Sportski pozdrav!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bez brige bordo qrvo. Prije svega niko nije napravio propust, nema veze što je stranac, niti to što je amaterski ugovor. Sramota je to, da sam o nekim stvarima, više upoznat ja, nego taj neki sindikat. No, svakako, ako neko treba da ispašta onda je to Savez, nikako Plavi Gospodin.
Sportski pozdrav!
Sportski pozdrav!
Santos imao amaterski ugovor, a nije smio imati jer je strani drzavljanintuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 jun 2023, 22:21Može li mi neko objasniti šta se tačno dešava, je li to Željo napravio neki propust u registraciji stranih igrača te će biti kažnjeni ili?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od najvećeg dana u histoiji do najcrnjeg
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Hoce onaj s Raporta odgovore na pitanja.
Eto ti drug odgovor.
Sila Bogu nije mila.
Ma ništa od ovog da je to neki nestranački ili nerežimski klub bili bi im svi bodovi gdje je Santos nastupio oduzeti, ovako neće biti ništa.
Eto ti drug odgovor.
Sila Bogu nije mila.
Ma ništa od ovog da je to neki nestranački ili nerežimski klub bili bi im svi bodovi gdje je Santos nastupio oduzeti, ovako neće biti ništa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Metak u celo za pomozi.ba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nevjerovatno

Ogromna stvar za bh. fudbal, svima koji ga prate treba biti u interesu smrt plavih parazita.

Treba provjeriti kakav Amoah ima ugovor, ne bi me iznenadilo da se i tu neka kaznica nadje.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel moguce da su levati ispisali 2 stranice za dvije minute o ovome

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nemojte se naslađivat nije ok...
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Sad ozbiljno. Ako se dokaze da je igrao citavu sezonu mimo pravila onda su bas amateri u njihovoj upravi. Mogu ih ili ostaviti bez Evrope, ili kazniti oduzimanjem bodova tako da krecu naredne sezone u minusu sa bodovima ili da ih izbace u nizi rang
Da budalo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jun 2023, 22:26Jel moguce da su levati ispisali 2 stranice za dvije minute o ovome![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Koje nezakonite radnje? Daj fakte,pustite se mitomanije. Posudili ste pare od saveza,radili pozajmice nekakve,niste placali reprogam vec potpisali reprogram reprogama haha. Mi smo vratili drzavi 2.5 mil,rijesili svima kojima smo duzni,vratite drzavi pare lopovi,dugujete 20 godina nekoga prozivate,vratite nam pare. Dovoljno je vidjeti kolike su plate kod nas,koliko drzava uzme od toga,dobili i pohvale da sve placamo na vrijeme,dok vi prosite da vam lopovluke oprosti drzava,hocete da ostetite drzavu lopovcine. Igrace varate,robovi na amaterskim ugovorima,gdje su grijaci,trafo stanica,sve ste pokrali. Trebas reci svaka cast Sarajevu,nisu varali drzavu,izmirili sve dugove itd e moji prosijaci,da je oravna drzava vec bi vam sve uzeli.lakilone je napisao/la: ↑05 jun 2023, 22:14Žalosno je vidjeti kako simpatizeri Sarajeva komentarišu rad drugih klubova, s obzirom da je FK Sarajevo, na čelu sa svojom Upravom počinio najviše nezakonitih dijela, ali doći će i to na vidjelo aBd. Zatim ovo pisanje kao "pomozi.ba", pojedini ne shvataju da time samo srozavaju ime svog' kluba, jer su opet ispod te "sirotinje", a o samim "navijačima" je nepotrebno bilo šta reći. Žalosno je da klub koji je godinama u vrhu Bh fudbala, ima navijačku grupu koja je pred gašenjem.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 jun 2023, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
U drugu ligu sirotinjo.Sky9 je napisao/la: ↑05 jun 2023, 22:27Da budalo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jun 2023, 22:26Jel moguce da su levati ispisali 2 stranice za dvije minute o ovome![]()
![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- skullcrusher
- Kontakt:
Mozda ni nema ugovor, kad iskopaju da mu opcina ili Ikre isplacuju stipendiju mjesecno po stoju 

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OOOOO SANTOS OSTANIIII OOOOO SANTOS OSTANIIIIII
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kad bude kod Bekrica pasosi od Amoaha i Santosa
"Tjerani smo da igramo za Zelju"
OOOOO SANTOS OSTANIIII OOOOO SANTOS OSTANIIIIII
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kad bude kod Bekrica pasosi od Amoaha i Santosa

"Tjerani smo da igramo za Zelju"

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 jun 2023, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Osta Leotar a Zeljkan ispade 

Ajde Viconi, sad je momenat da tresneš malu plavu kujicu, sad ili nikad

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ma ništa neće bit. Već se politika umiješala. Puna im uprava takvih. Biće zajebano jedino ako do UEFE dođe ali neće to niko potegnuti. Mislim što bi.
A mislim da su Santosa prijavili u Zmaj Ko roštilj majstora za brazilske specijalitete. Tako da nađu oni vazda rupu neku.
A mislim da su Santosa prijavili u Zmaj Ko roštilj majstora za brazilske specijalitete. Tako da nađu oni vazda rupu neku.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.