Mozel mi neko objasnit sta je tacno Eldar poboljsko u omladinskom pogonu?Pioniri i Kadeti su igrali razvojnu ligu(sto znaci da je ukupan zbir bodova bio losiji od polovine lige)A juniori su oke imali sezonu al nista bolju od onih prije dolaska Eldara?antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:20Et sta i ti seres sad. Covjek sve sto je rekao, 100% je tacno i svaka kritika je na mjestu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:08I ovog Eldara nabijem, ko da čitam matere mi moje Šećera u nekom elokventnijem obliku
Drugo sto covjek nije mogao sa ovim lopovlukom sam izaci na kraj.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?
Kriv je i on! Svi su krivi, svi napolje, ne pokusavajte se oprati, u federalnoj smo!
Kriv je i on! Svi su krivi, svi napolje, ne pokusavajte se oprati, u federalnoj smo!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Upravo htjedoh ovo napisati, sve je ovo znao, gledao iz dana u dan, što je šutio do sad? Možda sam se malo pogrešno i grubo izrazio sa ovim "nabijem", ali i njegove je krivice ovdje koliko i ostalih.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:31A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ja znam da su se prije njega djeca uveliko odlucivala za TC u nabrojanim kategorijama, dok se to u zadnje vrijeme popravilo.TheRock075 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:27Mozel mi neko objasnit sta je tacno Eldar poboljsko u omladinskom pogonu?Pioniri i Kadeti su igrali razvojnu ligu(sto znaci da je ukupan zbir bodova bio losiji od polovine lige)A juniori su oke imali sezonu al nista bolju od onih prije dolaska Eldara?antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:20Et sta i ti seres sad. Covjek sve sto je rekao, 100% je tacno i svaka kritika je na mjestu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:08I ovog Eldara nabijem, ko da čitam matere mi moje Šećera u nekom elokventnijem obliku
Drugo sto covjek nije mogao sa ovim lopovlukom sam izaci na kraj.
A o clanarinama i svemu ostalom, ne bih ni komentarisao.
Ostalo sve sto je covjek izjavio je bukvalno bilo relano stanje u klubu. Pogotovo ovo za Amerovu i Sabrininu agenciju, te nabrojane iskusne igrace, koji su najveci krivci za ispadanje poslije uprave i agencije.
Jer su sebi uzimali za pravo da diriguju koje podoban za igrati, pa su zajedno sa takvim i pruzali partije na terenu kakve su pruzali. A svi ti iskusniji igraci su u zadnjim utakmicama bili najgori na terenu i kostali nas dobrih bodova.
Volim tebe, više od sebe
Nabijemo ih sve, nego sta! Niko nije kriv jel bagro raspala, vise me ovo nervira od samog ispadanja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:35Upravo htjedoh ovo napisati, sve je ovo znao, gledao iz dana u dan, što je šutio do sad? Možda sam se malo pogrešno i grubo izrazio sa ovim "nabijem", ali i njegove je krivice ovdje koliko i ostalih.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:31A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?
A za Pranjica zaboravih napisati, pa Vlado Jagodic je Slogu Doboj iz mrtvih digao a mi pravdamo Pranjica koji je prije njega preuzeo klub i u boljoj situaciji nego Sloga kad je Jagodic dosao. I mi ga branimo. Napolje iz kluba!
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
I mi navijaci smo sve znali i vidjeli, nije nam trebao niko iz kluba da to kaze i STA SMO PODUZELI DA TO SPRIJECIMO???Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:31A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?
Volim tebe, više od sebe
Potpis... Vjerujem da je činio sve što je mogao, ali nije on na mjestu Šećerka, da ima njegova ovlaštenja, jbg...antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40I mi navijaci smo sve znali i vidjeli, nije nam trebao niko iz kluba da to kaze i STA SMO PODUZELI DA TO SPRIJECIMO???Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:31A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jesul to i tebi ko i Pranjicu i Secerbegovicu navijaci kriviantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40I mi navijaci smo sve znali i vidjeli, nije nam trebao niko iz kluba da to kaze i STA SMO PODUZELI DA TO SPRIJECIMO???Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:31A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Jesu. Nabijem i tebe i Secerka i Pranjica.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:43Jesul to i tebi ko i Pranjicu i Secerbegovicu navijaci kriviantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40I mi navijaci smo sve znali i vidjeli, nije nam trebao niko iz kluba da to kaze i STA SMO PODUZELI DA TO SPRIJECIMO???Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:31A sta je on kao generalni direktor uradio da zaustavi to sto drugi grijese? Sto ranije nije podigao alarm kad je vidio da ne moze zaustaviti nepravilnosti koje nas vode u federalnu?
