Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja ne znam odakle je ta ljiga uopće Santosu menadžer. Tačnije, njegov otac drži tu BSA.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 16:40Nista od santosa stefanel se zainatio da ga proda negdje kako bi sebi digo rejting, da je bilo ko drugi mogli bi ste pricat sa njim ali stefanel je posebna prica
Lik veze nema s klubom..zastupa igraca kojeg si doveo. Šta tu ima loše?StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:10Ja ne znam odakle je ta ljiga uopće Santosu menadžer. Tačnije, njegov otac drži tu BSA.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 16:40Nista od santosa stefanel se zainatio da ga proda negdje kako bi sebi digo rejting, da je bilo ko drugi mogli bi ste pricat sa njim ali stefanel je posebna prica
Sjećam se kad je Sarajevu završavao Kramara i onog Simeunovića.
Što dalje takvim likovima od kluba.
jarane jel ti shvatas da to nije livada nego dva fudbalska terena i ovo je minimalna cifra koju moramo placati, shvacas li ti da se treba voditi dnevna briga za oba terenajointunija je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:5025.000 KM mjesečno za oba terena.
S tim da imaš skoro 3 mjeseca zimske pauze i mjesec ljetne.
Znači 100.000 KM u vjetar.
Ko je to potpisao,dabogda mu se ruka osušila.
E čuj Stefanel, ko onaj iz "Lud,zbunjen,normalan" što se plašio kokošiStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:10Ja ne znam odakle je ta ljiga uopće Santosu menadžer. Tačnije, njegov otac drži tu BSA.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 16:40Nista od santosa stefanel se zainatio da ga proda negdje kako bi sebi digo rejting, da je bilo ko drugi mogli bi ste pricat sa njim ali stefanel je posebna prica
Sjećam se kad je Sarajevu završavao Kramara i onog Simeunovića.
Što dalje takvim likovima od kluba.
Kakva bolan briga,snijeg ti stoji na terenu 3 mjeseca,što je bolje nego mraz,kakve ba flekeRobust je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:28jarane jel ti shvatas da to nije livada nego dva fudbalska terena i ovo je minimalna cifra koju moramo placati, shvacas li ti da se treba voditi dnevna briga za oba terenajointunija je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:5025.000 KM mjesečno za oba terena.
S tim da imaš skoro 3 mjeseca zimske pauze i mjesec ljetne.
Znači 100.000 KM u vjetar.
Ko je to potpisao,dabogda mu se ruka osušila.ljudi fakat nekad kontaju da je to de ahmo pusti prskalice nek trava raste
![]()
cuj tri mjeseca pauze pa preko zime najveca briga treba terenu zato smo i dobili one fleke po terenu jer zbog neplaćanja nije vrsena koliko treba posipanje zastitinih sredstava protiv gljivica i gnojiva za rast trave
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Hrammm1921 i 47 gostiju.