FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sunderland
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sunderland » 04 jun 2023, 00:53

mk1008 je napisao/la:
04 jun 2023, 00:51
Kako se raspusti skupstina, ko te odluke donosi?
Skupština donosi odluke da raspusti skupštinu. Nešto ustvari sami sebe donose da raspuste sami sebe.
Sloboda je moja nacija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jun 2023, 00:54

Ako se sad ne ujedinimo i ne izadjemo na proteste, nek nas ugase slobodno. Onda smo stvarno ovce koje ni ne zasluzuju bolje. Osim ako se sta ne promijeni u ovih nekoliko dana, a izgleda da nece
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 04 jun 2023, 00:54

Vellahavle..
Et
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 04 jun 2023, 00:55

Fukare i mi ostali simpatizeri, trebamo krenuti u rat protiv ove gamadi bez stida i srama.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 04 jun 2023, 00:58

Jel neko za da kontaktiramo jednog covjeka iz Celika koji je srusio skupstinu ( i kod njih je isto ovako bilo) , promijenio statut i svasta jos da pitamo kako su oni poceli? Znam neke ljude iz Zenice koji mozda mogu doci do odgovora

Mi mozemo samo prepisat njihov nacin rada, jos su oninu vecim dugovima bili.. Celik su spasili navijaci, simpatizeri pomocu protesta
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jun 2023, 01:45

Od mene više ni marke vidjeti neće taman da im za života treba, privatizovali su klub koji im samo služi za izvlačenje gradskih para u privatne džepove, odnosno bilo kakva korist. Niko tu nije iz ljubavi.

Očigledno da se ide na recept OKK, baš kao što su i neki najavljivali u zadnjih godinu, dvije. Hoće li protesti šta promijeniti? Ne vjerujem. Nema raje toliko, nismo zainteresovani (nažalost), osim nas sa foruma, 300-ak fukara i par djece. Jednostavno, da organizuješ proteste radnim danom, dosta raje radi, a vikendom ti neće niko doći jer je danas raji draže ispijat kafu u Wintoriusu ili cuclat crijevo u centru, puca im za Slobodom.

Ovdje jedina solucija moguća su lokalni izbori, ali s obzirom na to kakvu glasačku mašineriju ima kriminalna hobotnica, broj uhljebljenih, previše različitih stranaka + zatucanost naroda Tuzle koji misle da je SDP = multikulturalnost, također nažalost, ništa od toga.

slika

Kakve glave vode tuzlanski sport :urnebes: Unuci vam se rađali sa jednim okom ko dedžal ako Bog da.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 04 jun 2023, 02:19

