Slazem se. Nek se uci momak, a nek sta i zaradi za zivot.
Zna uvijek naletit nekih para sa strane.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Slazem se. Nek se uci momak, a nek sta i zaradi za zivot.
Nek grije pi c ku i ubuduce na Maldivima yebem li joj sve samo nek slijedeci put povede i Amera sa sobom da je moze burgijat
Ne mora samo Amera vodit, nek ponudi, ima nas jos sto bi isli
Sto jeste, jeste.
Carko moj jel ti znas da Husejinovic ne zna pricati ?Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:22Joj Ivetica za sportskog direktora ne mogu da vjerujem šta se ovdje prica svašta.
Kada završi karijeru zbog svega jedini koji je zaslužio da bude sportski direktor ili nešto treće je Said.
Ne bih se složio sa tobom, ali sve se da u životu ispraviti.merak je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:11Carko moj jel ti znas da Husejinovic ne zna pricati ?Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:22Joj Ivetica za sportskog direktora ne mogu da vjerujem šta se ovdje prica svašta.
Kada završi karijeru zbog svega jedini koji je zaslužio da bude sportski direktor ili nešto treće je Said.
Kad je mogao Denis Karic da bude sportski direktor, koji intelektualno u rangu Vibrija i Labuda, onda svako mozemerak je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:11Carko moj jel ti znas da Husejinovic ne zna pricati ?Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:22Joj Ivetica za sportskog direktora ne mogu da vjerujem šta se ovdje prica svašta.
Iako od toga nema nista ipak pravimo istu gresku gdje biramo ljude emotivno umjesto kakvi su strucnjaci i sta su sposobni.Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:15Ne bih se složio sa tobom, ali sve se da u životu ispraviti.merak je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:11Carko moj jel ti znas da Husejinovic ne zna pricati ?Sunderland je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:22Joj Ivetica za sportskog direktora ne mogu da vjerujem šta se ovdje prica svašta.
Samo da dodam još nešto na sve oko Slobode ovo.
to je moje mišljenje.
Na svijetu postoji mnogo ljudi, ali lica je još više, jer svako ima drugačija
Ja sam načuo da njega ne interesuje fudbal kao ni ove naše.Digao je ruke od fudbala,a Premier liga mu se ne isplati,ali navodno kao nema para ili mu se ne daju pare ni za I federalnu.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:59Jedno pitanje,
Slične probleme imamo, ako je neko upoznat sa sistemom funkcionisanja mog kluba NK BRATSTVO GRAČANICA.
Šta bi ste vi uradili da Vam je načelnik počasni predsjednik već 20ak godina.
Da je klub 2 puta u zadnjih 15ak godina mohao ući u Premijer ligu, ali ne pita se klub nego on.
U prvoj ligi federacije mešetari pred kraj prvenstva godinama.
Posjeta drastično opala zbog toga.
Ljudi gube volju za stadionom.
Šta bi Vi tad, napominjemo da je načelnik u pitanju.
Ma ista gofna druze, kako je moguce da jedna Gracanica ne moze imati Premijer ligasa pa eto kvaka je u tome sto opstina ili grad ne zele jednostavno to, Gracanica je mozda i najaci grad sto se tice privrede ali sta cemo kad nam uhljupu kroje sudbine i rade sve za korist svoju, nekom to odgovara tako da li to bio nacelnik il neko drugiNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:59Jedno pitanje,
Slične probleme imamo, ako je neko upoznat sa sistemom funkcionisanja mog kluba NK BRATSTVO GRAČANICA.
Da je klub 2 puta u zadnjih 15ak godina mohao ući u Premijer ligu, ali ne pita se klub nego on.
Pa kod nas recimo ovi su potpuno nezainteresovani za sport, oni daju pare i tjtNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑02 jun 2023, 23:59Jedno pitanje,
Ma druze mozemo samo gledat dok oni sviraju, izgleda da smo nemocni da im se suprastavimo, i jasno je sto ljudi napustaju drzavu bas iz ovih razlogaNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑03 jun 2023, 00:32Neka statistika je bila, 100 milionera Grad ima, ili opština nebitno.
100komada.
Ali kad ceribaša je jedini bitan onds je to nebitno.
15ak godina Skupština kluba nije održana, utrošak novca.
Dzaba ti razvijenost grada kad je nepotizam i kriminal na djelu.
Baš smo u istim SDP ****.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.