Pa nek idu više, nikad niko u historiji kluba nije bio nesposobniji. Šta se treba desiti da odu više?MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:31Ma ovi ljudi jedva cekaju da neko dodje, vjeruj mi.Madal je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:30Sve i da je tacno, nece niko uci u klub ako je u startu vazn grupa ljudi protiv njega.MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:22Brate kako ne shvatate, ne moze niko nikog sprijeciti da udje neko u klub, pokucas na vrata hocu da kupim stolicu dodji sjedi potpisi plati i kraj price.
Oni mogu biti protiv Azmira, ali Azmir ukoliko hoce da udje u klub samo plati te stolice, jednostavno je.
Hajmo mi sa foruma skupit pare kupit stolicu, to ti je kao dionica, ako klub bude narastao na ulozenih 24.000 ti mozes nekome prodat za 50.000 lupam ili pokloniti i nekome dzaba dati.
Podrska je vrlo bitna. Recimo ovi su je invalidi imali kao nijedna uprava dosad pa su nas opet izbacili iz lige.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Upravo tako sky, ma ovo je kraj vjerovatno za dosta navijaca, udarili su samar vecini nama koji volimo Slobodu, preko 20 god sam na tribini i kao dijete bio na popularnom istoku, imam i ulaznice sa istok i ne mogu ovdje bit veci navijaci od mene i slicnih meni ovi koji su UG i ovi sto kazu da podrzavam Azmira pa lik je pokazao da moze i vidjeli smo to, ovi to nisu dokazali za 4 god i zdravo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Prije svega izvinjenje na upadu. Nije bas tako kao sto ti pises, moze Azmir kupiti 50 stolica, ali ovi ljudi se ne odricu svoje stolice, te konstantno ce imati pravo na opstruisanje, ucestvovanje u odlukama itd itd...To su vec jednom radili i opet bi. Nisam dosao da bih branio Azmira, yebes Azmira i Senada i sve, meni samo jedna stvar kod vas nije jasna. Ne mogu da sazvacem da neko sjedi sa ovim sto su vas istjerali iz lige, odgovorno ti tvrdim da ste mogli ostati u ligi, znam kako i preko koga , ali ovi kokuzi nisu htjeli otvoriti novcanike . Znaci ne bitan je Azmir i Senad, bitna vam je valjda Sloboda, jel moguce da gledate i trpite (kao malo vode na dlanu) ove ljude koji su vas istjerali iz lige. Zar vjerujete da ce vas oni vratiti iz federalne lige. Ekipa koja vas je vodila, nije zasluzila nista osim da ih nasilno istjerate, svaki dan pljujete , sve vrste represije prema njima dok ne odstupe. Preuzmite klub u svoje ruke, pa ga dajte kome hocete ili ga vi vodite. Kako sad nema finansijskog izvjestaja, kako sad nema niko da se nadje da pita gdje su se trosile pare prethodne dvije tri godine, ubrzo ocekujte i par potrazivanja od bivsih igraca koje su otpustili ali nisu isplatili. Svako dobro vam zelim, mislim da vas ocekuje teska borba, teza nego sto zamisljate.MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:22Brate kako ne shvatate, ne moze niko nikog sprijeciti da udje neko u klub, pokucas na vrata hocu da kupim stolicu dodji sjedi potpisi plati i kraj price.Madal je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:15Ima, apsolutno, da ne bude da mislim da nema. I na to sve su veliki Slobodasi. Ali jel im to daje za pravo da oni, u potpunosti, odlucuju ko moze a ko ne moze u klub?
Stvar je sto se prave bitniji nego sto jesu, kao da druga kriticna masa ne postoji nego oni sto kazu tako je najbolje.
Oni mogu biti protiv Azmira, ali Azmir ukoliko hoce da udje u klub samo plati te stolice, jednostavno je.
