Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Haha dobroo jutrooo zaboravite puste snoveee 10:26
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Onaj ko ima informacije o pocinjenom krivicnom djelu a nije prijavio isto je krivicno djeloobagol je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:05Što bih vas ja prijavljivao? iskreno baš me briga šta radite, vi ćete se na kraju hvatati za glavu
Slazem se. Evo ja cekam da kolega napise, na koji nacin mi krsimo zakon, sta to radimo nezakonito i licno c,u po osnovu toga, podnijeti prijavu, jer ja zelim da moj klub posluje prema Zakonu Bosne i Hercegovine.Pitaristok je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:32Onaj ko ima informacije o pocinjenom krivicnom djelu a nije prijavio isto je krivicno djelo
since 1973
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ne sekiraj se ubrzo će i porezna da Vam zakuca na vrata.
-
- Kontakt:
Sjecamo se ali sta nam vrijedi kad se ovdje ne zna ni ko pije ni ko placa. Isto je i za stadione, reflektore, dugove, licence...jednima sve prolazi a drugima ne prolazi"Da li se sjećate situacija kada strani treneri nisu mogli voditi svoje timove i kada su sa tribina posmatrali utakmice u Premijer ligi BiH, ili kada su nakon utakmica službenici „Službe za strance“ provjeravali dokumentaciju pojedinih fudbalera?
Pranje para je kad npr potpišeš ugovor sa igračem koji traži platu 7.000 KM a ti mu u ugovor staviš 18.000 pa ti on vraća keša 11.000. Pranje para je kad npr prijaviš da plaćaš obeštećenje za igrača iz neke lijeve države (npr Gruzije) a ustvari većinu tog novca uplatiš možda menadžeru tog igrača pa ti on vrati keš. Nagađam samo, jbg...ima milion opcija. Ili možda kad si u klubu a imaš i svoju firmu pa sa tom firmom dogovoriš pružanje nekih usluga za neku nerealnu cijenu...nokee je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:19Ma pusti bolesnike, ne mogu da vjeruju da neko ima para a da nije pomozi.ba varijanta, pa ide prica pranje para, itd.
Pitas kako, šta da i mi operemo, tajac.
Smijem se kladiti pola ih ne zna uopste sta znaci i sta je pranje para.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedna za nase kone :
"Kunem te stranče, jadan ne bio"
"Kunem te stranče, jadan ne bio"

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Imaš neke dokaze da je Sarajevo to radilo? Ne računaš doprinose na tih 18.000 KM? Baš je to tako jednostavno i lahko kako želiš da prikažeš.obagol je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:53Pranje para je kad npr potpišeš ugovor sa igračem koji traži platu 7.000 KM a ti mu u ugovor staviš 18.000 pa ti on vraća keša 11.000. Pranje para je kad npr prijaviš da plaćaš obeštećenje za igrača iz neke lijeve države (npr Gruzije) a ustvari većinu tog novca uplatiš možda menadžeru tog igrača pa ti on vrati keš. Nagađam samo, jbg...ima milion opcija. Ili možda kad si u klubu a imaš i svoju firmu pa sa tom firmom dogovoriš pružanje nekih usluga za neku nerealnu cijenu...
Nego, bolje vam je skontajte kakvo ćete saopštenje na ovu bruku objaviti i šta slagati, koga optužiti...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima ovdje dosta nepoznanica. Jbg, s jedne strane ne može, dok ovamo uredno registrovan u Cometu kao amater. Yebo lud zbunjenog.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Vi ste bas budale. Da je tako nebi mi prijavili ovakve plate da nam oporezuju,vec bi krili kao zeljkan,TC. Placamo obestecenja za Renana,Ziljkica,Serbecica sta ti je tu cudno? Platimo onoga ko nam treba,ne prijavljujemo da igraju za 500k vec za 15k npr Trebate reci svaka cast Sarajevu sto sve placa drzavi,sto na ovolike plate placa doprinose,ne kao zeljkan.obagol je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:53Pranje para je kad npr potpišeš ugovor sa igračem koji traži platu 7.000 KM a ti mu u ugovor staviš 18.000 pa ti on vraća keša 11.000. Pranje para je kad npr prijaviš da plaćaš obeštećenje za igrača iz neke lijeve države (npr Gruzije) a ustvari većinu tog novca uplatiš možda menadžeru tog igrača pa ti on vrati keš. Nagađam samo, jbg...ima milion opcija. Ili možda kad si u klubu a imaš i svoju firmu pa sa tom firmom dogovoriš pružanje nekih usluga za neku nerealnu cijenu...
-
- Kontakt:
Pa kod nas cesljali detaljno sve,kod zeljkana kad su krenuli odma dugovu za vodu,pronevjera novca,Bekricev transfer,nepoznati racuni,pozajmice sve sno to vidjeli,kod nas kad su cesljali sve ustanovili i sve vraceno tako da uzalud vam trud sviraci,ibretite se i dalje jako placamo obestecenja.onako je napisao/la: ↑06 jun 2023, 09:57Mozes li nam, molim te reci, sta to mi radimo mimo zakona?
Hajd nam objasni, pa da vidimo da li imamo razloga da se bojimo SIPE.
Hvala
-
- Kontakt:
Uvidom u finansijski izvještaj Sarajeva dolazimo do zaključka da Sarajevo bez para investitora - ima duplo vise prihoda od Željezničara. Tako da ako ode investitor imat ćemo samo duplo vise novca. I plus nismo dužni ništa nikom.
tako da i taj mit razbijemo ako ode investitor. Mi imamo ove sad godine izlaznih transfera u vrijednosti vašeg poreznog duga.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Brutalno.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:31Mi imamo ove sad godine izlaznih transfera u vrijednosti vašeg poreznog duga.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Odes na stranicu nekog kluba, svi uredno imaju sekciju board of directors i management team. Samo nema kod torpeda. Je li Hadzic sportski direktor? Na LinkedIn pise da je jos u klubu.
I ja sam na LinkedIn CEO tesle. U stvarnosti sjedim cijeli dan i pijem kafe.
-
- Kontakt:
Hahhahhahahahaha ovaj lik je najjači forumski štrumf ubjedljivo.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:51Jesi jesi hajde stavi, bas bih te zaobisli bez prijave. **** klub kad se ne zna ko je sportski direktor.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja sam napisao šta je pranje para, ti si to odmah povezao sa Sarajevom.tabba77 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:00Imaš neke dokaze da je Sarajevo to radilo? Ne računaš doprinose na tih 18.000 KM? Baš je to tako jednostavno i lahko kako želiš da prikažeš.obagol je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:53Pranje para je kad npr potpišeš ugovor sa igračem koji traži platu 7.000 KM a ti mu u ugovor staviš 18.000 pa ti on vraća keša 11.000. Pranje para je kad npr prijaviš da plaćaš obeštećenje za igrača iz neke lijeve države (npr Gruzije) a ustvari većinu tog novca uplatiš možda menadžeru tog igrača pa ti on vrati keš. Nagađam samo, jbg...ima milion opcija. Ili možda kad si u klubu a imaš i svoju firmu pa sa tom firmom dogovoriš pružanje nekih usluga za neku nerealnu cijenu...
Nego, bolje vam je skontajte kakvo ćete saopštenje na ovu bruku objaviti i šta slagati, koga optužiti...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.