Pa baš je to razlog naše loše pozicije,da smo sve igrali na Koševu vama bi bježali 15 bodovagodrina je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:30Jeste li ozbiljni ? Postoji li kanton u kojem niste odigrali "domacu" utakmicu ? Potrosili para koliko? Kupali se po Antaliji i opet gledate u ledja tim kokuzima...FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:17Pobjedajurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:10Ma kod kona svake godine isto ne znam ni sto pričamo
10 godina :
Pripremaju se u Konjicu Livnu , upoznaj Bosnu da bi je volio![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Čujem da je Mirvić postavio kutije vašeg sponzora pomozi.ba na svakoj turneji svaka mu čast na tom potezudejavu je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:39to je nebitno, oni su bili u antaliji, i imaju bolju opremu
a i bili su trofejniji samo ih je malo stalo..
oni istrazuju Bosnu da bi je voljeli na drugi nacin..![]()
![]()

Koševo ove sezone:
8500, 9000, 7300, 6500, 13000 i 5000.
Mitomanija at its finest.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Svi koji žele pomoći Željezničaru, mogu to učiniti pozivom na broj 17045.
Oni imaju 2 stuba postojanja :Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:33Samoinicijativno odgodili derbi. Ne znam je li iko tako imao mogucnost da odgodi utakmicu u sred sezone, ali ipak ne moze pa ne moze. Cak nam cist pogodak ponistili.
1. Da bi slavili Zeljine neuspjehe
2. Da bi im se raja smijala na njihove gluposti
Cuj ismijava Livno i Konjic kao pripreme a molili gdje da igraju domace po drzavi.
Odgadjaju utakmice, jbg kad su vicini pusiku.rci pa im se moze. Poniste cist pogodak da ne izgube od tih kokuza. Yebu dalu sve na kamari cjelu sezonu a sad im puna usta dalove sper.me. Lafo horde bojkotuju kosevo pa na derbi dodju na ostale tribine. Sad su opet u fazi da su bh dinamo a tad su mi najsimpaticniji. Meni su bas dragi, poprave mi dan bas se ismijem.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ako vas je protiv igmana bilo 5 milja, onda je na derbiju bilo 20Miljacka je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:42Koševo ove sezone:
8500, 9000, 7300, 6500, 13000 i 5000.
Mitomanija at its finest.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Meraak1921
- Kontakt:
I tako godinama ista prica, pojacanje ovo, pojacanje ono.
Pored para treba imati i sposobnu upravu i bar malo pametnu.
Vrsajevic-Vrancic-Ziljkic-Oliviera itd itd, zavrsili ispod Zelje kojem je u napadu do neki dan igro Haracic, a vecina igraca 1000€ neredovne plate ..
Treba imati srce i znati za koga igras, a vas Bosanski Dinamo nek nas za yaya lizne. Samo nemojte najavljivati grupne faze, melji tooo Dinamooo
Pored para treba imati i sposobnu upravu i bar malo pametnu.
Vrsajevic-Vrancic-Ziljkic-Oliviera itd itd, zavrsili ispod Zelje kojem je u napadu do neki dan igro Haracic, a vecina igraca 1000€ neredovne plate ..
Treba imati srce i znati za koga igras, a vas Bosanski Dinamo nek nas za yaya lizne. Samo nemojte najavljivati grupne faze, melji tooo Dinamooo

Na koljena, pruzi ruku i prosi.
Strateski cilj za slijedecu sezonu otvoriti novih par pomozi.ba humanitarnih tel.brojeva.
- FKS -
Lažeš,mi nismo molili,mi smo plaćali a vi ste sve prosili i isprosiligodrina je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:43Oni imaju 2 stuba postojanja :Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:33Samoinicijativno odgodili derbi. Ne znam je li iko tako imao mogucnost da odgodi utakmicu u sred sezone, ali ipak ne moze pa ne moze. Cak nam cist pogodak ponistili.
Cuj ismijava Livno i Konjic kao pripreme a molili gdje da igraju domace po drzavi.
Odgadjaju utakmice, jbg kad su vicini pusiku.rci pa im se moze. Poniste cist pogodak da ne izgube od tih kokuza. Yebu dalu sve na kamari cjelu sezonu a sad im puna usta dalove sper.me. Lafo horde bojkotuju kosevo pa na derbi dodju na ostale tribine. Sad su opet u fazi da su bh dinamo a tad su mi najsimpaticniji. Meni su bas dragi, poprave mi dan bas se ismijem.
-
- Kontakt:
Sad bez zajebancije. Stvarno mislim da nema puno razlike izmedju igraca u ovoj ligi, sto bi moja stara rekla, iako nema pojma o fudbalu, sve ti je to bara bara. Pa evo Zeljkovic ti je isto igrao tu ligu, Ovcina itd. Imas igraca koji su naravno iznad, ali je meni ovo jedna liga gdje je veliki broj igraca slicnog kvaliteta. Samo sto ti platis vise jednog igraca, ne znaci samo od sebe da je on toliko bolji.Anex je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:38Ma Šehić i Galić su zvijeri zajedno vrijede pola toplog obrokaHansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:26Nista ti ti navedeni igraci nisu kvaliteniji od ostalih, jer su igraci u ovoj ligi dosta izjednaceni. Dovedes dva beka, a nista bolji od Muse Puse.
Eto nije i šta sad?

