Ne raćunamo ništa, već nam je šega ova situacija

Stefanel im ga zabi.
Ne raćunamo ništa, već nam je šega ova situacija
Čuvajte se samo vi upada SIPE i finansijskih inspekcija. Ugovor sa Santosom će biti vam biti najmanji problem kad krenu vas provjeravati, ostaće vam samo veš mašine koje vam je Duljević pokloni.
Prije nego što nas sipa posjeti, ima 12 godina posla kod vas i 37 hapšenja te 290 godina robije. Mirni smo do 2040
Mozes li nam, molim te reci, sta to mi radimo mimo zakona?
Sve će vam oni objasniti kad dođuonako je napisao/la: ↑06 jun 2023, 09:57Mozes li nam, molim te reci, sta to mi radimo mimo zakona?
Hajd nam objasni, pa da vidimo da li imamo razloga da se bojimo SIPE.
Hvala
Dosta igraca igra sa amaterskim ugovorom profesionalnu ligu, cak i stranaca. Nije valjda da su svi uspjeli prevariti sluzbe za zaposljavanje i ambasade ili te institucije ne znaju svoj posao. Fudbalski klubovi ne mogu izdavati te potvrde.mozak je napisao/la: ↑06 jun 2023, 08:53Klub je dužan da osigura valjanu dokumentaciju da bi stranac mogao igrati.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jun 2023, 08:33Na osnovu cega je prekrsaj.
Koji clan i kojeg zakona su prekrsile institucije BiH i izdale radnu, pa boravisnu dozvolu?
Santos nije imao pravo da boravi a ne da igra profesionalnu ligu sa amaterskim ugovorom.
Falsifikovanje dokumenata, nezakoniti boravak, utaja poreza, neregularnost u profesionalnoj ligi...samo su neki od prekršaja.
Ne vidim načina da Željo izbjegne veliku kaznu, jer zašto bi onda ostali poštivali pravila?
Kakva će kazna biti, vidjet ćemo.
Izbacivanje iz lige, iz Evrope, oduzimanje bodova u narednoj sezoni...samo su neki od kazni.
Isto važi i za ostale klubove kod kojih se otkrije slična rabota.
Ima SIPA možda dvije ekipe pa zajedno upadnu i vama i namaholyman je napisao/la: ↑06 jun 2023, 09:45Prije nego što nas sipa posjeti, ima 12 godina posla kod vas i 37 hapšenja te 290 godina robije. Mirni smo do 2040
Što bih vas ja prijavljivao? iskreno baš me briga šta radite, vi ćete se na kraju hvatati za glavu
Vidim baš te brigaobagol je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:05Što bih vas ja prijavljivao? iskreno baš me briga šta radite, vi ćete se na kraju hvatati za glavu
Ma pusti bolesnike, ne mogu da vjeruju da neko ima para a da nije pomozi.ba varijanta, pa ide prica pranje para, itd.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:11Vidim baš te briga
Ok, kad dodju valjda ce nam SIPA objasnit. Ali posto viidm da imas informacije da krsimo zakon, mozes li nam ti reci, po tvom misljenju, sta to radimo mimo zakona?
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, supervizor i 13 gostiju.