Hahahha na forumu da se lupi da pregovaramo sa Orsicem jer ne igra u southamptonu ovi polupismeni novinari bi to prenijeliZukanovic je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:59Kako saznaje portal ****, predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić otišao je u Kolumbiju kako bi dogovorio novo pojačanje za Bordo tim.
Prema našim saznanjima, Mirvić radi na dovođenju jednog ofanzivca, tačnije Kevina Viverosa.
Viveros je desni krilni fudbaler koji pokriva i poziciju napadača. Riječ je o Kolumbijcu. Ima 23 godine.
Ostaje da se vidi da li će doći do finalizacije posla.
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Vec nas lik prati na igZukanovic je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:59Kako saznaje portal ****, predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić otišao je u Kolumbiju kako bi dogovorio novo pojačanje za Bordo tim.
Prema našim saznanjima, Mirvić radi na dovođenju jednog ofanzivca, tačnije Kevina Viverosa.
Viveros je desni krilni fudbaler koji pokriva i poziciju napadača. Riječ je o Kolumbijcu. Ima 23 godine.
Ostaje da se vidi da li će doći do finalizacije posla.
![]()
- belosevic23
- Kontakt:
dobrodošao Kevine, ne znam što će nam ako je desno krilo al et valjda ovi skauti što plaćamo znaju zašto ga dovodimo
Vala na prvu ovako, gomilanje igraca na poziciju gdje ih imamo dovoljno, plus stranac.
E sad.. Ili je bas extra extra upgrade i kvalitet u odnosu na kyeremeha ili je neka posudba u pitanju pa neka ga u rotaciji. Trece logicno objasnjenje za dovodjenje ovoga ne vidim..
E sad.. Ili je bas extra extra upgrade i kvalitet u odnosu na kyeremeha ili je neka posudba u pitanju pa neka ga u rotaciji. Trece logicno objasnjenje za dovodjenje ovoga ne vidim..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mene više brine što je na ovoj poziciji nego što je stranac, ako je istina što se piše mi ćemo pustiti još stranaca (Musa) a valjda i Martinović ide kada dovedemo domaćeg stopera. Trebalo je tako biti sa Vukotićem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Steta za Vukotica, al mene vise pogodi kad skontam da ljudi više vole cvajtu nego kod nas. Hocemo vrhunske trenere, grupnu fazu a ljudi vise vole u njemacku trecu nego u BiH stvarno porazavajuce. Al et sta je tu je meni FKS najbolji al realnost da smo daleko od europe.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 06 jun 2023, 15:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- belosevic23
- Kontakt:
21/22 u 34 tekme kao krilo dao 21 gol - venecuela prva liga
22/23 u 23 tekme sa kupom dao 7 golova - kolumbija prva liga koja je dosta kvalitetnija od venecuele i kvalitetnija od naše lige. većinu utakmica igrao na pozciji centralnog napadača
22/23 u 23 tekme sa kupom dao 7 golova - kolumbija prva liga koja je dosta kvalitetnija od venecuele i kvalitetnija od naše lige. većinu utakmica igrao na pozciji centralnog napadača
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Po slikama terminator. Lako ga zamisliti u dresu Evertona, izgleda da klub po prvi put zna sta radi.belosevic23 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:2321/22 u 34 tekme kao krilo dao 21 gol - venecuela prva liga
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa tegeltija se zalio na pravilo o broju stranaca, bit ce to drugacije
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako se otvorila prilika da se dovede extra kvalitet ok. Ako je slicnih kvaliteta kyeremeha onda jbg koji ce nam q.
A nakon sto Musa i Martinovic odu ostacemo na strancima:
Francis
Renan
Guliashvili
Avramovski
S obzirom da ce se dovesti AM i Avram vjerovatno raskid znaci ostajemo na 4 stranca tako da ima prostora za ovoga.. E sad valjda je bas dobar..
Sa Hirosom su dogovoreni uslovi, ostaje da se vidi kako ce on rijesiti situaciju sa sadasnjim klubom. Nasi ne zele posudbu. Ukoliko dobije papire ili bude neko minimalno obestecenje, nas je igrac.
