RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pa kad ovo pročitam,tekst sina našeg dragog Roka, pa da ne otiđem u Banoviće iako znam da su več upalili one njihove šmajsere i kupili sve što se može kupiti,od sudija do čistača snijega i čistačica u savezu, ubio bi se.Još će sada i ovi **** ići RA, što su štrajkali i bojkotovali,i bit će dobro.
idemo Rođeni prkosni i ponosni,ko ga hebe,neće vazda ovako biti.
ovo što su mi iznad stavili ove zvjezdice to je pisalo pe.de.ri! nek se samo zna 

-
- Kontakt:
Hvala sto si me prosvijetlio....da ne bi tebe ne bih ni znao....ccc. Cudi me kako se ne borite za Evropu kad ste tako pametni, a ne za opstanak kao mi!!Adnel je napisao/la:Bola kako ne kontas covjece kaze ti bice obavjestena Policija jer svaki put kad se ide na gostovanje navijacka skupina mora obavjestit policiju Kontas ti Hodza posto ti ne znas te procedure stacu ti ja .
ne znam samo zašto zakuhavaš, mani se RA -momci su istrajali u svome, kapa im do poda!!!
koncentrišimo se na borbu koja nam prestoji
apropo banovići, mislim i vjerujem da možemo do boda !!!
@sreto znao sam ja od smaog starta i ko si i što si!
koncentrišimo se na borbu koja nam prestoji
apropo banovići, mislim i vjerujem da možemo do boda !!!
@sreto znao sam ja od smaog starta i ko si i što si!

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
aj aj ne lijepi se bezze, pići dalje,Hodza_manLju je napisao/la:Hvala sto si me prosvijetlio....da ne bi tebe ne bih ni znao....ccc. Cudi me kako se ne borite za Evropu kad ste tako pametni, a ne za opstanak kao mi!!Adnel je napisao/la:Bola kako ne kontas covjece kaze ti bice obavjestena Policija jer svaki put kad se ide na gostovanje navijacka skupina mora obavjestit policiju Kontas ti Hodza posto ti ne znas te procedure stacu ti ja .
vidimo se u subotu!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
**** ? Mi bar drzimo do svoje rijeci i dodjemo i navijamo, a sta ti radis drkosu obicni ?vfc1922 je napisao/la:Pa kad ovo pročitam,tekst sina našeg dragog Roka, pa da ne otiđem u Banoviće iako znam da su več upalili one njihove šmajsere i kupili sve što se može kupiti,od sudija do čistača snijega i čistačica u savezu, ubio bi se.Još će sada i ovi **** ići RA, što su štrajkali i bojkotovali,i bit će dobro.
Nemoj da seres da ne bi kasnije jeo **** !
Ja bi za tebe umro, a ti jedva čekaš da me pokakiš ovako.e tu je razlika između mene i tebe.ali hvala. nekad se možda i naučiš zahebavatiRed je napisao/la:**** ? Mi bar drzimo do svoje rijeci i dodjemo i navijamo, a sta ti radis drkosu obicni ?vfc1922 je napisao/la:Pa kad ovo pročitam,tekst sina našeg dragog Roka, pa da ne otiđem u Banoviće iako znam da su več upalili one njihove šmajsere i kupili sve što se može kupiti,od sudija do čistača snijega i čistačica u savezu, ubio bi se.Još će sada i ovi **** ići RA, što su štrajkali i bojkotovali,i bit će dobro.
Nemoj da seres da ne bi kasnije jeo **** !
Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
To je sve sto si ponio sa sobom iz svoje kuce? Ne sikiraj se ti za mene....mozda smo komsije....Zalik,ako znas gdje je to? Vi mozete pisati sta hocete,ali meni je Velez drag klub...a vi znate zbog cega ne volite Buducnost. Shvatite da nemate sposobne ljude u upravi kluba i da cete tesko ostati u ligi. Igracki kadar je najmanje bitan u cijeloj ovoj prici!!!Adnel je napisao/la:Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.
Cuj nemamo sposobne ljude. Nermin Niksic buduci premijer vlade FBiH, nam podpredsjednik kluba. Nije predsjednik samo zato sto bi mu se ta pozicija po zakonu Federacije kosila sa pozicijom premijera.Hodza_manLju je napisao/la:To je sve sto si ponio sa sobom iz svoje kuce? Ne sikiraj se ti za mene....mozda smo komsije....Zalik,ako znas gdje je to? Vi mozete pisati sta hocete,ali meni je Velez drag klub...a vi znate zbog cega ne volite Buducnost. Shvatite da nemate sposobne ljude u upravi kluba i da cete tesko ostati u ligi. Igracki kadar je najmanje bitan u cijeloj ovoj prici!!!Adnel je napisao/la:Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.

