RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vfc1922
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vfc1922 » 03 mar 2011, 11:06

Pa kad ovo pročitam,tekst sina našeg dragog Roka, pa da ne otiđem u Banoviće iako znam da su več upalili one njihove šmajsere i kupili sve što se može kupiti,od sudija do čistača snijega i čistačica u savezu, ubio bi se.Još će sada i ovi **** ići RA, što su štrajkali i bojkotovali,i bit će dobro.

idemo Rođeni prkosni i ponosni,ko ga hebe,neće vazda ovako biti.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 03 mar 2011, 11:08

ovo što su mi iznad stavili ove zvjezdice to je pisalo pe.de.ri! nek se samo zna :lol:

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 03 mar 2011, 11:27

Adnel je napisao/la:Bola kako ne kontas covjece kaze ti bice obavjestena Policija jer svaki put kad se ide na gostovanje navijacka skupina mora obavjestit policiju Kontas ti Hodza posto ti ne znas te procedure stacu ti ja .
Hvala sto si me prosvijetlio....da ne bi tebe ne bih ni znao....ccc. Cudi me kako se ne borite za Evropu kad ste tako pametni, a ne za opstanak kao mi!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 mar 2011, 11:37

ne znam samo zašto zakuhavaš, mani se RA -momci su istrajali u svome, kapa im do poda!!!
koncentrišimo se na borbu koja nam prestoji
apropo banovići, mislim i vjerujem da možemo do boda !!!

@sreto znao sam ja od smaog starta i ko si i što si! :)
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 mar 2011, 11:43

Hodza_manLju je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Bola kako ne kontas covjece kaze ti bice obavjestena Policija jer svaki put kad se ide na gostovanje navijacka skupina mora obavjestit policiju Kontas ti Hodza posto ti ne znas te procedure stacu ti ja .
Hvala sto si me prosvijetlio....da ne bi tebe ne bih ni znao....ccc. Cudi me kako se ne borite za Evropu kad ste tako pametni, a ne za opstanak kao mi!!
aj aj ne lijepi se bezze, pići dalje,
vidimo se u subotu!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 03 mar 2011, 14:44

vfc1922 je napisao/la:Pa kad ovo pročitam,tekst sina našeg dragog Roka, pa da ne otiđem u Banoviće iako znam da su več upalili one njihove šmajsere i kupili sve što se može kupiti,od sudija do čistača snijega i čistačica u savezu, ubio bi se.Još će sada i ovi **** ići RA, što su štrajkali i bojkotovali,i bit će dobro.

**** ? Mi bar drzimo do svoje rijeci i dodjemo i navijamo, a sta ti radis drkosu obicni ?
Nemoj da seres da ne bi kasnije jeo **** !

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 03 mar 2011, 14:53

Red je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Pa kad ovo pročitam,tekst sina našeg dragog Roka, pa da ne otiđem u Banoviće iako znam da su več upalili one njihove šmajsere i kupili sve što se može kupiti,od sudija do čistača snijega i čistačica u savezu, ubio bi se.Još će sada i ovi **** ići RA, što su štrajkali i bojkotovali,i bit će dobro.

**** ? Mi bar drzimo do svoje rijeci i dodjemo i navijamo, a sta ti radis drkosu obicni ?
Nemoj da seres da ne bi kasnije jeo **** !
Ja bi za tebe umro, a ti jedva čekaš da me pokakiš ovako.e tu je razlika između mene i tebe.ali hvala. nekad se možda i naučiš zahebavati

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 mar 2011, 16:19

Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.
Samo jedan klub Velež Mostar

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 03 mar 2011, 20:29

Adnel je napisao/la:Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.
To je sve sto si ponio sa sobom iz svoje kuce? Ne sikiraj se ti za mene....mozda smo komsije....Zalik,ako znas gdje je to? Vi mozete pisati sta hocete,ali meni je Velez drag klub...a vi znate zbog cega ne volite Buducnost. Shvatite da nemate sposobne ljude u upravi kluba i da cete tesko ostati u ligi. Igracki kadar je najmanje bitan u cijeloj ovoj prici!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 mar 2011, 20:44

