Ja isto mislim da on nije toliki kvalitet da se tolike pare daju.Pitaristok je napisao/la: ↑05 jun 2023, 16:42Zato ga je olmpija odbila, tesko da.ce on u proficepjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jun 2023, 16:38Jastaje bolan pa sve vrijeme je levat na amaterskom ugovoru. Prvi ko potpise sa njim profesionalni ugovor treba platiti naknadu za treniranje njegovom bivsem brazilskom klubu cini mi se 200k EUR. Da li siromasima treba nesto platiti ne znam. Momak vise nece da igra na taj nacin nego trazi pravi ugovor.Pitaristok je napisao/la: ↑05 jun 2023, 16:30Jel Santos imao amaterski ugovor sa njima, zasto spominju ovu naknadu za treniranje?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ma kakav Santos ljudi dragi, pa mi imamo 2 igraca na toj poziciji, oba stranca i imamo ikica koji je takodjer stranac. Pa sta ce nam 4 stranca na istoj poziciji, nema smisla. Ovo je bas suplja da ga trazimo. Sto se tice Vukotica, treba biti realan i reci da bi svako ko iole misli na svoju karieru prije izabrao Cvajtu nego nasu ligu, jos on nije nase dijete niti ima bilo kakve veze sa nasim klubom/gradom, bio bi placeni igrac kao i ostali koji su dovedeni sa strane. Nema mu se sta zamjerat i sad govorit kao zatvorena mu vrata za stalno bla bla.
Briljirao u Želji: Zašto je Santos odbio ponudu Crvene zvezde?
Tačnost podataka lebdi nekako na pola puta između istine i nagađanja, pa je u tom domenu i najnovija informacija da je ponuđen FK Sarajevo, piše Bosnainfo. Usred sezone počelo je da se nagađa da je Ajla Alimanović, direktorica Bordo tima, postigla dogovor sa Andy Barom da od sljedeće sezone Santos bude igrač tima s Koševa.
Poslije se ispostavilo da Bara nije Santosov menadžer, da to nije ni nekadašnji igrač Dinama Etto, već da se radi o nekadašnjem vlasniku OBN-a Ivanu Ćaleti.
Također, jedna od informacija do koje je stigao portal Bosnainfo je da je Santos bio nadomak Crvene zvezde, da je srbijanski klub bio najzagrijaniji za Brazilca, ali da je njegov menadžer odbio ponudu prvaka Srbije iz razloga što bi brzonogi fudbaler narednu godinu proveo negdje na posudbi.
Jedna od opcija, budući da je postalo sve skupa malo kilavo oko njegovog odlaska, je da momak odigra evropske utakmice sa Željom i na taj način pokuša dodatno podići svoju cijenu, pa onda da se otisne dalje trbuhom za kruhom...
Tačnost podataka lebdi nekako na pola puta između istine i nagađanja, pa je u tom domenu i najnovija informacija da je ponuđen FK Sarajevo, piše Bosnainfo. Usred sezone počelo je da se nagađa da je Ajla Alimanović, direktorica Bordo tima, postigla dogovor sa Andy Barom da od sljedeće sezone Santos bude igrač tima s Koševa.
Poslije se ispostavilo da Bara nije Santosov menadžer, da to nije ni nekadašnji igrač Dinama Etto, već da se radi o nekadašnjem vlasniku OBN-a Ivanu Ćaleti.
Također, jedna od informacija do koje je stigao portal Bosnainfo je da je Santos bio nadomak Crvene zvezde, da je srbijanski klub bio najzagrijaniji za Brazilca, ali da je njegov menadžer odbio ponudu prvaka Srbije iz razloga što bi brzonogi fudbaler narednu godinu proveo negdje na posudbi.
Jedna od opcija, budući da je postalo sve skupa malo kilavo oko njegovog odlaska, je da momak odigra evropske utakmice sa Željom i na taj način pokuša dodatno podići svoju cijenu, pa onda da se otisne dalje trbuhom za kruhom...
Doveo bih ga 
Za sta realna? Da po bolnicama hoda?Surreal je napisao/la: ↑05 jun 2023, 17:23https://www.transfermarkt.com/jozo-simu ... ler/131327
potpuno realna opcija.
Frajko konta zavrsiti karijeru, godinu bez kluba, sklon povredama, u zestokom padu itd..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mirvic to gledao kao posao. 2 sezone i ode on za milku min.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa eto sam si naveo, sve je to istina tako da je fakat idealan za sarajevo - isto ko anicic, tss, itd.nokee je napisao/la: ↑05 jun 2023, 18:38Za sta realna? Da po bolnicama hoda?Surreal je napisao/la: ↑05 jun 2023, 17:23https://www.transfermarkt.com/jozo-simu ... ler/131327
potpuno realna opcija.
Frajko konta zavrsiti karijeru, godinu bez kluba, sklon povredama, u zestokom padu itd..

Mozda prosle sezone da je idealan bio kad se to dovodilo, ne vidim da smo od zime takve doveli..spezial je napisao/la: ↑05 jun 2023, 18:47Pa eto sam si naveo, sve je to istina tako da je fakat idealan za sarajevo - isto ko anicic, tss, itd.nokee je napisao/la: ↑05 jun 2023, 18:38Za sta realna? Da po bolnicama hoda?Surreal je napisao/la: ↑05 jun 2023, 17:23https://www.transfermarkt.com/jozo-simu ... ler/131327
potpuno realna opcija.
Frajko konta zavrsiti karijeru, godinu bez kluba, sklon povredama, u zestokom padu itd..![]()
Samo mladje, zeljno dokazivanja i potencijal za zaradu plus u punom pogonu i formi.. Eventualno neki iskusniji, provjereni..
Dajte ljudi kakav Santos. 
Ma pustite se Santosa i Selje, prvo se treba riješiti zadnja linija i golman gdje smo bili očajni, a onda podebljati sredina, kao što neko reče na forumu, možda standardnog centralnog veznog da se može nekad odigrati i 433, ako Avram ide treba nam i 10 ka prema trenutnom načinu igre. Ako ostaje ne treba nam 10 ka, imaš Avrama za 4231.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ja bi ga doveo samo da zna ko je najveći klub u drzavi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Znači i danas bez potpisa
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Au
Sretno majstore .
Bgm nisu mu dali priliku a ima pontecijal.
Neka je sa srećom.
Sretno majstore .
Bgm nisu mu dali priliku a ima pontecijal.
Neka je sa srećom.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 05 jun 2023, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Kontakt:
Potpisao sebi ispisnicu onom gluposcu na derbiju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno mali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, rimljanin90 i 43 gosta.