-
- Kontakt:
A uz to moj Hodza Manlju ako ti je Velez toliko drag, fino sal na rame i s rajom na gostovanje da se Banovici oboje u crveno.
Ha ja.
Ha ja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
puno sreće veležu u banovičima od TM
Obavezno u Banovice da se slikamo sa Melisom : )
za Gospodina Dragana Markovina, svaka cast legendo!
za Gospodina Dragana Markovina, svaka cast legendo!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Moze li se ikako organizovati da se Melisa slika da Velezovim salom ili tako nesto ..Ponesite kisobrane i kape da vam glOOva ne kisne .. 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Dole sam rodjen i zbog toga samo navijam za Buducnost,emotivno smo vezani...hahhaha. U svakom slucaju sretno u Banovicima. Povrede neka obidju igrace,nek se navijaci lijepo zabave i nek bolji pobijedi...ma Melisa je glavni lik u drzavi. U proslom kolu u Zvorniku trans...Kisla mi je gl00va,valja to ljudi dozivjet;)MostaracVelezovac je napisao/la:A uz to moj Hodza Manlju ako ti je Velez toliko drag, fino sal na rame i s rajom na gostovanje da se Banovici oboje u crveno.
Ha ja.
Evo me u Banovicima! Lijepa mjesta Boze dragi! Sjedio sam sa jednim starijim covjekom i on mi tvrdi da je za svoga vakta vidio sunce!!! Ne vjerujem ali ko ce sa starijim covjekom raspravljati!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
timovi poput buducnosti,travnika..i jos pojedinih koce bh fudbla
sretno velezu daBogda bilo 0 5 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- neutralan__
- Kontakt:
kazem ja tebiSRETO je napisao/la:Evo me u Banovicima! Lijepa mjesta Boze dragi! Sjedio sam sa jednim starijim covjekom i on mi tvrdi da je za svoga vakta vidio sunce!!! Ne vjerujem ali ko ce sa starijim covjekom raspravljati!

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
neka budu samo da bude sto bolja atmosferadrH je napisao/la:Cuj nemamo sposobne ljude. Nermin Niksic buduci premijer vlade FBiH, nam podpredsjednik kluba. Nije predsjednik samo zato sto bi mu se ta pozicija po zakonu Federacije kosila sa pozicijom premijera.Hodza_manLju je napisao/la:To je sve sto si ponio sa sobom iz svoje kuce? Ne sikiraj se ti za mene....mozda smo komsije....Zalik,ako znas gdje je to? Vi mozete pisati sta hocete,ali meni je Velez drag klub...a vi znate zbog cega ne volite Buducnost. Shvatite da nemate sposobne ljude u upravi kluba i da cete tesko ostati u ligi. Igracki kadar je najmanje bitan u cijeloj ovoj prici!!!Adnel je napisao/la:Ma stace seljak dok smo mi prosli sve gradove na gostovanjima on nije izasao iz BANOVICA,i ovde dodje gluposti pise zahuktava beze situaciju.Nebi se RA vratio na tribinu da uprava nije sposobna
I odgovor na ono prvobitno pitanje koje si postavio je da ce u subotu Banovici biti obojeni u crveno

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Sreto sto mene nisi pitao i ja bi s tobom otisao ranije prije na dan
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.