FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bolje onda da tebe stave. Makar bi bilo zastavica na utakmicama

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
simonknows je napisao/la: ↑02 jun 2023, 20:41E gdje mi ode hiljaditi post![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Imali bi najbolje zastave u ligi

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma to definitivno.
Vidim ovdje ga neki predstavljaju kao da je svetac, kao da Slobodu od jucer prate.
Al eto opet nemam nista protiv njegovog dolaska, ako ce radit transparentno i bez nekih sumnjivih radnji. I naravno da ostavi politiku i političke interese po strani, da ne mijesa Slobodu u to.
Ovo su moje zelje, ne zahtjevi, da me ne bi sa drugih tema, nama dobro poznatih, prozivali kako postavljam neke uslove Azmiru.
Ako ce Slobodi bit bolje, manje bitno je sta ja mislim za Azmira il neko od navijaca.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Treba izbusiti sve lopte ako dodje Sića 

Bas tako. Ovi ostali predsjednici su se qurcili sa nasim parama, a konstantno smo bili u borbi za ostanakantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 20:50Ma to definitivno.
Vidim ovdje ga neki predstavljaju kao da je svetac, kao da Slobodu od jucer prate.
Al eto opet nemam nista protiv njegovog dolaska, ako ce radit transparentno i bez nekih sumnjivih radnji. I naravno da ostavi politiku i političke interese po strani, da ne mijesa Slobodu u to.
Ovo su moje zelje, ne zahtjevi, da me ne bi sa drugih tema, nama dobro poznatih, prozivali kako postavljam neke uslove Azmiru.
Ako ce Slobodi bit bolje, manje bitno je sta ja mislim za Azmira il neko od navijaca.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On ako dodje, mozemo se pomirit da cemo biti novo Jedinstvo. Necemo viditi vise Premijer ligu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vidjecemo da li su toliko hrabri da to urade.
Nisam ni za jednog iz bivse uprave pa ni Ninu.
Imao je eto 4 godine odveo nas je tu gdje jesmo sa Secerom.
Kao sto rece Perica Ivetic ufatili se posla ljudi koji nikada u tome nisu bili. Ako se rade promjene mijenjaj sve od temelja, niko nije zasluzio da ostane, svi snose krivicu pa da je bar i 1%.
-
- Kontakt:
Kakav Sica sve su prilike da se slavi u Hezzovoj zgradi u restoranu 
Sloboda je moja nacija
To i ja kontam. Nije ni Azmir glup, pa da ide na sastanke sa Fukarama onako, vec da vidi ima li njihovu podrsku.Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:04Kakav Sica sve su prilike da se slavi u Hezzovoj zgradi u restoranu![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ivetica treba za sportskog direktora. Momak je od sporta, voli klub voli grad navijsce, koji i njega postuju. Msm da ima postovanje i kolega i znanje te bi sigurno mogao napraviti dobre stvari
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Kada se pogleda ko vlada klubom čitavo vrijeme,kakve neznalice, poltroni,ulizice,ljudi bez obraza,stida i karaktera,kako glasaju protiv svih odluka koje idu u korist Slobode,dobar je Azmir bio,jer mogu misliti šta su mu radili i kakve je opstrukcije imao.
Bolji je Azmir ovakav kakav je od svih njih!
Zgadili su mi stadion Tušanj,Slobodu,najradije ne bih više nikad nogom kročio…
Bolji je Azmir ovakav kakav je od svih njih!
Zgadili su mi stadion Tušanj,Slobodu,najradije ne bih više nikad nogom kročio…
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj Ivetica za sportskog direktora ne mogu da vjerujem šta se ovdje prica svašta.
Kada završi karijeru zbog svega jedini koji je zaslužio da bude sportski direktor ili nešto treće je Said.
Kada završi karijeru zbog svega jedini koji je zaslužio da bude sportski direktor ili nešto treće je Said.
Sloboda je moja nacija
uz neki cikago biftek odlezani da im uvalimo ventilatoreSunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:04Kakav Sica sve su prilike da se slavi u Hezzovoj zgradi u restoranu![]()

Za sportskog direktora treba Amera Osmangica odlican posao je odradio.
Sto da ne i Said. Bitno je da je neko ko se razumije u nogomet, koga kolege znaju inpostuju, a ko ima.i postovanje navijaca. Ja sam to prvenstveno napisao jer covjek je postovan i gospodin i prica uvijek pozitivno o Slobodi, a mislim da se kroz te intervjue i stidljivo nudi.Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:22Joj Ivetica za sportskog direktora ne mogu da vjerujem šta se ovdje prica svašta.
Pa od eldara i slicnih njemu sigurno je sposobniji i prepoznatljiviji.
Ranije sam.rekao samo pratiti trend zrinjskog i sirokog. Struka pod jedan, a jaranstvo i simpatije na stranu
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.