FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li se Alisah oporavio povrede?
Bgm ja od njega nikad ništa ne vidjeh osim onog gola u Tuzli
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Misljenja sam da se moglo puno vise izvuci iz ovog momka. Sretno Tare!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Haha evo clanak na bazi komentara

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta malca a imam osjecaj da ce biti fin igrac.
Sretno!
I sve manje u21 imamo u ekipi, ko ce pokriti tu poziciju u ekipi, da mi je znati.
Sretno!
I sve manje u21 imamo u ekipi, ko ce pokriti tu poziciju u ekipi, da mi je znati.
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 05 jun 2023, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa ovo samo kod nas ima. Školuješ dijete, ulažeš u njega i noga. U21 igrač, nikada konstantnu priliku nije dobio i kad je igrao vazda su to bili neke ozbiljnije utakmice gdje nije smio pogriješiti pa je igrao na sigurno prvom do sebe. Imao osjećaj za gol, fin šut, a konstantno van pozicije bio. Ne znam vala po meni glupost velika, al hajd imaju stručnjaci.
-
- Kontakt:
Sretno Tare
Steta,ima potencijal sigurno ali vazda neki strah kod njega i nesigurnost se osjeti
Ne treba ga razapinjati zbog onog na derbiju,sretno momku aBd da postane veliki igrac i vrati nam se jedan dan

Steta,ima potencijal sigurno ali vazda neki strah kod njega i nesigurnost se osjeti
Ne treba ga razapinjati zbog onog na derbiju,sretno momku aBd da postane veliki igrac i vrati nam se jedan dan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vukotić je dobar igrač, ali kad pročitam kakve epitete ovdje dobija, konta čovjek da je Araujo u najmanju ruku. Više bih se obradovao dolasku Đumića. Drugo, svako ko serre po Vukotiću zbog toga što je odabrao Njemačku prije Bosne je glupan i to veliki. Ljudi u nižim ligama imaju bolje uslove, a gdje su sve ostale uređenije stvari po pitanju života. Logična odluka i svako bi tako uradio. Kad nešto tako komentarišete, samo se stavite u njegovu poziciju, a ne palamudite kao djeca.
Meni Santos nije ništa aman zaman, bolja verzija Aladina Šišića. Kod nas čim se u ligi pojavi brz igrač, svi zadivljeni ostanu i samo to gledaju kao parametar. Ima i Tuzla City onog garu, letio protiv nas, na kraju se ispostavilo da je obični atletičar, a ovdje mu brzina pogodovala jer je troma liga. Santos ima tu strašnu brzinu, sve ostalo mu je prosjek.
Po meni, dobar kao back up opcija s klupe, jedino da se Ziljkiću promijeni pozicija i da ga gurneš na desetku.
Adnan Kovačević je tu u Sarajevu, ali kako mi drug reče, mislim da će u Poljsku.
Meni Santos nije ništa aman zaman, bolja verzija Aladina Šišića. Kod nas čim se u ligi pojavi brz igrač, svi zadivljeni ostanu i samo to gledaju kao parametar. Ima i Tuzla City onog garu, letio protiv nas, na kraju se ispostavilo da je obični atletičar, a ovdje mu brzina pogodovala jer je troma liga. Santos ima tu strašnu brzinu, sve ostalo mu je prosjek.
Po meni, dobar kao back up opcija s klupe, jedino da se Ziljkiću promijeni pozicija i da ga gurneš na desetku.
Adnan Kovačević je tu u Sarajevu, ali kako mi drug reče, mislim da će u Poljsku.
- ExchangeOffice
Ovo je trebalo odmah poslije derbija uraditi, yebo majku seljacku i ko ga je ono naucio.
Uz ovakav odnos prema fudbalu, vrbanjusa ti je vrh.
Mrs u pm Ramicu
Mrs u pm Ramicu
- JavierBosnia
- Kontakt:
U21 ostaju Mulalic, Sahinovic, Trako ovako sa vise nastupa? Jos su tu Buljubasic, Alisah, Celik, Ramic, Nurkovic
Gotovo sigurno ce se dovesti neki U21 igrac, Mehmedovic, Krdzalic su najkvalitetnije opcije pa sad..
Gotovo sigurno ce se dovesti neki U21 igrac, Mehmedovic, Krdzalic su najkvalitetnije opcije pa sad..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Šta misliš, onako realno, ko ga je naučio?ExchangeOffice je napisao/la: ↑05 jun 2023, 19:27Ovo je trebalo odmah poslije derbija uraditi, yebo majku seljacku i ko ga je ono naucio.
Mrs u pm Ramicu
Ja mislim ovako, redom odgovornost, Mirza Varešanović kao šef stručnog štaba, Senad Repuh kao prvi pomoćnik, te Emir Obuća kao član stručnog štaba.
Nama akademija služi da pojačavamo konkurenciju besplatno. Ramić gdje god ode biće koristan.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Ako će ovim potezom otvoriti prostor Bakiru Nurkoviću, potez je dobar.
Obzirom na ciganluk koji je pokazao na derbiju - uklopio bi se u zeljkanov stil. Nek predje kod njih.
Sretno !
Sretno !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Zasto bi ikako i dovodili u21 pored ovih sto si nabrojaoJavierBosnia je napisao/la: ↑05 jun 2023, 19:28U21 ostaju Mulalic, Sahinovic, Trako ovako sa vise nastupa? Jos su tu Buljubasic, Alisah, Celik, Ramic, Nurkovic
Prije bih dao sansu ovima nego nekog dovodio
Meni npr taj mehmedovic nista bolji
Nema MulalicaJavierBosnia je napisao/la: ↑05 jun 2023, 19:28U21 ostaju Mulalic, Sahinovic, Trako ovako sa vise nastupa? Jos su tu Buljubasic, Alisah, Celik, Ramic, Nurkovic
Mirza je rekao da ce povest 5 juniora na pripreme, tako da.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Covjek nabroji 7 igraca iz akademije koji mogu konkurisati za prvi tim i ispod napise "Gotovo sigurno ce se traziti novi u21 igrac..."
Koja je svrha akadmije onda? Najbolje da ukinemo selekciju juniora i da momke nakon izaska iz kadeta ponudimo besplatno drugim ekipama.
Buljubasic i Nurkovic su klasa iznad Ramica i vjerujem da ce se vec u prvoj sezoni nametnuti u prvom timu, Celik takodjer. Momcima samo treba pruziti priliku i pazljivo dozirati minutazu.