Evo citam malo vas iz dosade ne mogu vas skontat nikako jer vi sami ne znate sta hocete ,po meni vi morate preuzet klub u svoje rukei dalje vidjet sta ce te ,Dok ne preuzmete klub nema postenog investitora.
Je li vama treba investitor koji ce dat platu igracima 500 maraka kao sto radi u Tuzli i posle vas zavalit u milionske dugove poreznoj jer necete imat klub tada transparentan .
Celik je otprilike krenuo ovako a skupstine su slicne ta skupstina mora izglasat sama sebe da se raspusti a to ih vi morate natjerat..Celik je uradio ovako pojavio se NGG napravili novi statut ponudili skupstini i naravno odbijali e onda idu
1.Prvo bojkot svih utakmica oko 3.5 godine je bio
2. Protesti cesti gdje je se znalo okupit oko 7000 ljudi
3.Konstantni pritisci na grad i promjena vlasti pljuvanje na SDA da se ne glasa i doso Fudo prvi clan bio i izmjeni se statut raspusti se skupstina taman kontali evo ga onda nas on podje blokirat i natjera nas da glasamo za turcina i ode turcin jos nam veci dug napravi samo prema igracima dug je bio preko milion.
4.Napravljen novi klub koji ce mjenjat Celik a ovaj ugasit e onda mi nedamo Celik istupamo iz lige izglasamo kanton a ugasit nismo dali ,tad smo bili bez marke i polako poceli akcije vjerni navijac ,12 igrac i neke manje sponzore ..I tu je rat sa Fudom tuzbe i to i to smo rijesili i tu smo na pragu Federalne lige ali zdravi cisti posteni bez duga igracima trenerima .U medjuvremenu bili raznih pritisaka pretnji otkaza sa posla pucnjava i svega ali klub smo spasili..
5..Vi morate klub preuzet to morate shvatit na koji nacin to je vasa organizacija a to.mastanje laznih investitora zaboravite.Kad preuzmete klub odlucite ili investitor ili dionice ili federalna liga oporavak ili kanton..Sa ovim ljudima salameta nema ugasit ce vas .Valjda imate pametnih mladih skolovanih koji vole klub koji ce preuzet klub napravit novi statut kao mi sto smo uradili ali prvo natjerat skupstinu da vas novi statut oni izglasaju al.treba tu i ljudi i vremena aki morate druge vam nema ili ce vas ugasit .
Meni je drazi Celik u 3 ligi pratit zdrav cist da se radi iz ljubavi nego onaj Celik u PL pun kriminala i uvjek borba za opstanak i par izlazaka u Europu. Grad davo pare postavi svoje ljude i te iste pare pokradu i jos dugovve prave i kod vas je sve isto samo mnogi od vas ili ne kontaju ili nece kontat zive u masti nekoj dok vam ne ugase klub.Realno Bingo nece a Azmir ak ce plata bit 500 KM a na ruke 5000 pa vi kontajte..
Halalite na upadu ali nekad komentar napisem kod vas onako iz dosade.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2023, 06:56

Dobro Sloboda i postoji :puke:

Likovi koji su otisli iz Slobode,drze predavanje .. to samo ima u nasem gradu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 jun 2023, 08:16

Muka mi je kad sam vidio sve i jednu facu koja je bila na ovom sastanku.
Vrsta ljudi Pljuni pa polizi.

Kad ce doci vrijeme da neki obicni navijac dobije sansu
da ovaj nas klub vodi, neko ko nije bio pickolizac i vrtio se
oko kluba i molio i kumio da bih nesto bio.

Tacno bih znao kako rascistiti sa sve i jednim od ovih sa slike, ne vazno je li rijec o ovim iz UG Prijatelji ili ovim Guzonjama
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 04 jun 2023, 08:27

Evo sad čujem za ovo što se sinoć izdešavalo :puke:

Sky, šta ti rekoh sinoć, ide nam svjetlo na kraju tunela ali to je voz koji će nas pokupit. Samo što nisam znao da će oni zbog 2 Azina zahtjeva ukupno, sazvati sastanak UG i Skupštine, i PLANSKI ovo napraviti, mislim ovaj tekst i ovu halabuku... 100%, 3 debila iz uprave koja su pazi sad i u skupštini se sastanu sa debilima iz Ug koji evo godinama rade samo protiv Slobode, i odluče da odhebu Azmira jer im se ne sviđa činjenica da on ne bi da bude uprava koja će davati pare a da ga oni kontrolišu kao skupština, koja je u strukturi kluba tijelo iznad i samog upravnog odbora.

Kako rekoh neki dan, interesi se mijenjaju u sekundama. Samim tim i Azin položaj. Kupi sve stolice i javno iznesi tu namjeru (da te ne mogu odhebati) i onda ti ne mogu ništa.

Inače, jedini put da krenemo naprijed je da se prvo razhebe ovo Ug, a onda skupština Kluba, da se u skupštinu postave NAVIJAČI, i da onda oni biraju upravni odbor. Uz to naći par školovanih momaka kojih sigurno ima i napraviti nadzorni odbor.

