NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

jasta
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la jasta » 07 jun 2023, 19:52

Bolja ste ekipa ali čini mi se da je osnovna razlika u spremi igrača. Revanš bi Klisu mogao više odgovarati nego ova prva utakmica iz više razloga. Klis čim dođe do gola sposobni su napraviti nešto, ali muka je gledati dok dođu. Čelik loša realizacija. Bit će zanimljivo u revanšu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 07 jun 2023, 19:54

Celicni je napisao/la:
07 jun 2023, 19:35
Klis se nije sastavio sa loptom, potpuna dominacina u 2. poluvremenu, međutim nismo to baš dobro iskoristili nismo imali šuta na gol, kontrolišemo utakmici dođemo do gola i onda greška i opet fali ta završnica ili da neko raspali po golu.Sve u svemu pustit karte od sutra za sve 4 tribine u prodaju.Mislim da se i u Zenici Klis neće sastaviti, da će ići na penale samo.Bojim se pritiska našima, ako dadnemo 1 gol uvaljat ćemo im onda još 2.Bitno je da damo u 1. poluvremenu jedan gol da se riješimo pritiska.
Nismo se ne mi sastavili s loptom.
Izbij, nabij bunarenje, more krivih pasova i najgore manjak zalaganja većine. Užasna utakmica, ne ponovila se.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 jun 2023, 19:54

Celicni je napisao/la:
07 jun 2023, 19:35
Klis se nije sastavio sa loptom, potpuna dominacina u 2. poluvremenu, međutim nismo to baš dobro iskoristili nismo imali šuta na gol, kontrolišemo utakmici dođemo do gola i onda greška i opet fali ta završnica ili da neko raspali po golu.Sve u svemu pustit karte od sutra za sve 4 tribine u prodaju.Mislim da se i u Zenici Klis neće sastaviti, da će ići na penale samo.Bojim se pritiska našima, ako dadnemo 1 gol uvaljat ćemo im onda još 2.Bitno je da damo u 1. poluvremenu jedan gol da se riješimo pritiska.
Upravo tako. Cini mi se da smo kvalitetniji od njih, ali yebe nas zavrsnica. Durmis Boga mi kao da je ograjs'o na mrve negdje, on i lopta ni u snu kao da se nisu sreli. Slabija igra iz ove utakmice ne smije dovesti u pitanje posjetu i punu podrsku u nedelju. SVI MI u nedelju igramo protiv Klisa i svi trebamo zbiti redove, kao i spartanci iz 300. Nista zvizduci, nista psovke, samo hajcati i dizati moral igracima. Djeca su to i nisu jos psihicki zreli i stabilni, Znaju koliko ce ova utakmica znaciti za dalji put Celika i ako se ikako mogne taj teret i pritisak sa njihovih pleca skinuti, to se treba uraditi.
I na trenerima je sada dosta toga u pripremi revansa. Sretno djeco.

Naprijed Če!

@zamorano
To to, tako je brate.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 jun 2023, 19:55

Ja se nadam velikom broju na BP, a to znači veliki huk i buka sa tribina koja bi napravila velike probleme da se ovima noge oduzimaju.Zato je jako bitno da se sve tribine otvore pa i sjever i navlačiti taj pogodak u 1. poluvremenu.

Dobro bi bilo barem jedan dva dana prije utakmice igrače smjestiti u karantin u hotel i lagano pripremit ih psihicki jer ne smijemo ni pomislit sta bi se desilo da ispadnemo a za ovu utakmicu sve daješ.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 07 jun 2023, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 07 jun 2023, 19:59

Svaka čast Robijašima, dolazili su u Konjic i HZ i Manijaci i Ultrasi i svakakvi ali vi ste prekucali danas. 90 minuta navijanja bez prestanka, ko da je tek počela utakmica, golemo.
Support your local club !

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 07 jun 2023, 20:00

I ovaj rezultat nam ide u korist sto se tice privlacenja publike, ali ja opet mislim da imamo neke previsoke ciljeve i da bi nas posjeta mogla razocarati, posebno ovih 10.000.

Nadam se da grijesim.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 jun 2023, 20:04

KonjicBOY je napisao/la:
07 jun 2023, 19:59
Svaka čast Robijašima, dolazili su u Konjic i HZ i Manijaci i Ultrasi i svakakvi ali vi ste prekucali danas. 90 minuta navijanja bez prestanka, ko da je tek počela utakmica, golemo.
Bujrum na najljepsi stadion u BiH!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 jun 2023, 20:07

KonjicBOY je napisao/la:
Ma momci ginu za klub nema tu šta ko reći. Iako se prati nižerazredni fudbal lošeg kvaliteta iako je Čelik gdje nikad nije bio, broj navijača a i sam kvalitet istih raste.

