva pretresanja su nemoguća u RS. To je jednostavno mali Meksiko sto se tice kriminala i utaje poreza.
Posebno zanimljiv dio iz bilansa uspjeha je trošak kluba za bruto plate zaposlenika. Izvještaj otkriva da je Sloga u prošloj godini izdvojila 72.764 KM za bruto plaće. To znači da je prosječni mjesečni trošak za igrački kadar Dobojlija iznosio 6.063 KM. Kada se taj iznos rasporedi na minimalno 30 zaposlenih u klubu, dobijemo impresivnu brojku od prosječno 200 KM po zaposlenom mjesečno!
Minimalna plaća u entitetu RS iznosi 700 KM neto.
Pa nije ni loše toliko u Tuzli, u Slogi igraju za dvije stoje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod nas u Slobodi se neka trojica sumnjice za Zloupotrebu položaja, i to su obavljali MUP tk i Tuzilastvo..
Nisam neki pravni ekspert ali mislim da je utaja poreza vece krivično djelo nego Zloupotreba.
Valjda kad je zloupotreba ti si ostetio taj klub, firmu i snosit ces krivicnu odgovornost uz odstetu tom kog si ostetio.
A utaja je kradja drzave..
A TC pretresa Federalna..
Ako mu sta nadju a on ne uspije podmititi ih, Bog zna kako ce zavrsiti.
Nisam neki pravni ekspert ali mislim da je utaja poreza vece krivično djelo nego Zloupotreba.
Valjda kad je zloupotreba ti si ostetio taj klub, firmu i snosit ces krivicnu odgovornost uz odstetu tom kog si ostetio.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Sve je moguce, cuda se desavaju..Samo mi nije jasno vidim pisu 500-600 km plata, vecina u zivotu nije procitalo profesionalni ugovor, a zna kolike su plate i koliki porezi se placaju u TC.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:02Isto kao sto je popusio na sudu u aferi punac. Sad se zaigrao,svuda je porez i utaja istog hebena stvar,moguce da ce klavir svirat ako Bog da.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:18Samo cesljaj, tako i treba...A ti sacekaj rezultat istrage, pa onda donosi zakljucke.Hajdeee je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:17Vakat je i da se Husicu stane u kraj.
Dosta je vise.
Elvir Baljic
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa izasle su javne informacije za sve klubove, koliko je sta uplaceno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:08Sve je moguce, cuda se desavaju..Samo mi nije jasno vidim pisu 500-600 km plata, vecina u zivotu nije procitalo profesionalni ugovor, a zna kolike su plate i koliki porezi se placaju u TC.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:02Isto kao sto je popusio na sudu u aferi punac. Sad se zaigrao,svuda je porez i utaja istog hebena stvar,moguce da ce klavir svirat ako Bog da.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:18
Samo cesljaj, tako i treba...A ti sacekaj rezultat istrage, pa onda donosi zakljucke.
Pa kako nece pretresati javno proziva da Sloboda ode u stecaj i da drzavu zakine za milone.
To samo ima u BIH
To samo ima u BIH
Vecina nas zaista ne zna niti je procitalo profi ugovor, ali jesmo procitali finansijski izvjestaj Tuzla cicija...bilo javno jesmo bogamiTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:08Sve je moguce, cuda se desavaju..Samo mi nije jasno vidim pisu 500-600 km plata, vecina u zivotu nije procitalo profesionalni ugovor, a zna kolike su plate i koliki porezi se placaju u TC.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:02Isto kao sto je popusio na sudu u aferi punac. Sad se zaigrao,svuda je porez i utaja istog hebena stvar,moguce da ce klavir svirat ako Bog da.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:18
Samo cesljaj, tako i treba...A ti sacekaj rezultat istrage, pa onda donosi zakljucke.
-
- Kontakt:
Ako bilo ko zna kakve su kazne za utaju znaju Azmir i Mirvic. Ima debeli da se za glavu uhvati samo ako krenu barem malo ozbiljnije da cesljaju. Sad te sto misli da ce da uvali umjesto njega,ima da ga odsmekaju svi do jednog. 2 mil Sarajevo moralo vratiti,10 puta vise Sarajevo prijavi nego posteni Sisoje. Frajer spominje stecaj Slobode javno koja ima milione duga,kakva budala.mk1008 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:06Kod nas u Slobodi se neka trojica sumnjice za Zloupotrebu položaja, i to su obavljali MUP tk i Tuzilastvo..
-
- Kontakt:
Zloupotrijebis polozaj npr utajis porez,nisi ostetio Slobodu vec drzavu. Jest mu problem naci,od 2017 bukvalno svaki ugovor mu je kriminal,to je i djeci jasno.mk1008 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:06Kod nas u Slobodi se neka trojica sumnjice za Zloupotrebu položaja, i to su obavljali MUP tk i Tuzilastvo..
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 01 jun 2023, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma ne znam što mu treba da izbacuje te nepromišljene izjave, izgleda pati od populizma.
Problem je, čak i ako Sloboda ode u stečaj, porezni dug bi se opet vraćao po ustaljenoj proceduri potpisanog reprograma između grada i porezne.
Sloboda ima jos samo nesto malo tekućih dugova, a porezni dug se uredno servisira, i po potpisanom reprogramu, taj dug grad mora da vraća istim tempom čak i kad bi Sloboda kao pravno lice otišla u stečaj.
-
- Kontakt:
Srbi su doktori za kriminal,oni nemaju premca.miky_hz je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:05Posebno zanimljiv dio iz bilansa uspjeha je trošak kluba za bruto plate zaposlenika. Izvještaj otkriva da je Sloga u prošloj godini izdvojila 72.764 KM za bruto plaće. To znači da je prosječni mjesečni trošak za igrački kadar Dobojlija iznosio 6.063 KM. Kada se taj iznos rasporedi na minimalno 30 zaposlenih u klubu, dobijemo impresivnu brojku od prosječno 200 KM po zaposlenom mjesečno!
Minimalna plaća u entitetu RS iznosi 700 KM neto.
Pa nije ni loše toliko u Tuzli, u Slogi igraju za dvije stoje![]()