Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 00:27

ma dazba pisete sastave sad 8-) ...Juventus ima samo jedan cilj do kraja sezone...ostalo po zavrsetku sezone...

Prosle sezone smo pisali i nadali se..pa dobili skoro nista...sada zelim samo LP da izborimo a mercato ostavljam za ljeto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 03 mar 2011, 00:29

juventus 0244 je napisao/la:
Huska je napisao/la:kada izbacite iz glave( od Angellia do vas navijaca) svoje fiks ideje o nekim stvarima i pocnete konacno gledati na stvari na jedan normalan nacin, onda i mozete pricati o projektu nekom, a do tada dzaba vam i 500 mil svake sezone kada zivite u nekom svom svijetu, gdje su za sve drugi krivi..
A koje to sad pisao ovdje o tome da je neko drugi kriv :?: Ili to ponovo želiš da pokreneš rasprave na ovom topic-u, pa ja mislim da je dosta više, nemojte bezveze izazivati i onda će ovdje početi rasprava koja će se odvući na 3-4 stranice, a zbog ničega. Svako ima svoje misljenje koje kriv i nema potrebe za ubjedjivanjem, ova tema je "prožvakana" mnogo puta do sad ovdje, zato te molim da ne započinješ.
ja sam prvi koji ne zeli pricati o toje temi, ali vi ako hocete da pravite tim morate da krenete upravo od nje, tj. da je ostavite skroz po strani koliko god to vama smetalo, jer stalno osvrtanje na to vam samo odmaze...barem sam ja tako pimjetio, ali Angelliu je vise stalo da vrati te dvije izgubljene titule nego da osvaja nove...svaka mu cast na tome, ali brate moj pusti proslost gledaj u buducnost...

iskreno meni je svedno za vas i dabogda na 100 godina ispali u seri B, to navijacki onako sto bi vam ja htio :D jbg sta cu takav sam :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 mar 2011, 00:32

@magica

Golman nije prioritet jer nema previse para,sa Storariem bi se mogla odradit jedna sezona ako se odluce da prodaju Gigia (sumnjam al eto )...Bonucci - Chiellini,ne znam sta bi ti reko.Na papiru to izgleda jako dobro,u praksi jos uvijek ne.Al Chiellinia ne bih prodavo ni u snu...Jedan veznjak,ako ne Aquilani mozda Asamoah iz Udina,on je dobar ili ovaj Kucka iz Genoe (od kako je doso razvaljuje,brzo ce on u veci klub)...

Za Krasketa ne znam,ti/vi ga vise pratite,ja sto sam gledo mislim da bi uz malo discipline (ako je to moguce) mogo odigrat i u ovom mom sistemu...Honda ili Pastore,sasvim svjedno koji,ako jedan iskljucuje drugog onda opet fali igrac...

Trebat ce dosta pameti prije svega da se sastavi top ekipa...

@sarajlija

tesko,jako tesko...da su barem uzeli jednu od zadnje dvije utakmice bilo bi puno lakse,ovako ce bit prjebeno...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 mar 2011, 00:32

@juventus0244

1985/87 Napoli Direttore sportivo Scudetto Vincitore Trentaduesimi Coppa UEFA --
1987/88 Roma Direttore Sportivo 3° in A Ottavi mai qualificata --
1996/04 Udinese Direttore Generale 3° in A Semifinali Ottavi Coppa UEFA Vincitore Intertoto 2000
2004/2009 Napoli Direttore Generale 8° in A Quarti 1º turno Coppa UEFA Vincitore Serie C1 2006
Palmarès
Competizioni nazionali

* Campionato italiano: 1

Napoli: 1986-87

* Coppa Italia: 1

Napoli: 1986-87

* Campionato italiano di Serie C: 1

Napoli: 2005-06

Competizioni internazionali

* Coppa Intertoto: 1

Udinese:2000

CV PPma kao direttore sportiva/generale-a u Serie A.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 00:42

slika

Juventus ce protiv milana igrati u ovim dresovima,u cast 150 godina ujedinjenja Italije...kako i prilici najslavnijem italijanskom klubu

La Fidanzata d'Italia 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 mar 2011, 00:52

sarajlija89 je napisao/la:slika

Juventus ce protiv milana igrati u ovim dresovima,u cast 150 godina ujedinjenja Italije...kako i prilici najslavnijem italijanskom klubu

La Fidanzata d'Italia 8-) 8-)
Mora se talijanska zastava nakacit na dres, pa to ti je... :lol: :lol: :lol:
Kad ne moze lo scudetto, ajmo sa godisnjicama. :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 00:54

joj magicnog...cega se on sjeti :lol: :mrgreen:

talijanska zastava je kod nas navika :mrgreen: a uskoro nova zlatna i srebrena zvijezdica :lol: :P