Ostale brojke su tačne, a nisu 2500 koliko je i vaš koeficijent

I to bez Hordi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 03 jun 2023, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Zeljkovic moze biti jedino pojacanje u slucaju da Vico pomisli da mu je to neki rođak, pa zbog njega pocne da šilji utakmice u korist Sarajevalet3 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:27Zayebavam se bolan, a jeste nesto napeti danas odmah skacetescudetto89 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:25@ let jel se salis, hoces da kazes da nisu dobra ova tri za sada pojacanja?, jeste li to ljubomorni , pratite vi vas klub, pustite vi nas da radimo![]()
![]()
Zeljkovic vam jest pojacanje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa čitava liga i treneri i navijači hvale Durakovića i izabran za najboljeg beka lige i sad kad je došao u Sarajevo odjednom prosjek,ne ide brateHansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:47Sad bez zajebancije. Stvarno mislim da nema puno razlike izmedju igraca u ovoj ligi, sto bi moja stara rekla, iako nema pojma o fudbalu, sve ti je to bara bara. Pa evo Zeljkovic ti je isto igrao tu ligu, Ovcina itd. Imas igraca koji su naravno iznad, ali je meni ovo jedna liga gdje je veliki broj igraca slicnog kvaliteta. Samo sto ti platis vise jednog igraca, ne znaci samo od sebe da je on toliko bolji.Anex je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:38Ma Šehić i Galić su zvijeri zajedno vrijede pola toplog obrokaHansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:26
Nista ti ti navedeni igraci nisu kvaliteniji od ostalih, jer su igraci u ovoj ligi dosta izjednaceni. Dovedes dva beka, a nista bolji od Muse Puse.
Svake godine im Krpic otjera pola tima hahahaha
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
To lazes samo govori koliko si sposoban komunicirat. A ono igramo u Travniku pa ne igramo, idemo u Doboj pa ne idemo, pa malo ne daju ni u Zenicu. Kao sto neko napisa, valjda ce se i postenom Memicu teretit i poklanjanje zemljista za ona 2 kontejnera. Nakon Koseva dobili i to zemljiste a opet kao drzava pomaze samo Zelji.Anex je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:46Lažeš,mi nismo molili,mi smo plaćali a vi ste sve prosili i isprosiligodrina je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:43Oni imaju 2 stuba postojanja :Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:33
Samoinicijativno odgodili derbi. Ne znam je li iko tako imao mogucnost da odgodi utakmicu u sred sezone, ali ipak ne moze pa ne moze. Cak nam cist pogodak ponistili.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Svake godine im Krpic otjera pola tima
hahahaha na ljeto ide naslovi, raskid ovaj, raskid onaj..ko sad Cirjak, Dzafic a najaviki ih ko pojacanja.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Opet ne govoriš istinu da budem kulturnijigodrina je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:52To lazes samo govori koliko si sposoban komunicirat. A ono igramo u Travniku pa ne igramo, idemo u Doboj pa ne idemo, pa malo ne daju ni u Zenicu. Kao sto neko napisa, valjda ce se i postenom Memicu teretit i poklanjanje zemljista za ona 2 kontejnera. Nakon Koseva dobili i to zemljiste a opet kao drzava pomaze samo Zelji.Anex je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:46Lažeš,mi nismo molili,mi smo plaćali a vi ste sve prosili i isprosiligodrina je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:43
Oni imaju 2 stuba postojanja :