Adnel je napisao/la:Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.
To je sve sto si ponio sa sobom iz svoje kuce? Ne sikiraj se ti za mene....mozda smo komsije....Zalik,ako znas gdje je to? Vi mozete pisati sta hocete,ali meni je Velez drag klub...a vi znate zbog cega ne volite Buducnost. Shvatite da nemate sposobne ljude u upravi kluba i da cete tesko ostati u ligi. Igracki kadar je najmanje bitan u cijeloj ovoj prici!!!
Cuj nemamo sposobne ljude. Nermin Niksic buduci premijer vlade FBiH, nam podpredsjednik kluba. Nije predsjednik samo zato sto bi mu se ta pozicija po zakonu Federacije kosila sa pozicijom premijera. ;) Nebi se RA vratio na tribinu da uprava nije sposobna :twisted: I odgovor na ono prvobitno pitanje koje si postavio je da ce u subotu Banovici biti obojeni u crveno ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2011, 20:46

A uz to moj Hodza Manlju ako ti je Velez toliko drag, fino sal na rame i s rajom na gostovanje da se Banovici oboje u crveno.

Ha ja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 mar 2011, 23:01

puno sreće veležu u banovičima od TM

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 04 mar 2011, 01:02

Obavezno u Banovice da se slikamo sa Melisom : )

za Gospodina Dragana Markovina, svaka cast legendo!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 mar 2011, 04:43

Moze li se ikako organizovati da se Melisa slika da Velezovim salom ili tako nesto ..Ponesite kisobrane i kape da vam glOOva ne kisne .. ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 04 mar 2011, 11:06

MostaracVelezovac je napisao/la:A uz to moj Hodza Manlju ako ti je Velez toliko drag, fino sal na rame i s rajom na gostovanje da se Banovici oboje u crveno.

Ha ja.
Dole sam rodjen i zbog toga samo navijam za Buducnost,emotivno smo vezani...hahhaha. U svakom slucaju sretno u Banovicima. Povrede neka obidju igrace,nek se navijaci lijepo zabave i nek bolji pobijedi...ma Melisa je glavni lik u drzavi. U proslom kolu u Zvorniku trans...Kisla mi je gl00va,valja to ljudi dozivjet;)

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 04 mar 2011, 11:44

Evo me u Banovicima! Lijepa mjesta Boze dragi! Sjedio sam sa jednim starijim covjekom i on mi tvrdi da je za svoga vakta vidio sunce!!! Ne vjerujem ali ko ce sa starijim covjekom raspravljati!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 04 mar 2011, 12:38

timovi poput buducnosti,travnika..i jos pojedinih koce bh fudbla :!: sretno velezu daBogda bilo 0 5 :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 mar 2011, 12:45

SRETO je napisao/la:Evo me u Banovicima! Lijepa mjesta Boze dragi! Sjedio sam sa jednim starijim covjekom i on mi tvrdi da je za svoga vakta vidio sunce!!! Ne vjerujem ali ko ce sa starijim covjekom raspravljati!
kazem ja tebi :) aj dodji na kafu kod mene
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 mar 2011, 12:50

drH je napisao/la:
Cuj nemamo sposobne ljude. Nermin Niksic buduci premijer vlade FBiH, nam podpredsjednik kluba. Nije predsjednik samo zato sto bi mu se ta pozicija po zakonu Federacije kosila sa pozicijom premijera. ;) Nebi se RA vratio na tribinu da uprava nije sposobna :twisted: I odgovor na ono prvobitno pitanje koje si postavio je da ce u subotu Banovici biti obojeni u crveno ;)
neka budu samo da bude sto bolja atmosfera ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 04 mar 2011, 12:53

Sreto sto mene nisi pitao i ja bi s tobom otisao ranije prije na dan :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.