Ali sve u svemu, krenuti od UG i skupštine. A sad trenutni zadatak bi bio da se da što veća podrška Azi i to JAVNA.

A na izborima svi samo protiv SDP. Ko god bio drugi kandidat.

I da se razumijemo, nisam ljubitelj Aze. Ne mogu zaboraviti ni tuče ni karte ni preotimanje igrača ni premiranje protiv nas ni... Ali ako će Sloboda biti u vrhu, a s njim sigurno hoće, mislim da nema drugog cilja pa ni drugog izbora osim njega. A rezultat Slobode je na kraju najvažniji. Pa makar crni cigan vodio. Ova priča nije naš, seljak, šta će on, možemo mi, čaršija, kna nas je i plasirala u federalnu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 jun 2023, 08:32

Ovaj sastanak je skroz pogresno protumacen od 99% navijaca i simpatizera.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 04 jun 2023, 08:32

Pa kakvo je ovo saopstenje, pa ovo veze s vezom nema, ovo je dno dna :puke:

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 04 jun 2023, 08:35

Puna podrska AZMIRU, dobro dosao !!
Goni ovu bagru vise.
UG treba vas sramota biti, sjeli ste opet s njima pricati sto znaci i vi pisate po nama navijacima.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 jun 2023, 08:53

Zasto Husic nema podrsku? Jel to stav UG ili bivse uprave?
Ko su to ljudi iz UG da se pitaju o svemu?
Zbog cega se bivsa uprava, koja nas je izbacila iz lige, pita o buducnsti kluba?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 04 jun 2023, 08:57

Ev' čitam vaše reakcije na ovaj post od UG i ne mogu da vjerujem. Jel' iko od vas svjestan da je Azmir u svom mandatu u Slobodi, napravio preko milion KM poreznog duga? Jel' vi ljudi znate da se u stogodišnjoj historiji Slobode nije desilo da se ogračima kaže da ne idu pred navijače? Jel znate šta je ova uprava dugova očistila? Azmirovih dugova.

I vi takvog čovjeka priželjkujete u klubu. Zašto? Da bi mogli gledati jednu evropsku utakmicu na Bilinom Polju i onda, kada mu se digne ona stvar, on će otići i opet nas ostaviti u dugovima.

Njegova namjera je da nas podijeli i u tome je uspio. Kod nas postoje dvoje vrste navijača, oni koji vole Slobodu, bez obzira koja liga bila i koji žele zdrav klub, bez dugova i ti ljudi su na svakoj utakmici i na one koji su rezultat navijači. Dokle god Sloboda igra, oni su na stadionu, čim krenu loši rezultati, roštilj je bolja opcija.

Dajte ljudi da objektivno razmišljamo. Nema Azmir više one pare koje je imao prije. Nije on više taj gigant. A imao je i priliku i podršku i ostavio nas je. Ostavio nas je u gorim **** nego što smo bili....

I za kraj, ja vjerujem ovim ljudima iz UG. Većinu ih lično znam i niko od njih se ne bi prodao. Svima njima je Sloboda iznad svega...
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 04 jun 2023, 08:59

Madal je napisao/la:
04 jun 2023, 08:53
Zasto Husic nema podrsku? Jel to stav UG ili bivse uprave?
Ko su to ljudi iz UG da se pitaju o svemu?
Zbog cega se bivsa uprava, koja nas je izbacila iz lige, pita o buducnsti kluba?
Ljudi imaju upravljacka prava koja su kupili svojim parama, dovoljno je da neko dodje i otkupi ih to je ljudi sasvim normalno, zamisli dodje sad Azmir - Mirvicu i kaze hajde skloni se hocu ja sad da se igram, pa stani druze ja sam platio ovo.

