FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako portali sve pozitivno vide kod komšija. Evo Bukvica dovode i naslov Bašić na slatkim mukama a Bender, Bukvica i Muftića zajedno kad spojiš ne mozes dobrog golmana napraviti. Stvarno nevjerovatno koliko kod nas negative kako kod navijaca tako i medija, mi smo sebi uvijek najveci protivnici.
-
- Kontakt:
I ja sam negativan sto se tice zalizanog,plave rospije,medjutim ova ulaganja Mirvica,igraci koje smo mogli sanjat samo je glupo pljuvat. Mi pljujemo svakog igraca bez da je imao priliku da se dokaze kao Renan,Balta. Pljujemo mladog golmana Sahinovica koji je top prospekt. Pljuvali smo i Kovu,Rahmana pljuvali,govorili da je UFC borac a ne fudbaler,najnegativnija sredina daleko.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jun 2023, 10:17Kako portali sve pozitivno vide kod komšija. Evo Bukvica dovode i naslov Bašić na slatkim mukama a Bender, Bukvica i Muftića zajedno kad spojiš ne mozes dobrog golmana napraviti. Stvarno nevjerovatno koliko kod nas negative kako kod navijaca tako i medija, mi smo sebi uvijek najveci protivnici.
Al svrsavanje ovog portala na male strumfove je neralan...zamisli da oni dovode Beganovica ili Zeljkovica jbt...
Bukvic postao Donaruma
Bukvic postao Donaruma
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jok trebamo se ukivat u zvijezde što smo četvrti završili u ovoj kukuruz ligi.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jun 2023, 10:17Kako portali sve pozitivno vide kod komšija. Evo Bukvica dovode i naslov Bašić na slatkim mukama a Bender, Bukvica i Muftića zajedno kad spojiš ne mozes dobrog golmana napraviti. Stvarno nevjerovatno koliko kod nas negative kako kod navijaca tako i medija, mi smo sebi uvijek najveci protivnici.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Jesam li ofulao temu ili? Bas me zanima da li se na njihovoj temi ovoliko pise o nama. Sto ste kompleksasi? Jbt zadnjih deset postova neko ismijavanje, nesta. A ljudi treci zavrsili. Mi cetvrti. Tu sva prica staje.
Uostalom, ekipa kojoj igraju Kosoric, Muftic, Cocalic, Hajdarevic itd je zavrsila ispred nasih Galaktikosa. To i jest kao da Kristal Palas zavrsi ispred Cityja. Ne cudim se sto ih mediji uzdizu.
Uostalom, ekipa kojoj igraju Kosoric, Muftic, Cocalic, Hajdarevic itd je zavrsila ispred nasih Galaktikosa. To i jest kao da Kristal Palas zavrsi ispred Cityja. Ne cudim se sto ih mediji uzdizu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem znaci