Kriv je i on! Svi su krivi, svi napolje, ne pokusavajte se oprati, u federalnoj smo!![]()
Eto imate priliku umjesto Bucija zauzet poziciju, pa radit bolje.
Volim tebe, više od sebe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svi su dali sve od sebe, svi su radili maksimalno, niko nije kriv, ali eto nekako smo ispali. i u klubu totalno rasulo
ja vjerujem da i jesu radili maksimalno, ali limiti njihovog znanja i jesu federalna liga
Eldar je ovdje sigurno najmanje kriv, jer nije mogao puno uticati. kriv je u dijelu sto je to gledao, tolerisao i sto nije ranije ili istupio u medije ili odstupio.
inace je prvi koji je prstom upro u nekog (Sabrina, Amer i Jaha) i to je posteno, a isto tako kada ponovo procitas ovu izjavu vidis da je indirektno prozvao i popljuvao i Secera. Jer ovo sto je on rekao, da se ne zna ko pije ko placa, da je sportski segment katastrofalan, da se igraci zale na uslove, da niko ni sa kim u klubu ne razgovara prakticno, da se informacije dijele preko medija i da uprava sve to zna i suti i podrzava...to je katastrofalno. znali smo da je rasulo, ali kad ovo citas ne mozes da vjerujes da je raspad do te mjere
ja vjerujem da je Eldaru od svih njih najvise krivo, i da najvise voli klub i hvala mu sto je otvoreno iznio obim javasluka, neznanja i nerada u Slobodi
ja vjerujem da i jesu radili maksimalno, ali limiti njihovog znanja i jesu federalna liga
Eldar je ovdje sigurno najmanje kriv, jer nije mogao puno uticati. kriv je u dijelu sto je to gledao, tolerisao i sto nije ranije ili istupio u medije ili odstupio.
inace je prvi koji je prstom upro u nekog (Sabrina, Amer i Jaha) i to je posteno, a isto tako kada ponovo procitas ovu izjavu vidis da je indirektno prozvao i popljuvao i Secera. Jer ovo sto je on rekao, da se ne zna ko pije ko placa, da je sportski segment katastrofalan, da se igraci zale na uslove, da niko ni sa kim u klubu ne razgovara prakticno, da se informacije dijele preko medija i da uprava sve to zna i suti i podrzava...to je katastrofalno. znali smo da je rasulo, ali kad ovo citas ne mozes da vjerujes da je raspad do te mjere
ja vjerujem da je Eldaru od svih njih najvise krivo, i da najvise voli klub i hvala mu sto je otvoreno iznio obim javasluka, neznanja i nerada u Slobodi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cestitke drug, svaka cast na vokabularuantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:48Jesu. Nabijem i tebe i Secerka i Pranjica.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:43Jesul to i tebi ko i Pranjicu i Secerbegovicu navijaci kriviantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40
I mi navijaci smo sve znali i vidjeli, nije nam trebao niko iz kluba da to kaze i STA SMO PODUZELI DA TO SPRIJECIMO???![]()
Eto imate priliku umjesto Bucija zauzet poziciju, pa radit bolje.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako je krenulo i mi cemo po forumu pocet ostavke podnosit
-
- Kontakt:
Ma iznerviras me brate. Cojk je prvi koji je iznio konkretne probleme i sto nas je kostalo ispadanja. Nesto ciljate na navijace, cojk ni jednom recenicom nije u negativnom kontekstu spomenuo navijace.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:00Cestitke drug, svaka cast na vokabularuantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:48Jesu. Nabijem i tebe i Secerka i Pranjica.
Eto imate priliku umjesto Bucija zauzet poziciju, pa radit bolje.![]()
A svi smo svjesni da ko pojedinac ne mozes nista posebno popravit. A da je ranije izasao u javnost, vjerovatno bi bio razapet jer unosi nepotrebni nemir u klub.
Volim tebe, više od sebe

Učinio sam sve što je do mene, postavljao zastave i pjesme za nabrijavanje, karao protivničke forumaše u mozak koliko sam mogao, kleo druge klubove u postovima, ali završilo je kako je završilo...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Pa nije on, ti si napisao za navijace da smo i mi krivi. Tebi, Seceru i Pranjicu izgleda jesmo. Zato nas nabijas na qurac.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:06Ma iznerviras me brate. Cojk je prvi koji je iznio konkretne probleme i sto nas je kostalo ispadanja. Nesto ciljate na navijace, cojk ni jednom recenicom nije u negativnom kontekstu spomenuo navijace.