Hajmo mi sa foruma skupit pare kupit stolicu, to ti je kao dionica, ako klub bude narastao na ulozenih 24.000 ti mozes nekome prodat za 50.000 lupam ili pokloniti i nekome dzaba dati.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Par puta sam naglasio, a evo i ponovit cu.LaBombonera88 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:36Jesi li za Azmira il da opet ovi antitalenti nastave voditi klub? S njim se makar nismo borili za opstanak.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:33Niko ovdje ne podržava ovu upravu da se razumijemo.LaBombonera88 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:26Svako ko podrzava ovu upravu i ljude ima neki licni interes il je sdp il je nesto drugo, il drugari druzi se s ovim likovima privatno i sl.
Otvorite vise oci ljudi dragi, probudite se.
Jel vidite gdje smo? Zbog koga? Zbog cega?
Odgovor: Secer, Nino, Dynami, Sabrina, Amer i dr.
Nikakvog oni plana nemaju nit znaju sta i kako dalje, misle ako imaju pare to je to, platit cemo, potplatiti, sr odediti, izmislit..
Sa njima mozemo biti sredina tabela u federalnoj tj.novo Jedinstvo Bihac.
Covjek ne moze naci ni jedan jedini razlog da se njima pruzi podrska nakon svega sto su uradili. Unistili nas maksimalno.
Tema je ovdje odjednom iz nicega stvorena podrska Azmiru.
Samo par dana nakon njegove najvece nebuloze.
Treba reci realno i ne mozemo se non stop vracati u prošlost, ko se to jos javio ponudio nesto..
Za dobrobit ovog kluba treba okrenuti novu stranicu.
Nit biram između ove uprave i Azmira.
Nit sam ni za jednu, a ni za drugu opciju.
Nije to neka davna proslost Azmirova zelja za fuzijom.
Ja stvarno ne znam da li se vi stvarno pravite toliko "englezi".
Nova stranica kluba za mene nije instat uspjeh i sreca, pa onda nakon dvije godine slobodan pad u beskrajno dno.
Ako toliko doticni zeli povratak u Slobodu i njen uspjeh.
Bujrum care u javnost, pa sve nam iznesi i reci. A po mogućnosti to i pismeno potvrdi.
Pa da smo svi nacisto i da znamo koga da podrzimo.
Volim tebe, više od sebe
Korektan post.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:43Prije svega izvinjenje na upadu. Nije bas tako kao sto ti pises, moze Azmir kupiti 50 stolica, ali ovi ljudi se ne odricu svoje stolice, te konstantno ce imati pravo na opstruisanje, ucestvovanje u odlukama itd itd...To su vec jednom radili i opet bi. Nisam dosao da bih branio Azmira, yebes Azmira i Senada i sve, meni samo jedna stvar kod vas nije jasna. Ne mogu da sazvacem da neko sjedi sa ovim sto su vas istjerali iz lige, odgovorno ti tvrdim da ste mogli ostati u ligi, znam kako i preko koga , ali ovi kokuzi nisu htjeli otvoriti novcanike . Znaci ne bitan je Azmir i Senad, bitna vam je valjda Sloboda, jel moguce da gledate i trpite (kao malo vode na dlanu) ove ljude koji su vas istjerali iz lige. Zar vjerujete da ce vas oni vratiti iz federalne lige. Ekipa koja vas je vodila, nije zasluzila nista osim da ih nasilno istjerate, svaki dan pljujete , sve vrste represije prema njima dok ne odstupe. Preuzmite klub u svoje ruke, pa ga dajte kome hocete ili ga vi vodite. Kako sad nema finansijskog izvjestaja, kako sad nema niko da se nadje da pita gdje su se trosile pare prethodne dvije tri godine, ubrzo ocekujte i par potrazivanja od bivsih igraca koje su otpustili ali nisu isplatili. Svako dobro vam zelim, mislim da vas ocekuje teska borba, teza nego sto zamisljate.MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:22Brate kako ne shvatate, ne moze niko nikog sprijeciti da udje neko u klub, pokucas na vrata hocu da kupim stolicu dodji sjedi potpisi plati i kraj price.Madal je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:15
Ima, apsolutno, da ne bude da mislim da nema. I na to sve su veliki Slobodasi. Ali jel im to daje za pravo da oni, u potpunosti, odlucuju ko moze a ko ne moze u klub?
