I dan danas placamo rentanje Koseva, a to da smo ga "dobili za marku" ima samo u tvojoj glavi. Nikad to "rjesenje" nije zazivjelo.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 jun 2023, 08:47Od kad postoje koriste drzavnu imovinu kao svoju, drzava im najveci stadion poklonila za 1KM naljutili se jer bi tad placali odrzavanje stadiona, lige prosiruju/smanjuju, drzava zavrsava prvenstva odlucuje prvake, drzava priznaje/negira prvenstva u korist FKS.Zutti je napisao/la: ↑04 jun 2023, 01:55A jbg sta ces... Nikad mi nismo bili miljenici rezima i politike. Nama ne da drzava nije dala zemljiste, stadion, tribine, pomocne terene, pozajmice, donacije i slicno vec su nam nas stadion prije olimpijade oduzeli. Normalno da ne mozes ni imat u tom slucaju. Medjutim zato vi imate parolu "protiv ratova, rezima i partija", a drzava vam dala sve sto sam vec nabrojao . Sreca samo sto u Jugoslaviji nije bilo moguce da sportska društva nose imena narodnih heroja pa se zahvaljujuci tom zakonu danas ne zovete FK "Vaso Miskin Crni". Ima tu jos primjera, al kao sto neko rece "nebeski narod vam nije ravan". Jednostavno stvar filozofije koju samo mitoman razumije.![]()
Vjerovali da je Duljevic bolji od Lulica, Hebibovic od Visce, danas da je Dal bolji od Prcica, nekog prozivaju da je "nebeski narod".
Kakve veze imaju nabrojani igrači i nase mišljenje ko je od koga bolji s ovim sto sam ja u prvom postu napisao? Zasto mijenjas temu? Kazi mi jesam li nesto slagao u postu u kojem sam napisao da vam je drzava mnogo toga kroz historiju dala?