Nadam se da će i raja iz Konjica doci na Bilino Polje da osjete sta je atmosfera Bilinog Polja. Bujrum.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 07 jun 2023, 20:07

Akcija 10.000 !
Uraditi marketing isto kao što je radio Gornji Rahić prethodnih dana...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 jun 2023, 20:13

avenija je napisao/la:
07 jun 2023, 20:07
KonjicBOY je napisao/la:
Ma momci ginu za klub nema tu šta ko reći. Iako se prati nižerazredni fudbal lošeg kvaliteta iako je Čelik gdje nikad nije bio, broj navijača a i sam kvalitet istih raste.

Nadam se da će i raja iz Konjica doci na Bilino Polje da osjete sta je atmosfera Bilinog Polja. Bujrum.
Gospodski odvojiti 500 ulaznica tribine sjever za goste iz Konjica :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 07 jun 2023, 20:28

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 jun 2023, 20:56

Sad se moze nesto rec vise ,vidjeli smo Celik je kvalitetnija ekipa to se vidi i fizicki spremnija.Na pocetku smo odlicno krenuli i morali smo gol dat i posle nekih 5 najmanje dobrih situacija mi posle primamo gol u 42 minuti a jel bio gol ili nije necemo nikad saznat ,posle Durmo nas izvadi ne vidi ko onde pogresi.Drugo smo krenuli jako odmah izjednacili nismo neki sansi imali jer smo komplikovali i po meni mozda i realno mada smo mi bili bkize pobjedi.
Meni su oni kvalitetom ko Bosna Kolina i Famos i tesko da bi oni Centar osvojili.
U Nedelju pametno sto prije ako se moze gol.dat i rijesit se pritiska ..Jednostavno bolji smo ,fizicki spremniji,veci posjed imamo jos samo ta realizacija da se poboljsa.
Robiji kapa do poda za onakvo navijanje i ocekivano dominacija na tribinama in sretan povratak u Zenicu a i domacinu na fer i korektnoj igri i publici na stadionu.
I nemojte gluposti ovi dana pisat kao sto ste pisali jucer i prekjucer .

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 07 jun 2023, 21:09

Mi s ovom ekipom teško išta možemo u 1. Federalnoj, iako su danassvi igrali u nekom grču

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 07 jun 2023, 21:11

Revanš između Čelika i Klisa sudi Ermin Hadžović iz Sarajeva

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 jun 2023, 21:12

Bandit88 je napisao/la:
07 jun 2023, 21:09
Mi s ovom ekipom teško išta možemo u 1. Federalnoj, iako su danassvi igrali u nekom grču
Vaznost utakmice je doprinjela tome.

Prvu federalnu ce biti lakse igrati nego ovu sezonu kada se "mora" pobjedjivati. Cak da i ne dovedemo neka pojacanja, sredina tabele laganica :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 07 jun 2023, 21:18

Truhlo je napisao/la:
07 jun 2023, 21:12
Bandit88 je napisao/la:

Prvu federalnu ce biti lakse igrati nego ovu sezonu kada se "mora" pobjedjivati. Cak da i ne dovedemo neka pojacanja, sredina tabele laganica :kafa:
Sve ok važnost utakmice, al ne igraju protiv Bayerna iz Minhena jbt.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 jun 2023, 21:22

JonSnow je napisao/la:
07 jun 2023, 21:18
Truhlo je napisao/la:
Bandit88 je napisao/la:

Jbg, uvjek bilo da je teze igrati ove utakmice, gdje si favorit, plus kup sistem bez prava na gresku. To su pitari osjetili na svojoj kozi plus zamalo radnik :kafa:

Evo nabrojao sam gore, Maglaj, Ilijas, Krivaja kuci, nije nimalo lagano kad protivnik bunker igra. Lakse je igrati protiv jacih protivnika koji se otvore, puno vise prostora za kreiranje sansi. Nije ni ovo danas lose bilo, je.be nas realizacija vec cijelu sezonu.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 07 jun 2023, 21:43

Navoditi vaznost utakmice kao opravdanje nije dovoljno. Ako ces se protiv jednog Klisa (uz duzno postovanje) sjbt toliko da fulas 10 prilika kao Sijerkic, ili da ti je svaki dodir greska kao kod Varde onda nemas sta u fudbalu traziti. Tanko smo odigrali i mora to puno bolje. S tim recenim, kvalitetniji smo tim od Klisa i ovaj prolaz nebi trebao doci u pitanje.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 07 jun 2023, 21:49

JonSnow je napisao/la:
07 jun 2023, 21:18
Truhlo je napisao/la:
Bandit88 je napisao/la:

Ne igraju protiv Bayerna to je tačno,al je još veča istina da i mi nismo Bayern! Ja ne znam šta vi očekujete? Bolji smo i danas bili od protivnika iako smo odigrali slabo. U Zenici ce se vidjet ogromna razlika u kvalitetu i spremi izmedju naših i njihovih igrača!
::::SAMO ČELIK::::

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 07 jun 2023, 21:56

Ma kvaliteta je neuporediva, mi ako im kojim slucajem zabijemo u prvih pola sata gol izrešetat ćemo ih.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.