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 mar 2011, 01:01

sarajlija89 je napisao/la:joj magicnog...cega se on sjeti :lol: :mrgreen:

talijanska zastava je kod nas navika :mrgreen: a uskoro nova zlatna i srebrena zvijezdica :lol: :P
Trebace vam decenija za takav podvig, posto kup osvajate 1om u 20 godina, a 3 scudetta vam fale. :lol:
Medjutim kakve tendencije postoje od "Farsopolija" na ovamo, 1 decenija je kratak period. :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 01:05

Necu ti odgovorit na ovo :lol: ...samo cekam sljedecu titulu pa da vidis :P :P

ajd na temu sportsko znanje..da malo obogatimo "ponudu" :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 mar 2011, 01:10

sarajlija89 je napisao/la:Necu ti odgovorit na ovo :lol: ...samo cekam sljedecu titulu pa da vidis :P :P

ajd na temu sportsko znanje..da malo obogatimo "ponudu" :lol:
Ako presuda za CP ostane, a Juve nakaci zvezdicu nakon sledece titule, potencijalna kazna je visemilionska. :twisted:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 mar 2011, 11:26

Bio sam jedan dan i dosta toga se napisalo, neke sam pročitao, neke nisam :D

Uglavnom lijepo je vidjeti što se neki toliko zanimaju za Juve iako nisu njegovi navijači, neki što mu žele dobro, a neki iz zavisti i ljubomore :D

Moje mišljenje je da o sastavima treba pričati kad se objani da će se uložiti lova, jer da ne bude TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 mar 2011, 17:36

stating the obvious!! :roll:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 18:42

Bonucci na klupu..chiellini i barzagli stoperi,a traore lijevo....tako ce vjerovatno biti protiv milana.

Igraci su opet maximalno motivisani prema izjavama,svjesni koliko ova tekma znaci.....sve osim pobjede ne odgovara juventusu,pa cak ni remi....

Forza Juventus, il sogno vien con noi
Forza Juventus, vincerai per noi
Ed insieme tutti in coro a gridare nello stadio
Juve, Juve, Juventus, vinci per noi
Juve, vinci per noi

[youtube][/youtube]

Evo jedna pobjeda za titulu u sezoni 85-86...gol Laudrupa 8-) 8-)

Na Viareggio kupu 1/4 finale sa atalantom...gubimo 1-3...10-tak min do kraja :cry:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 mar 2011, 20:16

Mnogo su realnije ove varijante, moj Sarajlija:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 mar 2011, 20:45

Kako se raspadate. Šeik Menosur i Mourinho vam zajedno ne bi uspjeli moći pomoći, a taj neki Del Neri. Bolji treneri Zrinjskog i Veleža od njega. Al hajde valjda se može još par godina živjeti od stare slave, a onda u propast.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 mar 2011, 20:56

Chelsea_CBH je napisao/la:Kako se raspadate. Šeik Menosur i Mourinho vam zajedno ne bi uspjeli moći pomoći, a taj neki Del Neri. Bolji treneri Zrinjskog i Veleža od njega. Al hajde valjda se može još par godina živjeti od stare slave, a onda u propast.
Nemoj se samo mnogo sikirati obolit ćeš mlad ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 mar 2011, 21:01

Vrati ce se Walter"Lippi" 8-) 8-)

Ajde Milanezi adio....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 mar 2011, 21:04

Chelsea_CBH je napisao/la:Kako se raspadate. Šeik Menosur i Mourinho vam zajedno ne bi uspjeli moći pomoći, a taj neki Del Neri. Bolji treneri Zrinjskog i Veleža od njega. Al hajde valjda se može još par godina živjeti od stare slave, a onda u propast.
mi zivimo od stare slave a od cega vi zivite?? od opranih para i kompleksa zvanog Man U and Mr.Ferguson, hajd zdravo, ups Terry se okliznu jadna majko, hajd jos 200 miliona :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2011, 00:08

@Magica

Ti kao veliki navijac milana 8-) ocekujes pobjedu, znam :lol: ...al ne slazem se da su te varijante realnije toliko :P Jbg...mi te derbije igramo sa vecom zeljom i uvijek smo u prednosti po tome pitanju,u odnosu intera i milana...to je rezultat farsopolija a nazalost posljednjih sezona to su nam i najvece pobjede tokom sezone,jer nas nema u evropi...

Nakon svega, tesko je sa sigurnoscu reci da cemo dobiti milan,u krizi smo..al slago bi kad bi reko da se bojim i da ne ocekujem pobjedu...al vidjecemo...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Veliki roberto baggio...kako je samo velik bio

slika slika

Magicni,jel se sjecas Mollera u Juventusu....sto ode on,nije valjda los bio hehe :P :P

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.