Kuci Levski, a na strani Podgorica protiv Zete...
Besiktasa se sjecam i ludnice nakon 2:2 u Istanbulu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Babuka je u Kolumbiji, hoće li ga završiti vidjeti ćemoZukanovic je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:20https://www.transfermarkt.com/kevin-viv ... ler/580461
Here we go
Meni je nekako najjača bila s Levskim. Košnica na istoku, ko sardine smo bili poredani na tribini u pm. Navijanje, atmosfera, naša igra, sve je bilo vrhunski
spic ili desno krilo? Umjesto koga?Senner je napisao/la: ↑06 jun 2023, 12:14Babuka je u Kolumbiji, hoće li ga završiti vidjeti ćemoZukanovic je napisao/la: ↑06 jun 2023, 10:20https://www.transfermarkt.com/kevin-viv ... ler/580461
Here we go![]()
belosevic23 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:52Slazem se za Levski, 2 tribine gorile ko nikad. Gladbah je bio pun stadion pa je upotpunio doživljajLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:34Levski... nema dalje, kad smo gol dali za 3:1 sjecam se da sam se nasao 5 redova ispod mjesta gdje sam bio.
Levski gol Guze za 3-1 ....ono se rijecima opisat ne moze ko da smo ligu prvaka osvojili
Sjećam se te utakmice, krenuo sa rođakom iz Swe i kupim nam sjever tad. Lik nije znao šta ga je snašlo do poluvremena. U drugom se dozvao i počeo i on navijati.
Hahha utakmica iz naftalina, ali navijanje je bilo beton. Skuceni u onom krmetnjaku. I jedan od boljih golova u derbijimaDBR1987 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 12:25Levski gol Guze za 3-1 ....ono se rijecima opisat ne moze ko da smo ligu prvaka osvojili![]()
I ne mogu da ne spomenem derbi kad smo citavu utakmicu pjevali "Da ga hoce zabit Matko joj nano nanice" vise mi dokurcilo bilo citavu tekmu isto i onda u 85min delirij i pjevanje "Zabio ga zelji Matko joj nano nanice "
aaa brate sav se najezi, vrati se sjecanje na ono ludilo na sjeveru, mix neki raje a hajc maximalan. Pogledati od 12:10s uffLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 jun 2023, 12:20belosevic23 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:52Slazem se za Levski, 2 tribine gorile ko nikad. Gladbah je bio pun stadion pa je upotpunio doživljajLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 jun 2023, 11:34
Levski... nema dalje, kad smo gol dali za 3:1 sjecam se da sam se nasao 5 redova ispod mjesta gdje sam bio.
da dodam samo jos; Kakav Anfield![]()
Pocetak utakmice odma korner za nas koja eksplozija navijanja bio je negdje taj video. Bilo je još dosta dobri izdanja al za mene taj orebro nevjerovatno izdanje hz.
Vukotić je u razgovoru za **** portal otkrio je presudio poziv iz Njemačke.
– Nakon skoro pet godina u Belgiji došlo je vrijeme za nešto novo. Trebao sam potpisati za Sarajevo, bili smo sve dogovorili, ali onda je došla ponuda iz 2. Bundeslige. To bi izabrao svako ko zdravo razmišlja. Žao mi je s ljudske strane što sam na kraju morao otkazati dan prije potpisa, prije svega jer su bili korektni i Mirza Varešanović i Ajla Alimanović s kojima sam razgovarao. Nadam se da me razumiju, kazao nam je Vukotić.
U medijima se piše kako Vukotić na stolu ima ponude od dva njemačka kluba, tačnije od Greuther Furtha te Wehen Wiesbadena koji je u prvoj utakmici razigravanja za viši rang pobijedio Arminiu Bielefeld s 4:0.
– Dobio sam zvaničnu ponudu, blizu je, ostale su još sitnice… Za svakoga ko normalno razmišlja to je logičan izbor, zna se šta je Njemačka i za karijeru i za budućnost. Bio bih lud da pored takve ponude odem u Sarajevo. Žao mi je samo što sam morao pogaziti dogovor jer su, kako sam već rekao, prema meni bili jako korektni
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Direktorcic, ErosViverosViv, mosarajvosa83, nedimmmm1337, samoFKS, SHZ82, VolimoSarajevo i 68 gostiju.