Puna !ILoveLFC je napisao/la:Dodji u sobu sportsport.bareds je napisao/la:Kad možeš ?aleksandarhz je napisao/la:kad cemo cetvrtfinale igrati... Ja sam danas u 14:30 bio u skoli pa evo sad sam tu samo da se javim...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Puna !ILoveLFC je napisao/la:Dodji u sobu sportsport.bareds je napisao/la:Kad možeš ?aleksandarhz je napisao/la:kad cemo cetvrtfinale igrati... Ja sam danas u 14:30 bio u skoli pa evo sad sam tu samo da se javim...
Ne znam koji je rezultat bio,7-5,7-6 za mene tako nešto mada mi je bio veliki lag.volimliverpool je napisao/la:Neka bude da je njub prošao,ipak je vodio previše kada je meni počelo lagovati.Pošto nema ni Quaresme ni alaciousa,njub ide direktno u polufinale.volimliverpool je napisao/la:
Četvrfinale:
VolimLiverpool/njub-QUARESMA 18/alacious
Reds-aleksandar hz
lottdogg-Unica_Liverpool
muX-danin/Adin_BiH
Dakle,polufinale:
njub-Reds/aleksandarhz
lottdogg/Unica_Liverpool-danin
Kako je njemu nick ja sad krenuo da pošaljem i kucam "lottdog" ono ne postoji ....muXmania je napisao/la:pošalji mu PPUnica_Liverpool_ je napisao/la:Nigdje onog lottdoga ....
Nick mu je lottdogg...sa dva g ...Unica_Liverpool_ je napisao/la:E moj lottdoŽe što se ne javi ba ....
pa đesi najbolji ,hajde da igramoalfarouqaminu je napisao/la:Evo ga i najbolji,ajmo da skresemo jednu
Unica_Liverpool_ je napisao/la:njub vs Reds
Unica_Liverpool_ vs danin
Je li to polufinale ????
Da,ovo su polufinala definitivno.Unica_Liverpool_ je napisao/la:njub vs Reds
Unica_Liverpool_ vs danin
Je li to polufinale ????
ajmoreds je napisao/la:Sad ?njub je napisao/la:reds oces da veceras odigramo.. popravio se ping
reds 5 - 1 njubreds je napisao/la:Može li sad ?
Semifinals
pw:njub![]()
max igrača 8 !![]()
P.S. Stavio bih ja i više igrača da može ući(tj.gledati) nego neću da se brukam.
Joj @njub jesi naivan to je bila taktika zavaravanja protivnika...njub je napisao/la:reds 5 - 1 njubreds je napisao/la:Može li sad ?
Semifinals
pw:njub![]()
max igrača 8 !![]()
P.S. Stavio bih ja i više igrača da može ući(tj.gledati) nego neću da se brukam.![]()
Ja nisam bio u top formi ali bilo je posteno, bez lagga i cestitam redsu na pobjedi i mislim da ce uzeti ovo..
Iako sam ja dobio zagrijavanje i rekreativni mec poslije xaxaxa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.