Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 16:28

Ma ovi kitalonci su sve biser do bisera. To majka jednom radja. :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 mar 2011, 16:30

http://www.sportbase.com.ba/sport_vijes ... 8d203.html

al mi smijesno a istinito ono iza ledza - Poltron hahahahhahahha. Kome li ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 03 mar 2011, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 03 mar 2011, 16:31

Gdje piše da je izvor vijesti Sport?

Ovi Proljevci skočili kao muha na go.vno :mrgreen:
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 16:32

Gdje pise da nije, a ovo je u njihovom stilu. Kitalonskom :lol:
Nail for Real je napisao/la:Ma ovi kitalonci su sve biser do bisera. To majka jednom radja. :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 16:33

mandraX je napisao/la:Ma nemozete sa blancosom...On je pokupio svo' znanje svijeta.
Evo odg cu ti, ne nisam 8-) vi ste, sretan sada :mrgreen:

@Naile majke su posle 1995g svasta rodile, pa evo vidimo i ovaj primijer zatupljenja ajd sto je navijac "Moda innn Barce" ali toliko tupasti biti... :mrgreen:
@Leader nepise da izvor Sport, ali zna se ko pise take gluposti, neki katalonski dnevnik koji zeli paznje preko Mou i R.Madrida, a pa samo se palite na takve gluposti :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 mar 2011, 16:34, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 16:34

Ovaj rožajac prosto zraci nekakvom inteligencijom :lol: :lol: ...postovi su mu mudri i odmjereni ,yebo one mudrace sa Tibeta.

Kitalonci :lol: :lol: wooow jest nam šukno sad :lol:
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 03 mar 2011, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 mar 2011, 16:34

Nail for Real je napisao/la:Ma ovi kitalonci su sve biser do bisera. To majka jednom radja. :mrgreen:
katalonce bar rodi..realovce pobaci.... 8-) :mrgreen:

sto se tice vecerasnje utakmice,ja se nadam da ce te zijaniti..mada to je moguce onoliko koliko je moguce da ja otvorim legalni nocni klub sa dobrim ukrajinkama...u svom haustoru
ipak nada zadnja umire.. 8-)
''mozda'' vam presudi bivsi trener i slozi neku mrak taktiku.. :mrgreen: da otkine bod
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 16:36

All you can do riht now is to slika

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 mar 2011, 16:37

Ma mislim da sam pročitao u Marci(da Marci) da je Pelegrini rekao da je bio konkurentniji Barceloni,što sad kad gledamo jest tačno al opet ko je on da se javlja šta...možda pregrubo od Mourinha al opet pitam koga briga :lol:
Leader je napisao/la:Gdje piše da je izvor vijesti Sport?
A ko je izvor :?: pa Sport ili El Mudno objave vijest a ostala žuta štampa to prenosi,pa te informacije nerijetko dolaze do svakakvih indexa,hr. portala pa i do naših stranica...
Leader je napisao/la:Ovi Proljevci skočili kao muha na go.vno :mrgreen:
Pa ne pišemo na vašoj temi ebo te :lol: evo slomi smo se pišuči na temi barcelone...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 mar 2011, 16:38

Nail for Real je napisao/la:All you can do riht now is to slika

Na -10 sta ste toliko nervozni .... :mrgreen:

slika

Uploaded with ImageShack.us
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 16:39

bparena je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:All you can do riht now is to slika

Na -10 sta ste toliko nervozni .... :mrgreen:

slika

Uploaded with ImageShack.us
Pa se ubi od pisanja po temi omrazenog rivala :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 mar 2011, 18:34

Jel mi neko moze reci kakav je osjecaj boriti se za Kup UEFA? :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 mar 2011, 19:07

Portillo je napisao/la:Jel mi neko moze reci kakav je osjecaj boriti se za Kup UEFA? :mrgreen:
Bezze. :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 19:21

Kakva arogancija :shock: to nešto fali kupu UEFA,jel

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 mar 2011, 19:34

izzo je napisao/la:Kakva arogancija :shock: to nešto fali kupu UEFA,jel
Kup UEFA odavno već nema smisla, što financijski što natjecateljski, što misliš što je jedan Juventus ispao odmah? Misliš da nisu nijednu mogli dobit Lecha?

Real Madrid

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 mar 2011, 19:42

Veceras Arbeloa starter. Dobra stvar, i bolje je da on igra beka a Ramos stopera, nego Ramos desno a Albiol na poziciju stopera. Arbeloa je sjajan igrac i vidjet cete veceras koliko je ucinkovitiji na toj poziciji u odbrani od Ramosa, kao i u napadu, jer Ramosovo dodavanje lopte Kaki, ili Ozilu i Lassu podsjeca na ono Barcelonino na sredini terena kada igraju protiv jace odbrane, ni lijevo ni desno, nego dodavanje u tri metra sto me posebno iritira kada se sastanu Ramos i Kaka.