Sto se tice u21 igraca, najozbiljnije se razmislja o Alisahu, kojem bi Balta bio zamjena. Tu su svakako i Mulalic i Nurkovic i Buljubasic, ovisno od utakmice do utakmice.
Sto se tice u21 igraca, najozbiljnije se razmislja o Alisahu, kojem bi Balta bio zamjena. Tu su svakako i Mulalic i Nurkovic i Buljubasic, ovisno od utakmice do utakmice.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja se iskreno nadam da nece Hirosa dovesti. Nikakav je on meni igrac, plus karakterno jos gori, nije posvecen sportu ni 50 %, a mogu ga zamislit kakav bi bio ovde u Sarajevu sa svojim bradonjama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, kolumbijska liga je nestvarno jaka. Ne znam kako ali ta liga je kvalitetnija od mnogo europskih uključujući hrvatsku, belgiju, dansku, premiership, cvajta itd.belosevic23 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:2321/22 u 34 tekme kao krilo dao 21 gol - venecuela prva liga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta je poražavajuće? Ja vas stvarno ne razumijem.. Naravno da je Cvajta bolja, plaćenija i kvalitetnija od naše lige, ne duplo, nego troduplo. Bolji finansijski uslovi, bolji tereni i kampovi, bolji igrači i treneri, konkurentniji i izazovniji itd. Također, ukoliko se pokaže, na oku je mnogim skautima. Treće, o Njemačkoj kao zemlji da ne govorim, po pitanju života jednog fudbalera.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:22Steta za Vukotica, al mene vise pogodi kad skontam da ljudi više vole cvajtu nego kod nas. Hocemo vrhunske trenere, grupnu fazu a ljudi vise vole u njemacku trecu nego u BiH stvarno porazavajuce. Al et sta je tu je meni FKS najbolji al realnost da smo daleko od europe.
Nikad mi neće ući u glavu uzdizanje naše lige, a to se radi i s reprezentacijom. Od kriminalnog Saveza, kriminalnih sudija i svega ostalog, loših ekipa, nekvalitetnog fudbala itd. Ti onda dođeš i čudiš se kako neko bira Njemačku prije BiH? Ne znam jesam li ja lud, ali ne kontam takve mozgove. Ode čovjek da zaradi, da igra i živi u boljim uslovima. Fudbalerima karijera traje kratko, zato je razumno da hoće da uzmu što više love.
Hiros je bez veze igrac. nek ide u Gosk ili u Zelju. kod nas nema mjesta u prvi 23.
Ne volim ga ni ja al ne treba pretjerivati i biti potpuno subjektivan. Momak ima taj vic u igri i u dresu mladosti se pocesto znao sprdati sa protivnicima. U osijeku ga je malo ugasila jaka konkurencija. Za ove lige itekako dobar igrac ali drugi par cipela je njegov zivot mimo terena jbg.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
fino ugovor i ogradi se. Nesportski zivot = kaznakeli je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:43Ne volim ga ni ja al ne treba pretjerivati i biti potpuno subjektivan. Momak ima taj vic u igri i u dresu mladosti se pocesto znao sprdati sa protivnicima. U osijeku ga je malo ugasila jaka konkurencija. Za ove lige itekako dobar igrac ali drugi par cipela je njegov zivot mimo terena jbg.
- 1 9 4 6 -
Tegeltija pocinje sa pojacanjima.
Bice zanimljivo Zrinjski,Borac i mi.
Realno ostali klubovi ce tesko parirati ovom trojcu,ako se nesto deratsticno ne promjeni.
Bice zanimljivo Zrinjski,Borac i mi.
Realno ostali klubovi ce tesko parirati ovom trojcu,ako se nesto deratsticno ne promjeni.
Cvajta je uz championship vjerovatno najjaca druga liga svijeta. Valjda vam cinjenica da ce je naredne sezone igrati hertha, schalke i hsv treba reci dovoljno
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Dave, rimljanin90 i 50 gostiju.