FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Eto na klixu članak o finansijskoj.
Mislim da će Azmir imat pune ruke posla, ali ne oko Slobode.
Nego, zna li neko jel se Azmir prijavio na ovaj poziv ili je samo šuplja po portalima?
Mislim da će Azmir imat pune ruke posla, ali ne oko Slobode.
Nego, zna li neko jel se Azmir prijavio na ovaj poziv ili je samo šuplja po portalima?
Sve je to smisljeno i tempirano. Nigdje nista i onda "odjednom "upali...A da se operu, pa izuzimali su i prije dokumenata....Gluposti. Ja ga ne gotivim vise nikako i to se zna ali ispade samo Azmir petljao, sve isus do isusa upravljao Slobodom.
Yebem im ba mater. Samo zbog ovog volio bi da se vrati i yebe im mater.....Idu na to da ga sprijece..I od danas ima moju podrsku ako je iskren ovaj put. Sto neko napisa plan, program, i lagano nista instant.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pokre ... /230601147
Sta je ovo gluho bilo..
E svasta hahah
Nesto se golemo valja iza ovog svega
Dok i kone cesljaju
Sta je ovo gluho bilo..
E svasta hahah
Nesto se golemo valja iza ovog svega
Dok i kone cesljaju
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa ne mozes davat plate od 10 hiljada a prijavit na ugovoru 500Km.
i kaze odkud inspekcija
i kaze odkud inspekcija
Pa Mladen Zizovic kad nam je dosao na klupu ostavio nas je u ligi sa duplo slabijim rosterom nego sto je Pranjic imao. Al jbg Ziza je nepopularan a Pranjic popularan.montolivo18 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 16:49Pa ne može se baš Pranjić kriviti. Vjerovatno ima i neke njegove krivice, ali on je najmanje kriv. Nije on dovodio igrače i selektirao ekipu. Dovoljno je pogledati samo roster prije sezone. Bukvić, linijski golman,Jusić penzija,Osmanković nije odigrao utakmice godinu dana. Oba beka za čitavu sezonu, mislim da nisu uputili 5 centaršuteva kako treba. Osmić, zadnji vezni, došao je iz ekipe gdje je dosta vremena proveo na tribinama.Vošnjak nepoznanica,Delić isto.Maksimović loš. Igrači koji su došli, Pervan, Varešanović i Alić koji se vratio, nisu pokazali skoro pa ništa. Komazec, Husejinović i Vranješ su sigurno solidni igrači ali očekivati od njih da će oni sve sami uvijek završavati je ludost.I na kraju da napišem da je u igri vidjljiv bio napredak(Siroki,Borac,Tuzla City,Sarajevo privh pola sata)
Dosao je na zadnjih 10 utakmica i sa skoro svakim je igrao i doveo nas je do zadnje pozicije a bili smo van zone ispadanja kad je stigao. Mi nismo imali igrace za zadnje pozicije u ovoj ligi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Malo maštam, zbog malverzacija ssh se izbacuje iz lige, Sloboda ostaje u PL.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ako tako bude, onda bi Leotar trebao ostati

Mi smo zadnji na tabeli. Nekako logicno mi da predzadnji ostane ako ih izbace
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li kakvih šansi da neko ne dobije licencu nekim čudom? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Računam da oni ostaju preko doigravanja sa drugoplasiranim iz Lige RS...DamirT je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:17Ako tako bude, onda bi Leotar trebao ostati![]()
Mi smo zadnji na tabeli. Nekako logicno mi da predzadnji ostane ako ih izbace
Ma ja samo maštam oko ovoga. Bilo bi super, bilo bi super, bilo bi sjajno beskrajno...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Što je najgore, ukoliko se ispostavi tačnim ovo sve od 2017., moglo bi se desiti da Azmir dobije neku vrstu sankcije/kazne tj. zabrane upravljanjem ili da bude u fudbalu na neki način. Užas.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Evo jos jedno saopstenje, sada bivseg generalnog direktora. Opet svi krivi osim njega a mi u federalnoj.
I ovo malo ljudi sto je ostalo u klubu - NAPOLJE!!!

I ovo malo ljudi sto je ostalo u klubu - NAPOLJE!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ovog Eldara nabijem, ko da čitam matere mi moje Šećera u nekom elokventnijem obliku
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma de, ovo je BiH, malo plati i oslobode ga. Pa da precesljaju knjige od svih klubova, ne bi niko mogao voditi klubove u BiH. Kad imas para, mozes kod nas sve.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:04Što je najgore, ukoliko se ispostavi tačnim ovo sve od 2017., moglo bi se desiti da Azmir dobije neku vrstu sankcije/kazne tj. zabrane upravljanjem ili da bude u fudbalu na neki način. Užas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Et sta i ti seres sad. Covjek sve sto je rekao, 100% je tacno i svaka kritika je na mjestu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:08I ovog Eldara nabijem, ko da čitam matere mi moje Šećera u nekom elokventnijem obliku
Drugo sto covjek nije mogao sa ovim lopovlukom sam izaci na kraj.
Volim tebe, više od sebe
S Eldarom se slazem ovdje za UG i ovo u vezi Amera i Sabrina(posebno se ovo odnosi na ovu ku r vu koju niko nije spomenuo, a uyebala nas je s Amerom ko niko). A pojedince iz UG-a posebno nabijem na qrac zbog nekih incidenata u proteklu vrijeme, mada se UG vec uveliko raspadao tokom sezone.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Potpisujem.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:20Et sta i ti seres sad. Covjek sve sto je rekao, 100% je tacno i svaka kritika je na mjestu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:08I ovog Eldara nabijem, ko da čitam matere mi moje Šećera u nekom elokventnijem obliku
Drugo sto covjek nije mogao sa ovim lopovlukom sam izaci na kraj.
Ovo što je on napisao, svi mi ovdje sa foruma, isto bismo napisali da smo bili na njegovom mjestu u ovom periodu. On je jedan od nas...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.