Ja bih veceras, da sam Mourinho, dao malo odmora Ozilu, ali posto ja nemam pojma u kakvoj je on fizickoj formi i kakvu je Mourinho spremio taktiku, onda je najbolje da sacekam da vidim sefovu odluku u vezi sastava, i da pozdravim to sto ce Arbeloa igrati.

Malaga nije dobra ekipa, ali ako hocemo da bude u dobroj formi pred Lyon, potrebno je da ih veceras nadigramo u svim segmentima, i nebitno bio rezultat 1:0 ili 5:0, samo da svi dobro odrade svoj zadatak, odnosno ne svi, nego oni koji mogu, jer Benzema to nije sposoban i iskreno se nadam da ce Adebayor biti starter, i opet se vracamo onome da Mourinho zna najbolje ko bi trebao igrati a ko ne.

U zadnjih 15 stranica ove teme u 12 najmanje spadaju glupi postovi navijaca Barcelone i ovih navijaca koji se s njima prepiru, a u one tri stranice spadaju samo dobri postovi ovog cara koji na svom avataru ima meni nepoznatog ciku, ili ti ga Raul 64

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 19:45

Toxicity je napisao/la:
Kup UEFA odavno već nema smisla, što financijski što natjecateljski, što misliš što je jedan Juventus ispao odmah? Misliš da nisu nijednu mogli dobit Lecha?
Jah, logika ti je za 10 :lol: cuj namjerno ispali iz kupa UEFA :lol: pa što su se onda ikako plasirali u isti ako im se nije dalo igrati tamo :?: mogli su prepustiti mjesto nekom drugom ko bi se takmicio, zar ne.
Uglavnom, ofirna šuplja prica.
Cuj nisu htjeli dobiti Lech :lol: :lol: nisi mogli, tako reci...ostalo je ubleha i šuplja.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 03 mar 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 mar 2011, 19:46

Ja ne znam samo kako cu veceras moc gledat onog Lassa, koja je to muka jbt :S

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 mar 2011, 19:58

izzo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
Jah, logika ti je za 10 :lol: cuj namjerno ispali iz kupa UEFA :lol: pa što su se onda ikako plasirali u isti ako im se nije dalo igrati tamo :?: mogli su prepustiti mjesto nekom drugom ko bi se takmicio, zar ne.
Uglavnom, ofirna šuplja prica.
Cuj nisu htjeli dobiti Lech :lol: :lol: nisi mogli, tako reci...ostalo je ubleha i šuplja.
hahha čuj što su se plasirali, pa kralju svih kraljeva borili su se za ulazak u LP i očito nisu uspjeli pa su morali igrat KU, a šta i BVB je kao ispao što su slabi? Ekipa koja dominira ove godine Njemačkom prventsvu nije mogla ući u 16 ? :mrgreen:
Kraljuuuuuuuuuuuuuuuu, ne kažem da su namjerno ispali, ali znaš i sam da su igrali s 25 % ;)

Real Madrid

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 20:15

Toxicity, kralju da te tvoj jaran izzo malo poduci nekim stvarima, necu puno ;)

U psihologiji ima citava lepeza odbrambenih mehanizama, jedan od njih je i racionalizacija, između ostalih.
Cuveni je primjer "Kiselog grožđa" iz neke basne... kada gladna lisica pokušava da dospije do grožđa ,pa kada zakljuci da definitivno ne može do dokuci do njega onda konstatuje "yebat ga, svakako je kiselo" a zaboravlja da je prije toga poduzela sve do dođe do njega.

Kada Juventus ispadne iz gupne faze UEFA lige, onda se kur.ce kako su oni neko i nešto, igrali sa 25% snage bla bla bla...a zaboravljaju da ih niko pištoljem nije tjerao da igraju to takmicenje i onda kad ispadnu - slijedi racionalizacija stvari ;)
Ili kada Arsenal ispadne u finali Carling kupa, onda se tješe sami "yebo to, to je nevažno takmicenje" a svjesno zaboravljaju da su sve poduzeli da dođu do tog trofeja...eto ko biva ,slucajno su prolazili osminu finala, cetvrtfinale, polufinale...svi im sklanjali ,a oni jadni nisu uopšte ni htjeli da igraju u fnalu, ali nekako nasilu sve igrali :lol:

Prema tome, to je šuplja prica oko Juventusa,UEFE, 25% snage i slicne gluposti ;) vjeruj meni.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 03 mar 2011, 20:19, ukupno mijenjano 5 puta.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []