Al bukvalno je tako, cuj one imaju isti fond kao muskarci, a ni priblizno nisu popularne kao muski, ja iskreno do sada od kad pratim tenis nikad nisam zenski mec odgledao niti planiramL-Train je napisao/la: ↑04 jun 2023, 14:31Tenis je jedini sport u kojem su muskarci iskoristeni od strane zena,svi ostali sportovi su odvjeni,a ove su uspjele da se zalijepe i da zaradjuju na popularnosti muskog tenisa.CAGarfia je napisao/la: ↑04 jun 2023, 12:52Zbog ovih internet feminista koji su rekli da u zadnjih tipa 10 mečeva samo jednom žene bile na Šatrijeu u noćnoj sesiji, sad kad su stavili Sabalenku i Stephens pored Alcaraza-Musettija/Nole-Varillasa dobijaju zahtjeve za refundaciju novca onih koji su kupili kartu za večernju.![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
kad si zelen pa nisi mogao gledat kad su igrale sabatini i kurnjilova 
- Felixians4
- Kontakt:
Bio je ž tenis fantastičan u kontinuitetu čak više od muškog par dekada. Posebno je bitno da su upravo Ruskinje i Amerikanke bile glavne i dominantne. Rivalstvo sestara Williams pa tinejdžerica šampionka Wimblya dominantnom izvedbom protiv Serene, pritom tako lijepa, visoka, top model odlično se služi engleskim jezikom, riječ je o Šarapovi jasno. Belgijske klasetine Henin i Clijsters(bila s Hewittom), Dementieva, Capriati, Davenport.. Tad su kretali Federer i Nadal, a taj sami očetak ovog tisućljeća bio je slab period baš kao i u nogometu, NBA, boksu itd
od kurnjikove nikad nijedna nije bila “bolja“
sabatini je bila bomba a šarapova je mogla to postati da se nije brzo pročulo (sa više strana) da je frižider. doduše sad u zadnje vrijeme opet liči na nešto ali džaba joj sve to….
@felix jes vala baš, u pravu si, prelaz iz starog milenija u novi je baš bio tanak period po pitanju zvijezda
sabatini je bila bomba a šarapova je mogla to postati da se nije brzo pročulo (sa više strana) da je frižider. doduše sad u zadnje vrijeme opet liči na nešto ali džaba joj sve to….
@felix jes vala baš, u pravu si, prelaz iz starog milenija u novi je baš bio tanak period po pitanju zvijezda
Zverev trwci put za redom igra nocni termin, ne znam da li je to bas dobro za njega
Ovaj djokovic opet do polufinala igra 250icu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
17. put u četvrtini finala, aferim 
- alan_kardec
- Kontakt:
Novak rutinski.
U četvrtfinalu ga čeka Khachanov sa kojim bi moglo biti problema.
U četvrtfinalu ga čeka Khachanov sa kojim bi moglo biti problema.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Možda Kharen uzme dvostruki broj gemova
Morat će Novak više na mrežu i napadati ako misli dobiti Alcaraza u tom potencijalnom polufinalu (ako i on dođe do toga).
Morat će Novak više na mrežu i napadati ako misli dobiti Alcaraza u tom potencijalnom polufinalu (ako i on dođe do toga).
- BosniaBoston
- Kontakt:
Djeluje da je tako, jedina nada je da mu grčki firgoš uzme bar 2 seta, duplo više nego u posljednja 3 susreta sa Karlitosomronaldo99 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 20:20Znaci oni su svi kao Taro Daniel, jer evo on mu je uzeo set![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo Bože zdravlja i realnost je da kroz 10tak godina bude ispred Borga što se RG tiče. Sve ima za dominaciju.
Tsitsipas mu je vjerovatno najlaksi matchup, on njega otpuse uvijek sa terena, ali hajde GS turniri su nesto drugoBosniaBoston je napisao/la: ↑04 jun 2023, 18:01Djeluje da je tako, jedina nada je da mu grčki firgoš uzme bar 2 seta, duplo više nego u posljednja 3 susreta sa Karlitosom![]()
Al kako ovaj komentator kuka kad Museti gubi, bas ono hajd nek ovaj izgubi samo da ne igra Novakom
- Pensioner26
- Kontakt:
Tsitsipas nije sigurno nikome najlakši matchup.
4-0 Carlos ima protiv njega, a tek je Carlos krenuo igrati sto bi se reklo
Jak mu žrijeb bio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Udaranje sa oba krila, koja snaga u forhendu, dropovi, return, volej, kretanje, eksplozivnost, pa šta je ovo mati draga
Musetti koji je sigurno top 10 šljakera na touru meda nije mogao, baš sam se bojao ovog meča ali jednosmjera ulica. Samo me zanima kako bi završio meč Rafe iz 2008. i Carlitosa iz 2023. godine.
Kako će goriti sve u petak ako ne bude problema, nisu istine. Klasik u najavi.
Musetti koji je sigurno top 10 šljakera na touru meda nije mogao, baš sam se bojao ovog meča ali jednosmjera ulica. Samo me zanima kako bi završio meč Rafe iz 2008. i Carlitosa iz 2023. godine.
- BosniaBoston
- Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:31Udaranje sa oba krila, koja snaga u forhendu, dropovi, return, volej, kretanje, eksplozivnost, pa šta je ovo mati draga![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da li bi skupio više od 4 gema 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.