Jel to čisto malo da se zakuha?
Balja vazda bio jedan od nas

Moderator/ica: GracanicaAA
Jel to čisto malo da se zakuha?
Haha pa vidis gdje su vas dovela vasa djeca...Jaha, buci, secer ...jos ja i tu je kraj. Sto bi rekli, daj crnog cigana,ali da zna i umije
Uh valja se sad zajebavat po federalnim oranicamaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:06Haha pa vidis gdje su vas dovela vasa djeca...Jaha, buci, secer ...jos ja i tu je kraj. Sto bi rekli, daj crnog cigana,ali da zna i umije![]()
A sto ? Imam za tebe plavi dres, broj 9, idemo zajedno ugasiti Zelju i Velez. Pusti se federalne lige, progledaj jednom ocimaSky9 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:09Uh valja se sad zajebavat po federalnim oranicamaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:06Haha pa vidis gdje su vas dovela vasa djeca...Jaha, buci, secer ...jos ja i tu je kraj. Sto bi rekli, daj crnog cigana,ali da zna i umije![]()
![]()
Ovo uopšte ne zaslužuje moj odgovor...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:11A sto ? Imam za tebe plavi dres, broj 9, idemo zajedno ugasiti Zelju i Velez. Pusti se federalne lige, progledaj jednom ocimaSky9 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:09Uh valja se sad zajebavat po federalnim oranicamaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:06
Haha pa vidis gdje su vas dovela vasa djeca...Jaha, buci, secer ...jos ja i tu je kraj. Sto bi rekli, daj crnog cigana,ali da zna i umije![]()
![]()
![]()
Ti kako hoces, ja moram osvetiti Slobodu, ove godine izbacujemo Zelju, jer je izbacio Slobodu iz lige, to je besa.Sky9 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:14Ovo uopšte ne zaslužuje moj odgovor...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:11A sto ? Imam za tebe plavi dres, broj 9, idemo zajedno ugasiti Zelju i Velez. Pusti se federalne lige, progledaj jednom ocima![]()
E u tome imate moju punu podršku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:17Ti kako hoces, ja moram osvetiti Slobodu, ove godine izbacujemo Zelju, jer je izbacio Slobodu iz lige, to je besa.Sky9 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:14Ovo uopšte ne zaslužuje moj odgovor...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:11
A sto ? Imam za tebe plavi dres, broj 9, idemo zajedno ugasiti Zelju i Velez. Pusti se federalne lige, progledaj jednom ocima![]()
Sta da radimo sa Only i Veleza , njih isto treba kazniti. Oni su pustili Posusju .Sky9 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:19E u tome imate moju punu podršku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:17Ti kako hoces, ja moram osvetiti Slobodu, ove godine izbacujemo Zelju, jer je izbacio Slobodu iz lige, to je besa.![]()
Karajte i njih.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:37Sta da radimo sa Only i Veleza , njih isto treba kazniti. Oni su pustili Posusju .Sky9 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:19E u tome imate moju punu podršku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:17
Ti kako hoces, ja moram osvetiti Slobodu, ove godine izbacujemo Zelju, jer je izbacio Slobodu iz lige, to je besa.![]()
Zna se ko je filijala. Tamo ce slabo providiti vremena u crvenom lageru. Sa Cityem se valja boriti za Evropu.
Zna se ko je filijala slažem se.
A jel sigurno sto toliko voli Slobodu pa zeli opet tamosimonknows je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:03Zna se ko je filijala slažem se.
O ciljevima otom potom, drago mi je da ste i vi svjesni gdje nastavlja karijeru.Hazre je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:07A jel sigurno sto toliko voli Slobodu pa zeli opet tamo![]()
i ja volim kojesta a cilj mi je drugi
![]()
Neka nastavlja i ide gdje god hoce drug vjeruj mi. Ima preci stvari u zivotu od ovoga. Ja volim nogomet vise od sebe. Ali na kraju krajeva mi nemamo nista od ovoga. Djaba se nerviramo i sikeramo.simonknows je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:12O ciljevima otom potom, drago mi je da ste i vi svjesni gdje nastavlja karijeru.
Hazre je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:19Neka nastavlja i ide gdje god hoce drug vjeruj mi. Ima preci stvari u zivotu od ovoga. Ja volim nogomet vise od sebe. Ali na kraju krajeva mi nemamo nista od ovoga. Djaba se nerviramo i sikeramo.simonknows je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:12O ciljevima otom potom, drago mi je da ste i vi svjesni gdje nastavlja karijeru.
Šta te boli racku druže, gledaj svoja posla i gledajte kako da vam se drugi klub iz Mostara ne piša po vama, vi se pogotov nemate sta javljati jer ste qurcina od navijaca, zelim vam brz povratak u federalnu liguBalorda je napisao/la: ↑04 jun 2023, 13:33Čekaj, zar nisu slobodaši bukvalno do neki dan pisali da je Husić propao, žena odnijela pare, puno djece napravio, ispuhao ...
Da bi danas svršavali da im hoće ponovo preuzeti klub?![]()
O uvredama na račun njega i lično i svih podrinjaca da ne pričamo.
Kakvi likovi, kakvi mentalni paramecijumi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.