Koja je svrha akadmije onda? Najbolje da ukinemo selekciju juniora i da momke nakon izaska iz kadeta ponudimo besplatno drugim ekipama.
Buljubasic i Nurkovic su klasa iznad Ramica i vjerujem da ce se vec u prvoj sezoni nametnuti u prvom timu, Celik takodjer. Momcima samo treba pruziti priliku i pazljivo dozirati minutazu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Govorim ne jer je to moja zelja, nego neka logika. Kada toliko ulazes u tim i imas najvise ciljeve, dolazak do njih ti nece osigurati Trako u prvih 11.Herson je napisao/la: ↑05 jun 2023, 19:41Covjek nabroji 7 igraca iz akademije koji mogu konkurisati za prvi tim i ispod napise "Gotovo sigurno ce se traziti novi u21 igrac..."![]()
![]()
Mulalic i Sahinovic su meni okej (ali doveo si Beganovica i trazis vjerovatno golmana) sta ti onda ostane? Neces u prvih 11 zbog pravila gurati sigurno ove koji imaju malo ili nikako minuta seniorskog fudbala.
Svi ovi nabrojani trebaju biti tu i dobijati priliku tamo gdje je moguce, ali da bi ispunio ovo pravilo moras imati bar 2-3 zasticena sa sezonom-dvije premijerligaskog iskustva
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Dave, rimljanin90 i 51 gost.