"Kup prijateljstva"
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije fazon zaboli li navijače ili ne, nego forum treba biti otporan na podršku nasilju.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:21Eto bas navijace zaboli neka stvar sta se ovdje na forumu pise o navijackim sukobima. Toga je bilo i uvijek ce biti, u citavom svijetu, pa tako i kod nas.obagol je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:18Jedno je navijačko prepucavanje, rasprave na forumu ko pere pare, ko nezakonito drži igrače, ko ima više trofeja, ali zamolio bih administraciju da kažnjava ovo podržavanje navijačkog nasilja. Nije normalno da se navijači ganjaju gradom i mlate i nije normalno da neko likuje i podržava to nasilje. Sve koji podržavaju nasilje treba odmah banovati!
Podrzite husica fukare ovo vam je najbolja sansa da krenete ka vrhu
S njegovim ulaganjima i uz podrsku navijaca sloboda sigurno moze do trofeja i europe u buducnosti
S njegovim ulaganjima i uz podrsku navijaca sloboda sigurno moze do trofeja i europe u buducnosti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Susret dvije strasne akademije, najgora utakmica na turniru
Mene vise zanima sta ce biti sa ona 3,4 goveda sto su navijali za Husica i citavu godinu pljuvali po Slobodi nazivali pogrdnim imenima,hoce nastaviti navijati za simin han,azmira ili ce samo nestati...
Ma Simin Han još ovu sezonu igra PL i gasi se. Paravan klub.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Taj klub će se ugasiti, eventualno će biti neki drugi tim Slobode ili tako nešto, gdje bi igrali neki mlađi igrači uz par iskusnijih. Što se tiče tih par 'navijača' Tuzla Citya, svi su oni pljuvali po Slobodi, svi osim Balje, ili ti ga TuzlaCityFighter On je baš korektan momak. Da li ja ili neko drugi može zabraniti da neko navija za Slobodu? Naravno da ne mogu, to je njihovo pravo, samo im ne bi bio ja u koži.
Tuzla City ide u 1. FBiH, ima Azmir moc finansirati, napustio je Gradinu, raskinuo sponzorstvo sa NSTK.
- ExchangeOffice
Jel te stid ista pisati? Koji ste smradovi bolan. Do prije 2 sedmice ste pljuvali azmira nema sta niste govorili. A sad druga prica. Kako vas bolan nije sramota ista pisati na forumu.montolivo18 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:51
Taj klub će se ugasiti, eventualno će biti neki drugi tim Slobode ili tako nešto, gdje bi igrali neki mlađi igrači uz par iskusnijih. Što se tiče tih par 'navijača' Tuzla Citya, svi su oni pljuvali po Slobodi, svi osim Balje, ili ti ga TuzlaCityFighter On je baš korektan momak. Da li ja ili neko drugi može zabraniti da neko navija za Slobodu? Naravno da ne mogu, to je njihovo pravo, samo im ne bi bio ja u koži.
-
- Kontakt:
Realno i navijači Slobode su pljuvali Azmira.Čitavu godinu tvrde da je ostao bez para i ne kontam što ga sad prizivaju da ih spasi ako je propao finansijski.montolivo18 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:51
Ili je bilo lažno pljuvanje i ljubomora ili će sad podržati lika koji je propao pa da ih odvede u još veću dubiozu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kazu navijac Sarajeva. Stvarno nisam siguran ako je pogledao 2-3 utakmice od 96' pa do preuzimanja kluba. Zna li ga iko od raje da su sjedili zajedno na utakmici na Kosevu?
