Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne pjevaju oni to jer ne vole aliju nego jer mrze nas kao narod, cuj to nek pjevaju, yebem ti dan 

Ma pusti debila
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Auuu kakav debil u pm. Čuj ne volim ga ni ja
Pa tačno ga je bolje od pločice otresti, nego svakakvog futavca unijeti u matičnu knjigu rođenih.

Pa tačno ga je bolje od pločice otresti, nego svakakvog futavca unijeti u matičnu knjigu rođenih.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ma provocira pa se smije na reakcije
Vi tog lika stvarno čitate 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jednostavno gen zatrovan mrznjom.
- bavariapivo
- Kontakt:
The Mummy
- Marsal
- Kontakt:
Ali fakat ne razumijem, zar ljudima fakat treba hodža petkom da im kaže da ne valja krast, valjat lažne diplome i slično. Još to ovdje predstavlja kao nešto mind blowing.
Mislim ako to nisi znao do danas bolje da si preslušao Unforgiven i Master of Puppets.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- akisarajevo92
- Kontakt:
na instagramu kao Georgina, bez sminke kao Tuco Salamanca

Don't believe the hype.
Kao sto ljudi znaju da ne valja piti alkohol, pa ljudi opet piju, tako da ih se uvijek moze pokusati osvjestiti da ne treba piti. Sve to spada u istu kategoriju.Marsal je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:40Ali fakat ne razumijem, zar ljudima fakat treba hodža petkom da im kaže da ne valja krast, valjat lažne diplome i slično. Još to ovdje predstavlja kao nešto mind blowing.
Mislim ako to nisi znao do danas bolje da si preslušao Unforgiven i Master of Puppets.
Kao sad I neko ko pusi, pise mu I na kutiji da moze dobiti rak od toga, a ljudi opet puše. Nekad ce mozda neko zbog toga prestati i nije na odmet da ih se opominje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Negdje sam čitao/slušao nekog efendiju kad navede na hutbi tako te stvari, ukrao i sl. I kaže u tom trenutku pogledam s minbera prema džematlijama i uočim kako pojedini na te moje riječi spuštaju glavunerkolfc je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:14Kao sto ljudi znaju da ne valja piti alkohol, pa ljudi opet piju, tako da ih se uvijek moze pokusati osvjestiti da ne treba piti. Sve to spada u istu kategoriju.
Kao sad I neko ko pusi, pise mu I na kutiji da moze dobiti rak od toga, a ljudi opet puše. Nekad ce mozda neko zbog toga prestati, ali nije na odmet da ih se opominje.

Pa logicno, nije niko bez grijeha, hutbe su tu danas da se ljudi opominju iako bi po nekim pravilima trebale biti o aktuelnim temama u društvu i zajednici, ali kod nas su muslimani toliko skrenuli da ih se mora osvještavati na osnovne stvari iz vjere.
Mogu da zamislim da hodza na hutbi citira ovaj ajet:
“Šta vas je u Sekar dovelo? Nismo- reči će- bili od onih koji su namaz obavljali!“ (Al-Muddesir, 42,43)
I nakon toga im objasni da je Sekar dzehenem, gdje bi im tek onda glave bile.
“Šta vas je u Sekar dovelo? Nismo- reči će- bili od onih koji su namaz obavljali!“ (Al-Muddesir, 42,43)
- VensanKasel
- Kontakt:
Aerodrom Tuzla je u V. mjesecu ostvario 68.442 putnika (41.322 u V/2022). Ovo je 130,5% putnika iz istog mjeseca 2019. (52.427). Veliki respect. Nažalost brojke od VI. mjeseca više neće biti toliko dobre radi odlaska Ryanaira iz Tuzle, dočim će aerodrom imati 7 letova manje.
Aerodrom je u V. mjesecu imao 460 operacija (435 u V/2022). Aerodrom nije imao carga. Od početka godine Tuzla je imala 296.619 putnika i 1,2 tonu carga.
Aerodrom je u V. mjesecu imao 460 operacija (435 u V/2022). Aerodrom nije imao carga. Od početka godine Tuzla je imala 296.619 putnika i 1,2 tonu carga.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih se referirisao na ovo ovako, a tiče se onih koji upravo upućuju mene, tebe i slnerkolfc je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:28Pa logicno, nije niko bez grijeha, hutbe su tu danas da se ljudi opominju iako bi po nekim pravilima trebale biti o aktuelnim temama u društvu i zajednici, ali kod nas su muslimani toliko skrenuli da ih se mora osvještavati na osnovne stvari iz vjere.
O vjernici, zašto jedno govorite a drugo radite? O, kako je Allahu mrsko kada govorite riječi koje djela ne prate! (Es-Saff, 2-3.)

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 02 jun 2023, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- VensanKasel
- Kontakt:
Upravo si opisao 70-80% muslimana u Bosni i Hercegovini .MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:42Ja bih se referirisao na ovo ovako, a tiče se onih koji upravo upućuju mene, tebe i slnerkolfc je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:28Pa logicno, nije niko bez grijeha, hutbe su tu danas da se ljudi opominju iako bi po nekim pravilima trebale biti o aktuelnim temama u društvu i zajednici, ali kod nas su muslimani toliko skrenuli da ih se mora osvještavati na osnovne stvari iz vjere.
O vjernici, zašto jedno govorite a drugo radite? O, kako je Allahu mrsko kada govorite riječi koje djela ne prate! (Es-Saff, 2-3.)
Petak džuma , krmetina jok i to je to . Sve ostalo može

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 3 gosta.