FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Edin1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Edin1982 » 03 jun 2023, 23:27

Sky9 je napisao/la:
03 jun 2023, 23:17
Aza je Kamikaza za Senada. Senadu ne bi palo na pamet ni u najluđim snovima da na Slobodu baci 4 miliona maraka za neke 2 i po godine...
Azmir je Brate duzan dobavljačima,brdo para nije to isti Covjek sto se finansija tiče ...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jun 2023, 23:30

Predstavnici i članovi Udruženja građana "Prijatelji FK Sloboda" večeras su održali tematski sastanak sa vlasnicima upravljačkih prava u Fudbalskom klubu Sloboda, odnosno članovima Skupštine Kluba.

Tokom dvosatnog razgovora tražili smo niz odgovora vezanih za poslovanje Kluba, izmjene u Statutu Kluba koje su omogućile sadašnju upravljačku situaciju, sportski krah koji je kulminirao ispadanjem iz Premijer lige BiH, te odgovornost Dynami sport agencije koja je sastavila tim sa kojim smo osvojili zadnje mjesto u ligi.

U ime vlasnika upravljačkih prava odgovore na ova pitanja ponudili su Elmir Šećerbegović, Nino Džambić, Emir Muratbegović i Moamer Softić.

Među najvažnijim temama našlo se i pitanje budućnosti Kluba. S obzirom da su prema Statutu i Pravilniku FK Sloboda vlasnici upravljačkih prava ujedno i članovi Skupštine zanimao nas je njihov stav o budućnosti Kluba. U svom odgovoru neki od prisutnih su naglasili da nemaju namjeru ostati u upravi Slobode, ali da će predano raditi na pronalasku novog predsjednika Kluba, kojem će biti omogućeno da samostalno formira svoj tim. Naglašeno je da medijske informacije vezane za ime bivšeg predsjednika Slobode Azmira Husića nisu tačne, te da sa Husićem niko nije razgovarao, jer bi njegov povratak teško dobio podršku svih članova Skupštine i navijača. Na inicijativu prisutnih članova UG definisan je i zajednički stav da je potrebno uraditi sve da što prije zajedničkim snagama dođemo do imena novog predsjednika, uz napomenu da Husić nema podršku.

Upravljačka struktura je priznala greške: da je napravljena greška pri angažmanu Dynami sport agencije, da su igrači i treneri odbijali Slobodu jer nisu vjerovali u sportski projekat Kluba, da su se trebali više otvoriti ka zajednici, prije svega prema navijačima.

Članovi UG su nabrojali niz projekata kojim su bezuslovno pomogli Klubu, ali i brojne projekte za koje nisu dobili pruženu ruku iz Kluba.

Zaključeno je da novi sastanak predstavnika UG "Prijatelji FK Sloboda" i FK Sloboda treba biti održan pri imenovanju novog predsjednika Kluba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2023, 23:31

Edin1982 je napisao/la:
03 jun 2023, 23:27
Sky9 je napisao/la:
03 jun 2023, 23:17
Aza je Kamikaza za Senada. Senadu ne bi palo na pamet ni u najluđim snovima da na Slobodu baci 4 miliona maraka za neke 2 i po godine...
Azmir je Brate duzan dobavljačima,brdo para nije to isti Covjek sto se finansija tiče ...
Nebitno, navodim njegov primjer zbog Senada. Lik je škrtica, a pri tome operisan od sporta...

A Azmir bez para nam tek ne treba. :D

Nek onda ostane ovako kako jeste. Bit ćemo stabilni federalac (ako i to) i tjt.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 03 jun 2023, 23:32

DamirT je napisao/la:
03 jun 2023, 23:30
Predstavnici i članovi Udruženja građana "Prijatelji FK Sloboda" večeras su održali tematski sastanak sa vlasnicima upravljačkih prava u Fudbalskom klubu Sloboda, odnosno članovima Skupštine Kluba.

Tokom dvosatnog razgovora tražili smo niz odgovora vezanih za poslovanje Kluba, izmjene u Statutu Kluba koje su omogućile sadašnju upravljačku situaciju, sportski krah koji je kulminirao ispadanjem iz Premijer lige BiH, te odgovornost Dynami sport agencije koja je sastavila tim sa kojim smo osvojili zadnje mjesto u ligi.

U ime vlasnika upravljačkih prava odgovore na ova pitanja ponudili su Elmir Šećerbegović, Nino Džambić, Emir Muratbegović i Moamer Softić.

Među najvažnijim temama našlo se i pitanje budućnosti Kluba. S obzirom da su prema Statutu i Pravilniku FK Sloboda vlasnici upravljačkih prava ujedno i članovi Skupštine zanimao nas je njihov stav o budućnosti Kluba. U svom odgovoru neki od prisutnih su naglasili da nemaju namjeru ostati u upravi Slobode, ali da će predano raditi na pronalasku novog predsjednika Kluba, kojem će biti omogućeno da samostalno formira svoj tim. Naglašeno je da medijske informacije vezane za ime bivšeg predsjednika Slobode Azmira Husića nisu tačne, te da sa Husićem niko nije razgovarao, jer bi njegov povratak teško dobio podršku svih članova Skupštine i navijača. Na inicijativu prisutnih članova UG definisan je i zajednički stav da je potrebno uraditi sve da što prije zajedničkim snagama dođemo do imena novog predsjednika, uz napomenu da Husić nema podršku.

