Vidjet ćemo aBdElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 06:29Ako vas investitor napusti ugasit cete se since 2013
Od tad otisao Tan, pa Nam, pa se vratio Tan, pa sad Mirvic a mi se ne gasimo Bgm![]()

Vidjet ćemo aBdElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 06:29Ako vas investitor napusti ugasit cete se since 2013
Od tad otisao Tan, pa Nam, pa se vratio Tan, pa sad Mirvic a mi se ne gasimo Bgm![]()
Evo gledamo godinama vase bajke i basne,kad cemo propast? Kazu investitor tj vecinski vlasnik uloga ce samo pokloniti nekom uloge hahahferroviere87 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 06:57Vidjet ćemo aBdElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 06:29Ako vas investitor napusti ugasit cete se since 2013
![]()
Isto papagaji ponavljaju, pere pare, pere pare. Eto hajd nam ti objasni kako to pere pare, pa da i mi naucimo sta znaci pranje para. Eto hajd molim te, fino te molim hajd nam objasni sta konkretno znaci pranje para i kako to Mirvic pere pare.ferroviere87 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 05:56SedrenikHz je napisao/la: ↑06 jun 2023, 03:37Nemoj se sikirat za nas bolan, mnogo imamo para kupit cemo i Ceferina, zasto odmah mi u glavi, a nigdje se ne spominjemo?
VELIKO SI SARAJEVO !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti si navijač kluba koji mulja i pere novac, namjestili ste protiv Igmana posljednje kolo, nisam ja.
Mnogo para imate, ali isto tako ovisite o jednom čovjeku i ako sutra poželi da se ugasite - ugasit ćete se. Mi se nikada nećemo ugasit, a vi bome vrlo lahko možete - dovoljno je samo da Mirviću dosadi da se pegla s vama.![]()
Btw, u istom postu prozivaš nas za neke nezakonite radnje i govoriš da ćete kupit Ceferina. Bravo genijalac![]()
![]()
![]()
Oživite 4R inicijativu pa se igrajte.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 00:00Neka suspenduju,Sarajevo i mi kao navijaci uvijek zelimo postenu ligu,titule na terenu i pobjede i poraze,ne da nam kroji neki krimos koji cemo biti.mostar_mo je napisao/la: ↑05 jun 2023, 23:02Sad me ljudi zovu telefonom..bio posao da spavam ..nisam znao sta se dogadja, prema informacijama koje sam dobio od kolege koji je razgovarao vec sa predstavnicima nekoliko klubova Siroki ce trazit od saveza oduzimanje bodova Zeljeznicaru, ukoliko se ne udovolji ide prijava UEFI a onda je moguca suspenzija cijele lige...
Nije bezazleno kako mislite nimalo..mogli bi svi bez Evrope ostat ako Vico ignorira taj propust sa Zeljeznicarom.
Drama u najavi.
E aj nam ti onda objasni sta znaci pranje para, kako to ide? Pitam za druga, kaze da si strucnjak u toj oblasti...ferroviere87 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 05:56SedrenikHz je napisao/la: ↑06 jun 2023, 03:37Nemoj se sikirat za nas bolan, mnogo imamo para kupit cemo i Ceferina, zasto odmah mi u glavi, a nigdje se ne spominjemo?
VELIKO SI SARAJEVO !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti si navijač kluba koji mulja i pere novac, namjestili ste protiv Igmana posljednje kolo, nisam ja.
Mnogo para imate, ali isto tako ovisite o jednom čovjeku i ako sutra poželi da se ugasite - ugasit ćete se. Mi se nikada nećemo ugasit, a vi bome vrlo lahko možete - dovoljno je samo da Mirviću dosadi da se pegla s vama.![]()
Btw, u istom postu prozivaš nas za neke nezakonite radnje i govoriš da ćete kupit Ceferina. Bravo genijalac![]()
![]()
![]()
Sta ce oni ba traziti kamenjari ,i oni su to isto radili.
Ko će da ga otjera?
Sumnjam. Njemu je sad pravo vrijeme da promijeni menadžera jer će ga ova budala nagrditi i uništiti mu karijeru. Ne vjerujem da klub sad želi imati bilo šta sa njim, sad kad je falsifikovao dokumente i pečat.