Nedo Bog da nismo izborili Evropu,to bi svaki sat vremena sijevali clanci
SARAJEVO SA NAJSKUPLJIM TRANSFER ROKOM U HISTORIJI LIGE NIJE USPJELO PLASIRATI SE NA EURO SCENU !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
ISMIRE ODLAZI
BACAS PARE BEZVEZE
POJMA NEMAJU
MILION KM KMEEEEE
Ovako kad se pogodilo skoro sa svakim igracem,atmosfera u ekipi dugo nije bolja,tisina.Ko ih yebe nek pucaju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ako je istina za Mulalica, odlicna stvar. Sretno momku, moze on stasati u pravog igraca uz dobre trenere. Uzeti minimalno 200 hiljada eura uz 15% sljedece prodaje i sve 5. Beganovicu pridruziti drugog momka iz akademije.
Nidal Celik vec ove polusezone mora poceti dobijati minute u prvom timu, momak je ozbiljan potencijal i siguran sam da je to nas sljedeci milionski transfer.
Nidal Celik vec ove polusezone mora poceti dobijati minute u prvom timu, momak je ozbiljan potencijal i siguran sam da je to nas sljedeci milionski transfer.
-
- Kontakt:
Enedin Mulalic ide u Hoffenheim.
Pregovori u završnoj fazi, takve su moje info.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neslužbeno saznajemo Sloga će pojačati svoje redove sa nekoliko fudbalera, a jedan od onih koji bi u narednoj sezoni mogao braniti boje ovog kluba je i 22-godišnji ofanzivni fudbaler Sarajeva, Kenan Dervišagić.
Naime, Dervišagić je u proteklih godinu dana kao posuđen igrač branio boje federalnih ligaša Radnika iz Hadžića i Gradine. Odigrao je ukupno 25 utakmica i postigao je osam pogodaka.
Ovaj ofanzivni fudbaler prošao je omladinske kategorije Sarajeva, a za prvi tim višestrukog bosanskohercegovačkog prvaka je odigrao 12 službenih utakmica i pritom je postigao dva pogotka, po jedan u Kupu i Premijer ligi.
Igrao je još za Rudar iz Kaknja, a za kadetsku reprezentaciju naše zemlje upisao je dva nastupa.
Naime, Dervišagić je u proteklih godinu dana kao posuđen igrač branio boje federalnih ligaša Radnika iz Hadžića i Gradine. Odigrao je ukupno 25 utakmica i postigao je osam pogodaka.
Ovaj ofanzivni fudbaler prošao je omladinske kategorije Sarajeva, a za prvi tim višestrukog bosanskohercegovačkog prvaka je odigrao 12 službenih utakmica i pritom je postigao dva pogotka, po jedan u Kupu i Premijer ligi.
Igrao je još za Rudar iz Kaknja, a za kadetsku reprezentaciju naše zemlje upisao je dva nastupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Wow, vrhImajednabrigada je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:03Enedin Mulalic ide u Hoffenheim.

Husaric on fire 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uzeti 300.000€, i jak procenat.
Možda bi čak bolje bilo da se zadrži još bar pola sezone, pa da ide, ali ok - ne stiže ti svaki dan ponuda kluba iz Bundeslige
Možda bi čak bolje bilo da se zadrži još bar pola sezone, pa da ide, ali ok - ne stiže ti svaki dan ponuda kluba iz Bundeslige
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mulalic je bas dobar momak, drago mi je zbog njega, a zao mi je sto ga necemo duze gledati kod nas. Vjerovatno je zbog toga doveden Beganovic.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Vrh sto odlazi u smislu pojacat ce ekipu ili vrh sto ode u dobar klub sto utice na rejting i namabordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:07Wow, vrhImajednabrigada je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:03Enedin Mulalic ide u Hoffenheim.
Pregovori u završnoj fazi, takve su moje info.![]()

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- napoleon72
- Kontakt:
Ja se fkt nadam da nasi pregovaraju s nekim u21 igracem koji ce odmah uletjet u prvu postavu. Al prosli prelazni rok i 9 stranaca mi govori da ne razmisljaju bas o tim pravilima. Da ne bude na kraju opet Sahinovic na gol ili Tare Ramic u sredinu...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Naravno 2 opcijaImajednabrigada je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:19Vrh sto odlazi u smislu pojacat ce ekipu ili vrh sto ode u dobar klub sto utice na rejting i namabordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:07Wow, vrhImajednabrigada je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:03Enedin Mulalic ide u Hoffenheim.
Pregovori u završnoj fazi, takve su moje info.![]()
![]()

Momak je vrhunski talenat i trebamo se truditi da su nam svi transferi u lige petice (naravno ima tu i belgija i nizozemska) a ne u neke turske da su nam najveći domet.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš tako. Možda je luda kombinacija, ali ja bi probao dogovoriti sa Olimpijom razmjenu neku. Dati im Dala i nek nam daju nešto keša, a oni nama Krdžalićanapoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:23Ja se fkt nadam da nasi pregovaraju s nekim u21 igracem koji ce odmah uletjet u prvu postavu. Al prosli prelazni rok i 9 stranaca mi govori da ne razmisljaju bas o tim pravilima. Da ne bude na kraju opet Sahinovic na gol ili Tare Ramic u sredinu...

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], n0dix, Rajvosa4ever i 33 gosta.