Sportsko znanje
Moderator/ica: insider
Re: Sportsko znanje
Ko je dao odlucujuci gol za prolaz na SP1994 u kvalifikacijskom mecu izmedju Francuske i Bugarske?
Tacno.Raul_64 je napisao/la:Bouba Diop
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Cekaj bre, ja sam na redu.polga je napisao/la:Ime i prezime igraca koji je zabio prvi gol na SP-u 2002.g odrzanom u Japanu i Juznoj Koreji?
To je bio Papa Buba Diop.
Nazad na moje pitanje, molim.
- __Liedson__
- Kontakt:
Balakov,Kostadinov ??
Emil Kostadinov.MaGiCa je napisao/la:Ko je dao odlucujuci gol za prolaz na SP1994 u kvalifikacijskom mecu izmedju Francuske i Bugarske?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Yordan letchkov.
Nabroj ih sve...__Liedson__ je napisao/la:Balakov,Kostadinov ??
Kostadinov Emil.
Preuzmi Liedsone.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 03 mar 2011, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kostadinov,dao je oba koliko mogu da se setim.MaGiCa je napisao/la:Ko je dao odlucujuci gol za prolaz na SP1994 u kvalifikacijskom mecu izmedju Francuske i Bugarske?
edit:e jbg
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]Devil je napisao/la:Kostadinov,dao je oba koliko mogu da se setim.MaGiCa je napisao/la:Ko je dao odlucujuci gol za prolaz na SP1994 u kvalifikacijskom mecu izmedju Francuske i Bugarske?
edit:e jbg
- __Liedson__
- Kontakt:
pa samo sam dvojicuMaGiCa je napisao/la:Nabroj ih sve...__Liedson__ je napisao/la:Balakov,Kostadinov ??![]()
![]()
![]()
Kostadinov Emil.
Ko je zabio pobjedonosni penal za Irsku u pobjedi protiv Rumunije na penale u Italiji 1990. ?
O'Leary, tako nesto.__Liedson__ je napisao/la: Ko je zabio pobjedonosni penal za Irsku u pobjedi protiv Rumunije na penale u Italiji 1990. ?
U dilemi sam da li Cascarino ili O'Leary. 
Cascarino__Liedson__ je napisao/la:pa samo sam dvojicuMaGiCa je napisao/la:Nabroj ih sve...__Liedson__ je napisao/la:Balakov,Kostadinov ??![]()
![]()
![]()
Kostadinov Emil.
![]()
Ko je zabio pobjedonosni penal za Irsku u pobjedi protiv Rumunije na penale u Italiji 1990. ?
- __Liedson__
- Kontakt:
Da,O'Leary.polga je napisao/la:O'Leary, tako nesto.__Liedson__ je napisao/la: Ko je zabio pobjedonosni penal za Irsku u pobjedi protiv Rumunije na penale u Italiji 1990. ?
Ko je bio kapiten pobjednickog tima u finalu LP-a 1995.g?
Namjerno necu govoriti tim, jer se prvo trebate sjetiti ko je osvojio taj trofej tada.
Namjerno necu govoriti tim, jer se prvo trebate sjetiti ko je osvojio taj trofej tada.
Danny Blindpolga je napisao/la:Ko je bio kapiten pobjednickog tima u finalu LP-a 1995.g?
Pa Ajax i Danny Blind.
edit:jbt isp'o sam iz forme uvek kasnim par sekundi.

edit:jbt isp'o sam iz forme uvek kasnim par sekundi.
Odlican, sjedi 5.MaGiCa je napisao/la:Danny Blindpolga je napisao/la:Ko je bio kapiten pobjednickog tima u finalu LP-a 1995.g?
Magicni, postavljaj pitanje.
Haha, ma nisi ti spor, nego je MaGiCa prebrzDevil je napisao/la:Pa Ajax i Danny Blind.
edit:jbt isp'o sam iz forme uvek kasnim par sekundi.![]()
Ajmo za "kosarkaske sladoqurce":
Sa kojim je inostranim klubom Zeljko Obradovic osvojio svoju prvu evro-titulu (nakon one sa Partizanom)?
Sa kojim je inostranim klubom Zeljko Obradovic osvojio svoju prvu evro-titulu (nakon one sa Partizanom)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.