mah x ce zavrsit jbgstorm_raider je napisao/la:Ipak ocekuj 1nick je napisao/la:ja cekam 1, ali sam se pomirio da nema nista od togastorm_raider je napisao/la:A koliko je tek Partizan ljudi veceras oborio...![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
KAC 6 - 4
hajdee Celtaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sudija međede, čist penal nije svirao za Celtu
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 03 mar 2011, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- storm_raider
- Kontakt:
@nick
Au , zao mi je drug 65:67
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zadnja šansa da se nešto večeras i dobije. Bogami šesti tiket, nije ovo normalno.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheMethMan
- Kontakt:
Protrnio sam isuseee ovo nevalja za zivce , eto prode singlmandraX je napisao/la:KAC 6 - 4
Et sam Hv na drugom
6-5TheMethMan je napisao/la:Protrnio sam isuseee ovo nevalja za zivce , eto prode singlmandraX je napisao/la:KAC 6 - 4
Et sam Hv na drugom
mah ceko samo njih nisu neke pare ali jbg... ma cjelu tekmu su gubili tako da se i nisam bas sjebostorm_raider je napisao/la:@nick
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kad odigram over golove hokej rezultati budu k'o u nogometu , a danas kontam da igram ma reko necu bit ce to guravo ovo ono neka moja debilska fiilozofija i sve hladno prodje sto sam mislio igrati 
- TheMethMan
- Kontakt:
To bi trebalo bi vec gotovo sta je sad ovo jao e
Korekcija 7-4 hahahaha
Korekcija 7-4 hahahaha
Zadnja izmjena: TheMethMan, dana/u 03 mar 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
7-5 krajTheMethMan je napisao/la:To bi trebalo bi vec gotovo sta je sad ovo jao e
hmm ne bih se ja igro sa tim nba pogotovo sa tim jeffersonom... otiso im je deron vilijams, tako da on ili milsap preuzimaju odgovornost i sutaju... kako kojeg krene tako ide u overMinistaR je napisao/la:Zadnja šansa da se nešto večeras i dobije. Bogami šesti tiket, nije ovo normalno.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Opet EBEL izadje realan ccc...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- TheMethMan
- Kontakt:
E tocno tako, kontam si i ja, gosti ako se misle izvuc veceras je zadnji vlak, bice svega , i nakraju nestavim nista od tog i gel sve over hahah ludiloSanchez_8 je napisao/la:Kad odigram over golove hokej rezultati budu k'o u nogometu , a danas kontam da igram ma reko necu bit ce to guravo ovo ono neka moja debilska fiilozofija i sve hladno prodje sto sam mislio igrati
- legenda reala
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:Kad odigram over golove hokej rezultati budu k'o u nogometu , a danas kontam da igram ma reko necu bit ce to guravo ovo ono neka moja debilska fiilozofija i sve hladno prodje sto sam mislio igrati
ma svi smo takvi ,jbg
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- TheMethMan
- Kontakt:
LJudi kolko posto Miami dobija nocas Magic?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj Caje, ebem mu.
Mirza, uozbiljite se i obezbijedite sljedeću fazu Eurolige
Mirza, uozbiljite se i obezbijedite sljedeću fazu Eurolige
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Na jednom HV prvi put da padnem na njima , a igrao sam ih bezbroj puta sto konacne pobjede sto golovi
Na drugom Celta ko neki zicer dana stare im se nataslacim bar da su poceli u 22 ko real nek padnem ali da mi je zanimljivije sad nemam sta raditi izginuli dBd
Na drugom Celta ko neki zicer dana stare im se nataslacim bar da su poceli u 22 ko real nek padnem ali da mi je zanimljivije sad nemam sta raditi izginuli dBd
Sanchez_8 je napisao/la: Na drugom Celta ko neki zicer dana stare im se nataslacim bar da su poceli u 22 ko real nek padnem ali da mi je zanimljivije sad nemam sta raditi izginuli dBd
Ja sam uvjeren u Miami, komotno bih igrao i na Utah. Bit će gusta utakmica, ali dobit će to Miami. Bar se nadam.TheMethMan je napisao/la:LJudi kolko posto Miami dobija nocas Magic?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- legenda reala
- Kontakt:
meni osto jedan noćni tenis ,Nba i RealmandraX je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la: Na drugom Celta ko neki zicer dana stare im se nataslacim bar da su poceli u 22 ko real nek padnem ali da mi je zanimljivije sad nemam sta raditi izginuli dBd
na onom luđačkom sve pao ,Betis sam potrefio X
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.