Brate Trako 19 godina. Ja bi njega drzao, ne mora znaciti da ce biti bas odron igrac. Jest da je osjetljiva pozicija za guranje..MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 16:48Imaš i Zeljkovića tu. Traku zaposliti u Hoše komerc i mirna Bosna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice zestoka borba nas i Zrinjskog.
Ono sto mi je nejasno u Borcu se nista ne desava.Ova tri kluba ce voditi zestoku borbu za titulu ostali su za klasu ispod.
Ako ne bude kakvih promjena u buducnosti ova trojka ce samo vise i vise se izdvajati u ligi u svakom smilu.
Siroki , Zeljo,Velez ce biti tu za tu cetvrtu poziciju ,ostali nisu ni za spomena.
Ono sto mi je nejasno u Borcu se nista ne desava.Ova tri kluba ce voditi zestoku borbu za titulu ostali su za klasu ispod.
Ako ne bude kakvih promjena u buducnosti ova trojka ce samo vise i vise se izdvajati u ligi u svakom smilu.
Siroki , Zeljo,Velez ce biti tu za tu cetvrtu poziciju ,ostali nisu ni za spomena.
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sretno Samiru! Nadam se na DM. 
Sretno i Amaru na RB!

Sretno i Amaru na RB!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zeljkovic ugovor do 2026. Samo da ga ne opusti ovo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Strasno.

Najjaca i najskuplja ekipa koja je ikad igrala u nasi.ligi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 jun 2023, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ako smeta post, slobodno izbrisite
Šta mislite da bi Zeljković mogao kod vas igrati?
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Stopera i defanzivni vezni po potrebi.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jun 2023, 16:56ako smeta post, slobodno izbrisite
Po popunjenosti rostera rekao bi veznog,sem Balte nema nikoga tu,stopera ce biti i viška.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jun 2023, 16:56ako smeta post, slobodno izbrisite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- skullcrusher
- Kontakt:
Vratio se Zeljkovic tamo gdje mu je i mjesto. Dobro došao majstore. Borben igrač, radilica poput Đokanovića. Klasični zadnji vezni i to najviše voli igrati iako su ga u Veležu stalno gurali na stopera pa čak i na desnog beka.
Sretno Dura, ne moze Sarajevo bez Bugojanca 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Durakovića su zvali iz pet različitih liga, Borac je nudio strašnu cifru i on se odluči za Sarajevo.. znači i to nešto 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sta treba znaciti story kod Ikica?Hvala ili povratak?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jel i Vukotic zavrsen sta je sa njim? Neko napisa da puno trazi
Meni je naročito zanimljivo koliko mi imamo u timu aktuelnih i bivših A reprezentativaca BIH: Šerbečić, Aničić, Zeljković, Vrančić, Varešanović, Ziljkić, Duraković(?). Osim toga tu su i Avramovski i Martinović koji su igrali za svoje A repke, a i Vršajević i Musa spadaju među bivše reprezentativce. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Beganović, Duraković, Vukotić, Samir
kakav početak roka
kakav početak roka

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 8 gostiju.