Pa kako vam više nije ofirno, svake godine isto, napada se grupna faza, dupla kruna, najbolji tim, trener, najbolji napad, ofanzivni fudbal
Realnost Tuzla 5 komada, Čelik iz treće lige ih izbaci iz kupa

Zukanovic je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:20"“Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i “proizvodnje” minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju “La Masia” koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or."
Zukanovic je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:20"“Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i “proizvodnje” minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju “La Masia” koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or."
Funkcioniše na način da nas zaboli tuki ...Mamba21 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:22Po kojem sistemu funkcioniše vaš klub? Kako Ajla odluči
Pa kako vam više nije ofirno, svake godine isto, napada se grupna faza, dupla kruna, najbolji tim, trener, najbolji napad, ofanzivni fudbal
Realnost Tuzla 5 komada, Čelik iz treće lige ih izbaci iz kupa![]()
FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:32Zukanovic je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:20"“Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i “proizvodnje” minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju “La Masia” koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or."![]()
![]()
Boli li reci mi ?Hamagara je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:32Funkcioniše na način da nas zaboli tuki ...Mamba21 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:22Po kojem sistemu funkcioniše vaš klub? Kako Ajla odluči
Realnost Tuzla 5 komada, Čelik iz treće lige ih izbaci iz kupa![]()
Bolje bi bilo da znas kako tvoj funkcionise...
Pošto su tebi vazniji neuspjesi Sarajeva od uspjeha zeljezničmara.. idi i dalje slavite nerješen rezultat derbija
Poselami ko uspita
Što ne osta još jedan mjesec dva ti bi anamo njih ugasioAdo1922 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:34FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:32Zukanovic je napisao/la: ↑04 jun 2023, 19:20
"“Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i “proizvodnje” minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju “La Masia” koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or."![]()
![]()
![]()
Da, sad je vraćen, ali nije bio dostupan na sajtu. Nedavno sam tražio kad sam vadio nešto za sve klubove i bukvalno je bilo "page not found".HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:11E gledaj raporta i neistina.![]()
Izvještaj se sa dva klika može naći na stranici. Svašta.
Sarajevo nije igralo kvalifikacije zato što se nije igrao playoff ili kako se to već zvalo a Sarajevu je priznata titula jer je F/ NS BiH bio jedini priznat od strane UEFAVirtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2023, 16:01Poredak te godine,
Posušje 58
Široki Brijeg 53
Zrinjski 52
Brotnjo 47
Orašje 44
Troglav Livno 37
Pitanje za milion, zašto je baš FK Sarajevo dobio titulu i pitanje za dva miliona, zašto kao prvak nisu igrali kvalifikacije za Ligu šampiona 1999. godine.
Nije valjda da niko nema odgovor.![]()
https://fksarajevo.ba/vijesti/finansijs ... odinu/6550Virtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:24Da, sad je vraćen, ali nije bio dostupan na sajtu. Nedavno sam tražio kad sam vadio nešto za sve klubove i bukvalno je bilo "page not found".HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:11E gledaj raporta i neistina.![]()
Izvještaj se sa dva klika može naći na stranici. Svašta.
Ja ti kažem da nije bio dostupan. U tom trenutku mi nije djelovalo kao previše bitno jer su bili screenshots po portalima pa sam našao ono što sam tražio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:28
Ovdje je bio dostupan klikom na link od 17. maja. Znam jer sam i sam tražio. Sada je dostupan pod "dokumenti", ne znam otkad, ali se moglo pristupiti od prvog dana preko linka.
A odakle portalima screenshot ako nije bio dostupan, yebo ga ti?Virtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:30Ja ti kažem da nije bio dostupan. U tom trenutku mi nije djelovalo kao previše bitno jer su bili screenshots po portalima pa sam našao ono što sam tražio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:28
Ovdje je bio dostupan klikom na link od 17. maja. Znam jer sam i sam tražio. Sada je dostupan pod "dokumenti", ne znam otkad, ali se moglo pristupiti od prvog dana preko linka.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz, MikiPirs i 41 gost.