Stvar je sto se prave bitniji nego sto jesu, kao da druga kriticna masa ne postoji nego oni sto kazu tako je najbolje.
Nevjerovatno je koliko nemaju srama, ološ.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma nema, ovo je začarani krug, je.beš ovo više.
Daj da se vidi kako da ispadnemo u treću ligu i da igramo sa Kalesijom, Tojšićima, ku.rcima palcima, to je pravi rang za ove DEBILE.
Daj da se vidi kako da ispadnemo u treću ligu i da igramo sa Kalesijom, Tojšićima, ku.rcima palcima, to je pravi rang za ove DEBILE.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Mene jedino sto brine trenutno, sto smo mi ko navijaci podijeljeni i pitanje je da li ce se u tim okolnostima moc donijet i izboriti dobre stavri za klub.
A uprave ko uprave, nikad ih skoro nismo imali kako treba, pa vjerovatno necemo ni sad.
A uprave ko uprave, nikad ih skoro nismo imali kako treba, pa vjerovatno necemo ni sad.
Volim tebe, više od sebe
Bit će uskoro situacija na Tušnju, kao u Mejdanu...antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:53Mene jedino sto brine trenutno, sto smo mi ko navijaci podijeljeni i pitanje je da li ce se u tim okolnostima moc donijet i izboriti dobre stavri za klub.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Izadji Husicu javno i stavi to sve na papir.
Nudim to to i to
Garantujam za to i to
Trazim to i to
Pa ako je to sve kako bi mi pravi navijaci zeljeli a oni te odbiju ,svi na proteste a ako ti Husicu nisu ciste namjere nemoj nas vise zavaravat.
Nudim to to i to
Garantujam za to i to
Trazim to i to
Pa ako je to sve kako bi mi pravi navijaci zeljeli a oni te odbiju ,svi na proteste a ako ti Husicu nisu ciste namjere nemoj nas vise zavaravat.
Haj samo jos ovo napisem i necu vise vidim da ne ide, trebas da imas vecinu ako oni imaju lupam 10 tebi je dovoljno 11, druga stvar ti ako imas volju kupit ces sve da ti se niko ne mjesa u posao, svako voli pare, svako ce prodat stolicu ako ti hoces, pitanje je koliko ti to zelis.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:43Prije svega izvinjenje na upadu. Nije bas tako kao sto ti pises, moze Azmir kupiti 50 stolica, ali ovi ljudi se ne odricu svoje stolice, te konstantno ce imati pravo na opstruisanje, ucestvovanje u odlukama itd itd...To su vec jednom radili i opet bi. Nisam dosao da bih branio Azmira, yebes Azmira i Senada i sve, meni samo jedna stvar kod vas nije jasna. Ne mogu da sazvacem da neko sjedi sa ovim sto su vas istjerali iz lige, odgovorno ti tvrdim da ste mogli ostati u ligi, znam kako i preko koga , ali ovi kokuzi nisu htjeli otvoriti novcanike . Znaci ne bitan je Azmir i Senad, bitna vam je valjda Sloboda, jel moguce da gledate i trpite (kao malo vode na dlanu) ove ljude koji su vas istjerali iz lige. Zar vjerujete da ce vas oni vratiti iz federalne lige. Ekipa koja vas je vodila, nije zasluzila nista osim da ih nasilno istjerate, svaki dan pljujete , sve vrste represije prema njima dok ne odstupe. Preuzmite klub u svoje ruke, pa ga dajte kome hocete ili ga vi vodite. Kako sad nema finansijskog izvjestaja, kako sad nema niko da se nadje da pita gdje su se trosile pare prethodne dvije tri godine, ubrzo ocekujte i par potrazivanja od bivsih igraca koje su otpustili ali nisu isplatili. Svako dobro vam zelim, mislim da vas ocekuje teska borba, teza nego sto zamisljate.MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:22Brate kako ne shvatate, ne moze niko nikog sprijeciti da udje neko u klub, pokucas na vrata hocu da kupim stolicu dodji sjedi potpisi plati i kraj price.Madal je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:15
Ima, apsolutno, da ne bude da mislim da nema. I na to sve su veliki Slobodasi. Ali jel im to daje za pravo da oni, u potpunosti, odlucuju ko moze a ko ne moze u klub?
