De neka, pusti da se nadam.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jun 2023, 17:22Amar se sigurno ne vraca, tako da je svejedno kako ce to zavrsiti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
De neka, pusti da se nadam.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jun 2023, 17:22Amar se sigurno ne vraca, tako da je svejedno kako ce to zavrsiti.
Sve mi jasno. Samo nešto mislim da će se on slabo hljeba od fudbala najesti.nokee je napisao/la: ↑03 jun 2023, 16:52Brate Trako 19 godina. Ja bi njega drzao, ne mora znaciti da ce biti bas odron igrac. Jest da je osjetljiva pozicija za guranje..MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 16:48Imaš i Zeljkovića tu. Traku zaposliti u Hoše komerc i mirna Bosna.
Pošteno,trece pretkolo realan cilj.-Za FK Sarajevo cilj je treće pretkolo Konferencijske lige. Uspjeh bi bio plasman u grupnu faze Konferencijske lige – kazao je Mirvić za ****.
– Trenutno radimo na kvalitetnim pojačanjima da cilj postane realnost – dodao je Ismir.
hazarder je napisao/la: ↑03 jun 2023, 17:23Sreća Ramo moj pa sam kući već inače bi bilo rizično. Gledam ovaj FA kup pa opet kontam kako bi nam ovaj Gundogan lego umjesto Dala. Ističe mu ugovor sa City-em ovih dana.![]()
Realno. Nastavit sa ovakvim pojacanjima i one tamo sezone sa jos 2 odradjena prelazna roka imamo pravo nadati se grupi KLmiky_hz je napisao/la: ↑03 jun 2023, 17:27Pošteno,trece pretkolo realan cilj.-Za FK Sarajevo cilj je treće pretkolo Konferencijske lige. Uspjeh bi bio plasman u grupnu faze Konferencijske lige – kazao je Mirvić za ****.
– Trenutno radimo na kvalitetnim pojačanjima da cilj postane realnost – dodao je Ismir.
Pa takoe, nosioc prva dva, u trecem se pobit pa sta Bog Da.miky_hz je napisao/la: ↑03 jun 2023, 17:27Pošteno,trece pretkolo realan cilj.-Za FK Sarajevo cilj je treće pretkolo Konferencijske lige. Uspjeh bi bio plasman u grupnu faze Konferencijske lige – kazao je Mirvić za ****.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.