Upravljačka struktura je priznala greške: da je napravljena greška pri angažmanu Dynami sport agencije, da su igrači i treneri odbijali Slobodu jer nisu vjerovali u sportski projekat Kluba, da su se trebali više otvoriti ka zajednici, prije svega prema navijačima.

Članovi UG su nabrojali niz projekata kojim su bezuslovno pomogli Klubu, ali i brojne projekte za koje nisu dobili pruženu ruku iz Kluba.

Zaključeno je da novi sastanak predstavnika UG "Prijatelji FK Sloboda" i FK Sloboda treba biti održan pri imenovanju novog predsjednika Kluba.
Znači možemo se selamiti sa povratkom i svime i sve ostaje, eto oni nisu krivi a oni sve odlučivali.

Ja se samo nadam da se oni kao i mnogo puta do sada ne pitaju.
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2023, 23:32

Edin1982 je napisao/la:
03 jun 2023, 22:58
Ako Azmir dodje samo ce on odlučivati i praviti iste greške ko u ssh...
Senad ce dovesti stručne ljude (dokazao da zna)koji mu mogu praviti ozbiljan posao tu...!!!
Senada svi moramo svi javno poceti prizivati,na sve načine!!!
Najbitnije je dovesti nekoga ko ne prsvi greske, poput Kozlica ili Secerbegovica. Nama takvi i trebaju. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 03 jun 2023, 23:33

DamirT je napisao/la:
03 jun 2023, 23:30

Bravo momci :clap:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jun 2023, 23:36

Meni poslije ovog niko ne pada na pamet za novog predsjednika kluba. Na kraju kad izvuku nekog anonimusa. Ako neko ima neke informacije od ovih nekoliko dana, nek pise u pp
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2023, 23:37

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Isti ljudi su bili cijelo vrijeme oslovljavani kao Uprava kluba, pa onda ujedno i članovi Skupštine kluba, da bi sad bili nazvani VLASNICIMA.

HAHAHAHAHAHA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 03 jun 2023, 23:38

DamirT je napisao/la:
03 jun 2023, 23:36
Meni poslije ovog niko ne pada na pamet za novog predsjednika kluba. Na kraju kad izvuku nekog anonimusa. Ako neko ima neke informacije od ovih nekoliko dana, nek pise u pp

Ovo je ono što je neki dan neko pričao SDP se ne odriče kluba, a doce neki iz prikrajka njihov i to je to.

Od mene bogami dosta ove zajebancije kao što Sky reče stabilan federalac i to upitno.
Sloboda je moja nacija

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2023, 23:39

Nemamo šta dalje pričati, VLASNICI FK Sloboda su: Elmir Šećerbegović, Nino Džambić, Emir Muratbegović i Moamer Softić. Bit će kao oni odluče... :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jun 2023, 23:39

Ja bi sad lijepo ugasio klub poslije svega, UG isti racku ko i vijecnici
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2023, 23:40

Tako je Buljooki gade, j3bo to svom zubatom ocu zenu.

Odstupis sa funkcije predsjednika kluba, ali si i dalje clan Skupstine, sa svojim haverima, gdje odlucujes o sudbini kluba svojim blagoslovom ko ce ga voditi u buducnosti. Dadnes sebi otkaz, ali imas jos 1 funkciju u šteku gdje odlucujes, vedris i oblacis.

Izdrzite Fukare, na vama je sad najveci pritisak sa svih strana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2023, 23:40

Doduše fali još par imena...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 03 jun 2023, 23:41

fukara87 je napisao/la:
03 jun 2023, 23:39
Ja bi sad lijepo ugasio klub poslije svega, UG isti racku ko i vijecnici
Upravo nema se ovdje više šta pričati niti raditi to je to. Jedinstvena je ovo prilika bila, ali zbogom bogami.

Koliko god lose zvučalo nama u ovom trenutku jedini spas su Senad ili Azmir, ali to neće biti očigledno tako da dosta od mene.
Sloboda je moja nacija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jun 2023, 23:43

Znaci sto smo igrali PL, igrali smo. Postajemo druga verzija Jedinstva izgleda.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jun 2023, 23:45

Cuj niko nije sastancio sa Azmirom, eto oni onako objavili na fb profilu, mamu vam yebem onu klošarsku sjeme vam se zatrlo UG je dobro osmisljen od strane grada i rade sa klubom kako hoce, imat cete vi qurac od mene podrsku a Bogami i od mnogih
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2023, 23:47

Razgovarali smo sa vlasnicima upravljačkih prava FK Sloboda. :ljepota:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 jun 2023, 23:48

Nije da nismo znali da su oni i skupstina i UO...... Zalizani & Company ne vade :wave:
🔴⚫️

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 03 jun 2023, 23:49

Sky9 je napisao/la:
03 jun 2023, 23:47
Razgovarali smo sa vlasnicima upravljačkih prava FK Sloboda. :ljepota:
Kako su to oni dobro smislili i šta kažu nema Azmir podrške. Od mene dosta svega mi **** ti dan kada dodjo na Tusanj.
Sloboda je moja nacija

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 03 jun 2023, 23:50

Danas sam otišao na utakmicu Gracanica i Banovici i mogu vam reci da sam se pozitivno iznenadio kako Banovici igraju mada je i Bratstvo mnogo loše, iz Banovica bih izdvojio Gogica ( vezni ) i Kovcica ( lijevi bočni ) bas na onim pozicijama gdje najviše škripi.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.