Treca stvar ti ukoliko imas stolicu tebe moze predsjednik UO odbora Azmir Husic u svako doba dana noci pozvati i reci ti da mu treba lupam 10.000 KM koje bi ti trebao da obezbjedis, stolica je 24.000 koja nije pozajmica klub ne mozes te pare vratiti, ali stolicu mozes prodati ili pokloniti za koliko god ti hoces.
Ja nisam siguran al' se da zakljuciti da ovi nisu za Azmira, jer je iza sebe ostavio 1+ milion dugova koje su oni morali vratiti tako da bi dovoljno bilo da on da taj milion i otkupi upravljacka prava, Azmir bi usao u puno cisci klub nego sto je bio u prvom mandatu, jer je duga ostalo oko 500.000 bez onog koji se placa reprogramom.
Narodski receno ja cistio tvoja **** koja si ti ostavio a ti hoces sad da udjes tek tako, pa sta sam ja budala.
Ponavljam Azmira ako ima volju da se vrati, vratiti ce se i kraj price, sve se moze dogovoriti pogotovo "oni"
Neka i treba sa su podijeljeni kad pojedini navijaci sastance sa istim grobarima, nista se konkretni nije iznijelo, imam osjecaj da je sastanak sacinjen samo da bi rekli da su protiv Azmira i uspjeli ste u tome, od danas ni udruzenje nit koji predstavljaju klub nemaju os vecine podrskuantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:53Mene jedino sto brine trenutno, sto smo mi ko navijaci podijeljeni i pitanje je da li ce se u tim okolnostima moc donijet i izboriti dobre stavri za klub.
MMA druze de mi dokaz da je ostavio milion poreza ili samo lupas ono sto ti je neko rekao? Koliko su ovi ulozili u klub a koliko je Azmir?
-
- Kontakt:
To je to.
Njegovog zvanicnog saopstenja nema osim onog za fuziju.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ko je vracao stotine hiljada za Kostica, Fatica, Karica i ostale???
Nemojte zajebavat vise i pravit se mutavi.
Volim tebe, više od sebe
Cekaj druze sad, 5 plata ljudi nisu dobili u klubu, vidit ces potrazivanja bice milionski vjerovatnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:04Ko je vracao stotine hiljada za Kostica, Fatica, Karica i ostale???
-
- Kontakt:
Ma to je izgleda i vise nego ocigledno.Sky9 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:56Bit će uskoro situacija na Tušnju, kao u Mejdanu...antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:53Mene jedino sto brine trenutno, sto smo mi ko navijaci podijeljeni i pitanje je da li ce se u tim okolnostima moc donijet i izboriti dobre stavri za klub.
Samo moje misljenje je da je onaj sastanak od sinoc pogrešno protumacen skroz. S tim da ne znam tacno sta se desavalo.
Realnost je da su ovi ljudi platili stolice u skupštini i da hoce da se pitaju. Drugo sto nemaju obraza ni stida pa su jos tu nakon svega. Isti bi slucaj bio da i mi navijaci imamo jednu stolicu u skupštini. Nema tog ko bi nas mogo istjerati, dok je neko ne otkupi.
Al ono prvo trebaju da poloze racune za svoj nerad, pa tek onda nek idu.
Nema se tek tako izvuci.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
E u **** krasni.fukara87 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:07Cekaj druze sad, 5 plata ljudi nisu dobili u klubu, vidit ces potrazivanja bice milionski vjerovatnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:04Ko je vracao stotine hiljada za Kostica, Fatica, Karica i ostale???
Halo covjece, ne branim ni ove levate, nit bilo koga.
Govorim da skoro svi samo nastete Slobodi.
Dzaba se samo nerviram i pokusavam takvim ko ti nesto objasnit.
Sta je bilo sa slucajem Stojcev dok je bio u TC???
Znas li to?
Ako ne znas, raspitaj slobodno.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 04 jun 2023, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Mogu ti ja reci ono sto ja znam da je ostavio najveci dug od svih prijasnjih uprava, kako to ne znam nisam imao uvid.