-
- Kontakt:
Hazre je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:59Jel te stid ista pisati? Koji ste smradovi bolan. Do prije 2 sedmice ste pljuvali azmira nema sta niste govorili. A sad druga prica. Kako vas bolan nije sramota ista pisati na forumu.montolivo18 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:51
Ja pljuvao Azmira? Jel te sramota pisati? Ja nikad ništa loše nisam rekao za čovjeka. Da ima budala koji će vrijeđati, to je uvijek bilo i bit će. Moje komšije(žive 3-4 kuće od mene) i školski drug su iz istog tog Podrinja, izbjegli su i oni za boljim životom. I kakav bi ja bio čovjek da nekoga vrijeđam na osnovu toga što je Podrinjac? Razumijem i vas da vam je žao što čovjek ode od vas. Šta da se radi, ovo se znalo da će se desiti kad tad, bilo je neminovno. Azmir je svakako i navijač Slobode i nije toliko čudno što diže ruke od Tuzla Citya i dolazi u Slobodu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Garant je više pogledao od mašnice i Diklizića. Nego, dokle ste s tim mašnicinim tokenima?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:08Kazu navijac Sarajeva. Stvarno nisam siguran ako je pogledao 2-3 utakmice od 96' pa do preuzimanja kluba. Zna li ga iko od raje da su sjedili zajedno na utakmici na Kosevu?
-
- Kontakt:
Masnica i Mirvic to je taj nivo poznavanja igraca, ekipa. Samo sto je Masnica odma rekao da je pratio rukometni klub Borac. Dok ovaj kao navijac Sarajeva, a bolje poznaje put do restorana Brajlovic na Ilidzi nego do Koseva.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:13Garant je više pogledao od mašnice i Diklizića. Nego, dokle ste s tim mašnicinim tokenima?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:08Kazu navijac Sarajeva. Stvarno nisam siguran ako je pogledao 2-3 utakmice od 96' pa do preuzimanja kluba. Zna li ga iko od raje da su sjedili zajedno na utakmici na Kosevu?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A Diklizić?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:17Masnica i Mirvic to je taj nivo poznavanja igraca, ekipa. Samo sto je Masnica odma rekao da je pratio rukometni klub Borac. Dok ovaj kao navijac Sarajeva, a bolje poznaje put do restorana Brajlovic na Ilidzi nego do Koseva.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:13Garant je više pogledao od mašnice i Diklizića. Nego, dokle ste s tim mašnicinim tokenima?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:08Kazu navijac Sarajeva. Stvarno nisam siguran ako je pogledao 2-3 utakmice od 96' pa do preuzimanja kluba. Zna li ga iko od raje da su sjedili zajedno na utakmici na Kosevu?
-
- Kontakt:
Kazu da je modni guru iz Londona glrdao svaku tekmu zelje,sad iz Londona ne propusta ni jednu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:13Garant je više pogledao od mašnice i Diklizića. Nego, dokle ste s tim mašnicinim tokenima?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:08Kazu navijac Sarajeva. Stvarno nisam siguran ako je pogledao 2-3 utakmice od 96' pa do preuzimanja kluba. Zna li ga iko od raje da su sjedili zajedno na utakmici na Kosevu?
-
- Kontakt:
Diglisic nema veze sa Zeljom, samo mu je dajdza navijac Zelje i dobar prijatelj sa Bazdarevicem i to je bio neki entry point diskusije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:33A Diklizić?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:17Masnica i Mirvic to je taj nivo poznavanja igraca, ekipa. Samo sto je Masnica odma rekao da je pratio rukometni klub Borac. Dok ovaj kao navijac Sarajeva, a bolje poznaje put do restorana Brajlovic na Ilidzi nego do Koseva.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:13
Garant je više pogledao od mašnice i Diklizića. Nego, dokle ste s tim mašnicinim tokenima?
Jeste samo je razlika oni su pljuvali Azimra a goveda pljuju po Slobodi,ljudi ce i dalje navijati za Slobodu ako ovaj napravi sta dobro ako ne tjeraj.A ovi cvaja navijaci su sad u nezgodnoj situaciji,sad moraju navijati za Slobodu odnosno moraju pojesti sva vnago sto su posrali....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.