Neznam treba tabele te viditi u drugim ligama, sve je to u bod-dva, gusto, gusto do kraja!Goalgetter je napisao/la: @drH .. I dva poraza ce te spasiti, jer u nas i najboljih 6. ide dalje ja mislim, jer je ovo najjaca grupa, sigurno da je u nasoj grupi najbolji 6
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce biti.
Vidim igras sa trenutno dva najbolja igraca u nasoj grupi, tj. Aston Villa i Valencia .. Nimalo lagano
A ja jos protiv ovog nezgodnog Lazia, koji igra za ponos Rima
Vidim igras sa trenutno dva najbolja igraca u nasoj grupi, tj. Aston Villa i Valencia .. Nimalo lagano
Bolje ja protiv jacih igram, prosle polusezone sam u te dvije utakmice uzeo 4 boda, vidicemo kako ce sada bitiGoalgetter je napisao/la:Hoce biti.
Baš sam nezgodanGoalgetter je napisao/la:Hoce biti.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ja sam imao srece protiv tebe kad sam te u zadnjoj minuti iz kontre i odbijanca dobio, ti si mi bio druga utakmica na novom joysticku neznam ni sad kako sam uspio da te dobijem nijednu bolju akciju nisam napravio, ali eto treba nekad i srece imatiToxicity je napisao/la:Baš sam nezgodanGoalgetter je napisao/la:Hoce biti.
A ja jos protiv ovog nezgodnog Lazia, koji igra za ponos Rima, nakupili se na meni bodova skoro k'o i na Benfici koja nema vlasnika već 10 kola
Ma dabogda vas Lazio zapao iduću sezonu pa ćete se nalomit joysticka
, nema ništa smiješnije i žalosnije kad oni panjevi Lazia počnu plivat na 40 metara, pa to je komedija čovječe..
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako ce se izvlaciti Play-Off .. Preko drafta, ili prvi protiv petog i tako to ..
I hoce li biti uzvratnih tekmi ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos samo tri utakmice su ostale da se odigraju u prvoj ligi
Galata - Atletico
Bolton - Sevilla
Atletico - Sevilla

bit ce jako zanimljivo.
@Goalgetter, smislit cemo neki sistem da igra prvi iz jedne lige protiv petog/sestog iz neke druge lige, uglavnom se nece preko drafta birat i nece se u prvoj rundi moci sastati igraci iz iste lige
Galata - Atletico
Bolton - Sevilla
Atletico - Sevilla

@Goalgetter, smislit cemo neki sistem da igra prvi iz jedne lige protiv petog/sestog iz neke druge lige, uglavnom se nece preko drafta birat i nece se u prvoj rundi moci sastati igraci iz iste lige
bilo bi najbolje da bude draft, al glupo je da zapadne prvoplasirani iz jedne lige protiv prvoplasiranog iz druge lige. nek 8 sto si imali najvise bodova dobijaju protivnike od ovih 8 preostalih. to je moj prjedlog.Goalgetter je napisao/la:Kako ce se izvlaciti Play-Off .. Preko drafta, ili prvi protiv petog i tako to ..
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Unforgotten
- Kontakt:
Slažem se sa prijedlogom i imam pitanje za Donniakivi je napisao/la:bilo bi najbolje da bude draft, al glupo je da zapadne prvoplasirani iz jedne lige protiv prvoplasiranog iz druge lige. nek 8 sto si imali najvise bodova dobijaju protivnike od ovih 8 preostalih. to je moj prjedlog.Goalgetter je napisao/la:Kako ce se izvlaciti Play-Off .. Preko drafta, ili prvi protiv petog i tako to ..
Jesi li uračunao one moje 2 tekme što sam napisao na vrhu ove stranice.
Ako nisi, onda sam najbliže tituli
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta mislite da igraju igrac sa najvise bodova protiv igraca sa najmanje bodova? i ostatak na isti fazon?
mada ni ovaj sistem sa osam najboljih protiv ostatka nije los. jedino mi se ne svidja sto bih koristio draft, kojeg bi volio izbacit u ovom slucaju.
mada ni ovaj sistem sa osam najboljih protiv ostatka nije los. jedino mi se ne svidja sto bih koristio draft, kojeg bi volio izbacit u ovom slucaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kivi ko Blatter i Platini na SP2010 .. Bosnu, Slovence, Ukrajince u jedan sesir, a Portugalce, Francuze i ove velikane u jedan sesir
Salim se, u ovom slucaju bi bilo dobro da se tako odradi, Prvih 8 dobivaju protivnike, samo sto se igraci koji su bili u istoj grupi nesmiju igrati jedno protiv drugog ..
Salim se, u ovom slucaju bi bilo dobro da se tako odradi, Prvih 8 dobivaju protivnike, samo sto se igraci koji su bili u istoj grupi nesmiju igrati jedno protiv drugog ..
Imam ja pitanje, da li se gleda gol-razlika ili medjusobni susreti za plasman?
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam o tome ni razmisljo. po meni bi trebali gledat medjusobni skor jer je gol razlika dosta nerealna radi neodigranih tekmi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bolje bi bilo sa Draftom, ali ako neces sa draftom mogli smo da svaki igrac ostavi jedan broj na ovu temu, izmedju 1-8, a ti u medjuvremenu napises brojeve za sve i jednog igraca od ovih prvih 8, i sad koja se dva broja sastanu, ti igraci igraju.
Da ali bi onda morali ako budu isto bodova za najbolje sesto mjesto uzeti gol-razliku, jer nema medjusobnih izmedju njih 
- Unforgotten
- Kontakt:
BVB 1:1 Lyon
Marseille 0:3 BVB
Fener 1:2 BVB
Besiktas 1:3 BVB
BVB 3:0 Auxerre
BVB 0:0 Porto
BVB 1:1 Olympiacos
Roma x:x BVB
Celtic x:x BVB
Prema navedenom dobar sam, imam ambicije da dođem do vrha, ali bitno je da sam prošo i da ću najvjerovatnije biti prvi u grupi. Ako ne bude lagga, sve je moguće
Marseille 0:3 BVB
Fener 1:2 BVB
Besiktas 1:3 BVB
BVB 3:0 Auxerre
BVB 0:0 Porto
BVB 1:1 Olympiacos
Roma x:x BVB
Celtic x:x BVB
Prema navedenom dobar sam, imam ambicije da dođem do vrha, ali bitno je da sam prošo i da ću najvjerovatnije biti prvi u grupi. Ako ne bude lagga, sve je moguće
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- Donnie Darko
- Kontakt:
bolje da idemo jednostavno prema bodovima. rasporedimo sve po broju bodova i onda igramo po ovom sistemu:
1-16
2-15
3-14
4-13
5-12
6-11
7-10
8-9
i ja bih volio uzvrate, ne znam za ostale.
a kod najboljeg sestog ce se gledat gol razlika u slucaju istog broja bodova.
1-16
2-15
3-14
4-13
5-12
6-11
7-10
8-9
i ja bih volio uzvrate, ne znam za ostale.
a kod najboljeg sestog ce se gledat gol razlika u slucaju istog broja bodova.
Bolton (LBJ) kad cemo igrati utakmicu zadnjeg kola
Bilo bi dobro sa uzvratima i ja mislim, ali kako god nije belaj.
A u vezi parova, treba razmotriti vise opcija i na kraju se odlučiti za najprihvatljiviju
A u vezi parova, treba razmotriti vise opcija i na kraju se odlučiti za najprihvatljiviju
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.