Nastavljamo gdje smo stali u PLtuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 18:56Ma opusteno ne isplati se nervirati. Biti ce borba za opstanak u Federalnoj jer oni nisu sposobni za nesto vise.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nastavljamo gdje smo stali u PLtuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 18:56Ma opusteno ne isplati se nervirati. Biti ce borba za opstanak u Federalnoj jer oni nisu sposobni za nesto vise.
Pa zar nisu mnogi ovdje govorili da ova uprava nevalja, jedini je Nino ispravan?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2023, 18:48Ako ostave Ninu i samo ga promovišu u predsjednika onda nama navijačima vrijeđaju inteligenciju. Mislim da i oni znaju ako od kluba već planiraju pravit šuplju da dovedu nekog novog ko će nam naravno opet obećavao kule i gradove a dobit ćemo treću ligu pa sve dok se mi kao navijači ne propudimo i postavimo one koje mi želimo ili dok ne rastjeraju navijače i ugase klub.
Na GV se sve vidjelo kunu se u Slobodu svi od gradonačelnika pa nadalje, a odbiju da se nadje investitor i izvrši depolitizacija kluba. Žasto i sta je loše u investitoru i depolitizaciji? To se treba postaviti svima koji su bili protiv, odnosno suzdržani ali opet nisu podržali ove inicijative.
Sumnjam da imamo. Nije otisao vani, vec se vratio u nasu ligudesperados je napisao/la: ↑03 jun 2023, 19:26Pa zar nisu mnogi ovdje govorili da ova uprava nevalja, jedini je Nino ispravan?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2023, 18:48Ako ostave Ninu i samo ga promovišu u predsjednika onda nama navijačima vrijeđaju inteligenciju. Mislim da i oni znaju ako od kluba već planiraju pravit šuplju da dovedu nekog novog ko će nam naravno opet obećavao kule i gradove a dobit ćemo treću ligu pa sve dok se mi kao navijači ne propudimo i postavimo one koje mi želimo ili dok ne rastjeraju navijače i ugase klub.
Na GV se sve vidjelo kunu se u Slobodu svi od gradonačelnika pa nadalje, a odbiju da se nadje investitor i izvrši depolitizacija kluba. Žasto i sta je loše u investitoru i depolitizaciji? To se treba postaviti svima koji su bili protiv, odnosno suzdržani ali opet nisu podržali ove inicijative.![]()
Nego imamo li mi kakvog hajra od ovog transfera Beganovića?
I meni čudno da Dženis ode u SarajevoSjenjak1919 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 19:36Otkud da Bega predje u Sarajevo? Zar nije bio standardan u Muri? Dobar je momak, sve najbolje mu zelim.
Nije on zemo za Slobodu, nije za ozbiljnog fudbala rekao bih, vjerovatno znas i zasto.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑03 jun 2023, 19:31Tanki ste sa napadačima.
H.Poturalić naš bivši igrač sad Sim Bau čini se ko fina opcija u napadu.
27god.
196 visok, mozda prevaga u mečevima kad ne ide kad se ide na bunatenje, može skočit primit odložit.
Brko ga se odreko rano.
Apsolutne se slazem za drugu neku situaciju, mislim na 1 ligu federacije.desperados je napisao/la: ↑03 jun 2023, 19:40Nije on zemo za Slobodu, nije za ozbiljnog fudbala rekao bih, vjerovatno znas i zasto.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑03 jun 2023, 19:31Tanki ste sa napadačima.
H.Poturalić naš bivši igrač sad Sim Bau čini se ko fina opcija u napadu.
27god.
196 visok, mozda prevaga u mečevima kad ne ide kad se ide na bunatenje, može skočit primit odložit.
Brko ga se odreko rano.
Nino se jest izdvajao dovodio neke igrače i trudio se i pokušavao nešto spasiti. Ali na kraju smo ispali to ne mijenja činjenicu. Koliko sam shvatio da je on predsjednik skupštine pa što onda nije ranije otjerao sve iz kluba koji su nas doveli u ovo stanje? Smatram da svako iz ove garniture ne treba ostati u klubu te da se trebaju naći novi ljudi koji će povesti novi projekat. Jer ako neko ostane čisto sumnjam da bi se projekat nešto posebno razlikovao od ovog koji smo imali zadnje 4 godine.desperados je napisao/la: ↑03 jun 2023, 19:26Pa zar nisu mnogi ovdje govorili da ova uprava nevalja, jedini je Nino ispravan?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2023, 18:48Ako ostave Ninu i samo ga promovišu u predsjednika onda nama navijačima vrijeđaju inteligenciju. Mislim da i oni znaju ako od kluba već planiraju pravit šuplju da dovedu nekog novog ko će nam naravno opet obećavao kule i gradove a dobit ćemo treću ligu pa sve dok se mi kao navijači ne propudimo i postavimo one koje mi želimo ili dok ne rastjeraju navijače i ugase klub.
Na GV se sve vidjelo kunu se u Slobodu svi od gradonačelnika pa nadalje, a odbiju da se nadje investitor i izvrši depolitizacija kluba. Žasto i sta je loše u investitoru i depolitizaciji? To se treba postaviti svima koji su bili protiv, odnosno suzdržani ali opet nisu podržali ove inicijative.![]()
Nego imamo li mi kakvog hajra od ovog transfera Beganovića?
Necemo vise dosta za vecerassimonknows je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:26Ostavio bih ovdje listu, ali zašto biti skaut drugim ekipama![]()
simonknows je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:26Ostavio bih ovdje listu, ali zašto biti skaut drugim ekipama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.