A svi smo svjesni da ko pojedinac ne mozes nista posebno popravit. A da je ranije izasao u javnost, vjerovatno bi bio razapet jer unosi nepotrebni nemir u klub.

Ja ga ne bi razapeo da je ranije izasao, cak sta vise mozda bi se zatalasalo da ne ispadnemo u federalnu. Halo, ovdje problemi traju preko godinu dana, godinu i po po rijecima Secera, Eldar nije precizirao ali vidi se da su duzi period isti problemi tu. I nista nisu govorili ni popravili. Krivi su!
A tebi aferim sto na qurac nabijas navijace kojima je kriva cijela garnitura koja nas je dovela u federalnu i koji traze odgovornost a ne prenosenje krivice! Krivi su!
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Jesam u tom pogledu, da smo pustili da nas ove ublehe zavlače i na kraju izbace, a da smo sutili i nista nismo poduzeli. Protiv Zelje je trebalo da se cuje do Kladnja "uprava napolje" a od onoliko navijaca, ne znam da je nas 1000 podrzalo kada su poveli prozivanje.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:13Pa nije on, ti si napisao za navijace da smo i mi krivi. Tebi, Seceru i Pranjicu izgleda jesmo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:06Ma iznerviras me brate. Cojk je prvi koji je iznio konkretne probleme i sto nas je kostalo ispadanja. Nesto ciljate na navijace, cojk ni jednom recenicom nije u negativnom kontekstu spomenuo navijace.
Ja ga ne bi razapeo da je ranije izasao, cak sta vise mozda bi se zatalasalo da ne ispadnemo u federalnu. Halo, ovdje problemi traju preko godinu dana, godinu i po po rijecima Secera, Eldar nije precizirao ali vidi se da su duzi period isti problemi tu. I nista nisu govorili ni popravili. Krivi su!
A tebi aferim sto na qurac nabijas navijace kojima je kriva cijela garnitura koja nas je dovela u federalnu i koji traze odgovornost a ne prenosenje krivice! Krivi su!
I sa tog aspekta krivi, a ne za ono na terenu i za ispadanje.
Da se razumijemo, za mene su isti ljudi krivci kao i za tebe sto su a i za sve ostale. Ne pravdam nikog.
Vec et jedini, po meni, normalan lik koji je bio u klubu, je popljuvan.
Volim tebe, više od sebe
Generalni direktor si Slobode a ispali smo, preuzmi odgovornost! Je.bo taj mentalitet da neko jer voli klub i ciste su mu namjere ko suza ne moze biti kriv za lose uradjen posao. Krivi su svi, kriv je i on!antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:21Jesam u tom pogledu, da smo pustili da nas ove ublehe zavlače i na kraju izbace, a da smo sutili i nista nismo poduzeli. Protiv Zelje je trebalo da se cuje do Kladnja "uprava napolje" a od onoliko navijaca, ne znam da je nas 1000 podrzalo kada su poveli prozivanje.
Da se razumijemo, za mene su isti ljudi krivci kao i za tebe sto su a i za sve ostale. Ne pravdam nikog.
A cinjenica da stitimo drugove i poznanike u Slobodi kad nesto lose urade, samo zato jer su nam drugovi i poznanici je dovoljan dokaz da zasluzujemo ovakav klub.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Da me ne etiketiras kao nekog njegovog, odmah cu ti reci da Buci i ja nikakvu povezanost nemamo, osim sto ga znam da tribine. Al sam cuo od ljudi koji su na neki način vezani za klub, da je jedna od rijetkih koji se borio da ne dodje do ovog do cega je doslo.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:27Generalni direktor si Slobode a ispali smo, preuzmi odgovornost! Je.bo taj mentalitet da neko jer voli klub i ciste su mu namjere ko suza ne moze biti kriv za lose uradjen posao. Krivi su svi, kriv je i on!antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:21Jesam u tom pogledu, da smo pustili da nas ove ublehe zavlače i na kraju izbace, a da smo sutili i nista nismo poduzeli. Protiv Zelje je trebalo da se cuje do Kladnja "uprava napolje" a od onoliko navijaca, ne znam da je nas 1000 podrzalo kada su poveli prozivanje.
A cinjenica da stitimo drugove i poznanike u Slobodi kad nesto lose urade, samo zato jer su nam drugovi i poznanici je dovoljan dokaz da zasluzujemo ovakav klub.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.