Lose je ovo sto sad kad trebamo biti sto slozniji mi se djelimo, i ovaj sastanak je skroz pogresno protumacen, ljudi neupuceni samo lupaju.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 04 jun 2023, 09:03

TuzlanskaFukara2702 je napisao/la:
04 jun 2023, 08:57
Ev' čitam vaše reakcije na ovaj post od UG i ne mogu da vjerujem. Jel' iko od vas svjestan da je Azmir u svom mandatu u Slobodi, napravio preko milion KM poreznog duga? Jel' vi ljudi znate da se u stogodišnjoj historiji Slobode nije desilo da se ogračima kaže da ne idu pred navijače? Jel znate šta je ova uprava dugova očistila? Azmirovih dugova.

I vi takvog čovjeka priželjkujete u klubu. Zašto? Da bi mogli gledati jednu evropsku utakmicu na Bilinom Polju i onda, kada mu se digne ona stvar, on će otići i opet nas ostaviti u dugovima.

Njegova namjera je da nas podijeli i u tome je uspio. Kod nas postoje dvoje vrste navijača, oni koji vole Slobodu, bez obzira koja liga bila i koji žele zdrav klub, bez dugova i ti ljudi su na svakoj utakmici i na one koji su rezultat navijači. Dokle god Sloboda igra, oni su na stadionu, čim krenu loši rezultati, roštilj je bolja opcija.

Dajte ljudi da objektivno razmišljamo. Nema Azmir više one pare koje je imao prije. Nije on više taj gigant. A imao je i priliku i podršku i ostavio nas je. Ostavio nas je u gorim **** nego što smo bili....

I za kraj, ja vjerujem ovim ljudima iz UG. Većinu ih lično znam i niko od njih se ne bi prodao. Svima njima je Sloboda iznad svega...
Nece niko da pogleda situaciju realno, malo je i ovo saopstenje moglo biti drugacije napisano, ovako ispade pruzili podrsku trenutnim sto je daleko od istine.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 jun 2023, 09:04

MMA075 je napisao/la:
04 jun 2023, 08:59
Ljudi imaju upravljacka prava koja su kupili svojim parama, dovoljno je da neko dodje i otkupi ih to je ljudi sasvim normalno, zamisli dodje sad Azmir - Mirvicu i kaze hajde skloni se hocu ja sad da se igram, pa stani druze ja sam platio ovo.

Lose je ovo sto sad kad trebamo biti sto slozniji mi se djelimo, i ovaj sastanak je skroz pogresno protumacen, ljudi neupuceni samo lupaju.
S bivsom upravom ne treba razgovarati nego ih treba **** motkama istjerati iz Slobode. Sto se njima nije razgovaralo kad su nam zabranili komentarisanje na drustvenim mrezama kao da smo u Sj. Korei?
A sastanak apsolutno nije pogresno protumacen, cak mi neke stvari sad sjedaju na mjesto.
Kad Fukare odu na privatni sastanak to ne valja i kako su se usudili a kad ljudi iz UG odu onda je to super.
I zasto sastanak sa grobarima Slobode? S njima se ne sastanci!
Od ovog sastanka, od mene samo jos veca podrska Husicu!
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 04 jun 2023, 09:10

Tumačenje je potrebno kad nešto nije najjasnije, pa se tumačenjem objašnjava. Ovdje nije potrebno nikakvo tumačenje. JASNO je ko su VLASNICI FK, i JASNO je da Azmir, nije niti će biti opcija.

Saopštenje da ne može biti jasnije. Šta imam tumačiti ovdje?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 jun 2023, 09:11

Bitno je da su ti isti sto su bili na sastanku pljuvali fukare da sastance na svoju ruku.
U cije ime oni sastance sa grobarima Slobode i to jos izvlace neke zakljucke ko moze a ko ne moze u klub.
Drago mi je da ima jos istomisljenika i da ce se organizovati/roditi neko neformalno udruzenje cisto da Azmir i njemu slicni investitori, koje ovi sto sastance tjeraju, vide da imaju podrsku.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 04 jun 2023, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke, Tzhc075 i 6 gostiju.