I mogu ti reci da ima sastanak za gradonacelnikom cini mi se u utorak.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Da, Suljo je objavio, da će sastanak njih dvojice biti u utorak...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja sam bio sa Azmirom u prvom mandatu u Slobodi, i ja dobro znam sta pisem i kako je bilo prvi put.To objesi macku o rep da nekoga nazoves i kazes treba para, ako ne zavuces ruku u dzep, nece ni doci. Necu da vam smaram temu, jer znam da ce neko napisati da sam tu da bih branio nekoga, a bogami nije mi to namjera.MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:58Haj samo jos ovo napisem i necu vise vidim da ne ide, trebas da imas vecinu ako oni imaju lupam 10 tebi je dovoljno 11, druga stvar ti ako imas volju kupit ces sve da ti se niko ne mjesa u posao, svako voli pare, svako ce prodat stolicu ako ti hoces, pitanje je koliko ti to zelis.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:43Prije svega izvinjenje na upadu. Nije bas tako kao sto ti pises, moze Azmir kupiti 50 stolica, ali ovi ljudi se ne odricu svoje stolice, te konstantno ce imati pravo na opstruisanje, ucestvovanje u odlukama itd itd...To su vec jednom radili i opet bi. Nisam dosao da bih branio Azmira, yebes Azmira i Senada i sve, meni samo jedna stvar kod vas nije jasna. Ne mogu da sazvacem da neko sjedi sa ovim sto su vas istjerali iz lige, odgovorno ti tvrdim da ste mogli ostati u ligi, znam kako i preko koga , ali ovi kokuzi nisu htjeli otvoriti novcanike . Znaci ne bitan je Azmir i Senad, bitna vam je valjda Sloboda, jel moguce da gledate i trpite (kao malo vode na dlanu) ove ljude koji su vas istjerali iz lige. Zar vjerujete da ce vas oni vratiti iz federalne lige. Ekipa koja vas je vodila, nije zasluzila nista osim da ih nasilno istjerate, svaki dan pljujete , sve vrste represije prema njima dok ne odstupe. Preuzmite klub u svoje ruke, pa ga dajte kome hocete ili ga vi vodite. Kako sad nema finansijskog izvjestaja, kako sad nema niko da se nadje da pita gdje su se trosile pare prethodne dvije tri godine, ubrzo ocekujte i par potrazivanja od bivsih igraca koje su otpustili ali nisu isplatili. Svako dobro vam zelim, mislim da vas ocekuje teska borba, teza nego sto zamisljate.MMA075 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:22
Brate kako ne shvatate, ne moze niko nikog sprijeciti da udje neko u klub, pokucas na vrata hocu da kupim stolicu dodji sjedi potpisi plati i kraj price.
Treca stvar ti ukoliko imas stolicu tebe moze predsjednik UO odbora Azmir Husic u svako doba dana noci pozvati i reci ti da mu treba lupam 10.000 KM koje bi ti trebao da obezbjedis, stolica je 24.000 koja nije pozajmica klub ne mozes te pare vratiti, ali stolicu mozes prodati ili pokloniti za koliko god ti hoces.
Ja nisam siguran al' se da zakljuciti da ovi nisu za Azmira, jer je iza sebe ostavio 1+ milion dugova koje su oni morali vratiti tako da bi dovoljno bilo da on da taj milion i otkupi upravljacka prava, Azmir bi usao u puno cisci klub nego sto je bio u prvom mandatu, jer je duga ostalo oko 500.000 bez onog koji se placa reprogramom.
Narodski receno ja cistio tvoja **** koja si ti ostavio a ti hoces sad da udjes tek tako, pa sta sam ja budala.
Ponavljam Azmira ako ima volju da se vrati, vratiti ce se i kraj price, sve se moze dogovoriti pogotovo "oni"
Mozesli mi samo ovo gore objasniti, sve i da je tako kako si napisao, kome da da pare, cijim su oni parama vratili taj dug..Jel to odredzena cjena za preuzimanje Slobode ili si to ti stekao takav utisak.
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.